Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: ntihmomni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2016
    Postime
    3

ntihmomni

pershendetje vlezer shqiptarDua te vete ne zvicer me familien aty kam njerez kai do me presin .Jetoj ne greki me familjen edhe kam karta 5vjecare epi makron diamenon EK a mund te punoj aty ???? me thoni ne dini sa me sakte kam te drejte te punoj aty me keto dokumenta???//

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

Pėr: ntihmomni

mos ngaterro dokumentat e qendrimit me ato te punesimit
    qe te marresh pergjigje te sakte kontakto ambasaden

i/e regjistruar Maska e Lulko09
    Anėtarėsuar
    29-05-2016
    Postime
    9

Citim Postuar mė parė nga DiGiT@LiFE Lexo Postimin
    mos ngaterro dokumentat e qendrimit me ato te punesimit
    qe te marresh pergjigje te sakte kontakto ambasaden
    Shku mos I jep renci keti tipit se ky eshte nje psikopat qe evtmia arsye e tij qe eshte ne kete faqe eshte te tallet me hallet e te tjereve. Shikohet nga profili qe ka Digit@rxidi. Un besoj se mundesh te punosh atje. Kam vajtur vet ne Belgjik me adia paramonis 2vjecare dhe me than duhet ta kesh te pakten 5vjecare e lart. Nuk ka ranci se cfar katigorie adia paramanos munt te kesh. Keshtu qe besoj qe edhe ne Zvicer mund te punosh me ate 5vjecare qe ke. Patjeter qe ligjet ndryshojn per cdo shtet. Ranci ka te kesh nje vend banim dhe nje pundhenes. Evetmja gje qe mund te besh eshte te vesh atje vet bashk me njerzit e tu ne bashki dhe te pyeses vet personalisht. Kjo eshte menyra me e sigurt. Nuk hembet as edhe nje gje. Po u more me kta legenat ktu ton ktu te Ambasades nuk do te japin edhe shum sqarime sepse keta jan vetem per te te zhvatur nga leket dhe per te sorollatur njerzit sa andej e sa ketej. Qe te lodhen sa me shum se te till Shtet kemi ne na respektojn kaq shum sa na shohin si pleshta dhe nuk do kuptosh as nje gje se vetem bertasin si kur jan ne han te stanit. Zoti ta prift mbar vlla e pac fat sa me shpejt ishalla qellimit tend. Respekte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

@Lulko09

mire tek postimi jot qe na u ofendove, po ketu c'pate me mua
    mire do qe (meqe je dhe shume me lart nga mua), te mbajme 1 flalor me nivel
    mos te perdorim "epitete"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •