Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Për: Terror në Bruksel, 23 të vdekur. Paralizohet qyteti, ushtria në rrugë

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Rusia qe me rrevolucionin bollshevic filloj te enderroj per nje Superfuqi, apo perandori dhe ja arriti qellimit duke perfituar nga politika dhe lufterat boterore. Rusia eshte ne kampin lindor(ideologjikisht) edhe sot dhe do te vazhdoje te jete ndoshta per nje kohe shume te gjate, sa me e dobet perendimi aq me shume perfiton Rusia qe akoma synon te rikthej nen kthetrat e vjetra vendet e lindjes se Europes. Po ben te pamunduren per te penguar Ukraninen e cila synon te futet BE. Amerika po ben pacifistin me ket presidentin qe mori cmimin nobel per paqe .

Me sa kam lexuar Isis nuk eshte vetem nje organizate terroriste qe konkurron me organizatat e tjera terroriste. Ndoshta e kam gabim ose jam keqinformuar por une kam degjuar se ata duan te krijojne shtetin e tyre. Dhe nese kjo eshte e vertet atehere lufta barbare qe keta i kan hapur botes se civilizuar eshte shkaterruese jo vetem per njerezimin mbar por edhe per kauzen e tyre. Me duket e pallogjikshme qe nje popull, them popull se te besh nje shtet se pari duhet te kesh mjaft popull, qe synon te krijoje nje shtet te terrorizoj ne kete menyre pjesen tjeter te botes direk apo indirekt. Se neser, pasneser, supozojme se arriten te krijojne shtetin qe synojne, do ti kerkoje ta njohin si shtet dhe te lidhin marrdhenje dipllomatike dhe ekonomike me to sidomos me shtetet e zhvilluara e te fuqishme te Europen. Nejse kush i di punet e ketyre. Eshte ber nje corb e madhe saqe spo merret vesh i pari nga i fundit.

Kjo eshte jashte teme por dua ta lidh pak kme rreshtin e fundit te paragrafit me lart. Ketu ne Amerike po me shikojne syte gjera qe nuk ma merrte mendja kurre se mund te ndodhin. Donald Trump eshte kandidati me i forte per republikanet te cilet e perkrahen fillimisht sepse nuk ja merrte mendja se kishte ndo nji shanc te vertete, por tani qe ai ka marr shume vrull dhe ka shume mundesi te fitoj kandidaturen e partise republikane per president, ata (republikanet) jane kthyer per ta sabotuar haptazi duke i hapur lufte ne te gjitha frontet, vetem e vetem se ai eshte bilioner dhe si i tille nuk e fusin dot ne xhep, pra nuk e kontrollojne dot ashtu sic jane mesuar te bejne me te gjithe te tjeret. Po behet nje lufte mediatike per te fituar opinionin publik ketu qe po ekspozon te gjith sistemin politik qe eshte teresisht i kontrolluar dhe mbahet peng nga njerez qe financion fushatat elektorale duke pershire edhe presidentin. Keto jane gjera qe dihen per vendet me pak te zhvilluara por kur shikon ameriken, qe rreh gjoksin per shume gjera te bej gjera te tilla haptazi pa asnji lloj frenimi ben te vesh gishtin ne koke per shume gjera.
    Ma ha mendja qe dhe vet Isis nuk i shkon nder mend te krijoje nje shtet a kalifat,sepse dhe ata e dine qe me mercenare nuk mundet te krijohet nje shtet. E dine qe asnje shtet tjeter nuk ka per ti njohur,sepse kerkojne te perhapen dhe te imponojne ligjin o ideologjine e tyre. Edhe se vetshpallen Islamic State i Irakut dhe Sirise sikur te kishin qellim shtetin do mjaftoheshin te luftonin vetem kunder Asadit ne Siri,ashtu siç bejne "Kurdet". (Edhe se themi kurdet por eshte me rremuje akoma,se kemi kurdet e Sirise,kurdet e Turqise,dhe kurdet e Irakut ku jane dhe aleat me Turqine).

Pra Isis eshte thjeshte nje organizate e mir-organizuar terroriste,e krijuar nga Arabia Saudite si kunderpergjigje e politikes amerikane pro-shite ne Irak,dhe e ndihmuar nga Turqia,se pa ndihmen e Turqise do ishin thjeshte vetem nje organizate terroriste normale.

Zgjedhja e Trump-it si president (dhe ka shum propabilitet te zgjidhet) do jete nje fatkeqsi per amerikanet (dhe sidomos per republikanet),sepse kane krijuar simbas meje,opinionin qe do jete nje Regan qe vjen mbas Karterit,ku ne te vertete eshte nje kopil-idiot qe do vi mbas Obames,qe eshte kopia egzakte e Karterit ne politiken e jashtme.

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Nese DOnald TRump Zgjidhet President i Amerikes ka per te nisur LUfta e 3 boterore e cila me shume gjasa ka per te qene dhe lufta e fundit

Si kuptoj keta njerez kur thone si duroj dot Myslimanet OSe
    Si duroj dot Te krishteret ose Ortodokset

more njerez te mire po a e dini se ne kohen e xhaxhit ska pasur gjera te tilla madje madje dhe pashket dhe ramazani festoheshin ne fshehtesi

Po Qekur na dolet ju more Shqipet e mia kaq te Flakte Per Fe
    JAm shume ie sigurte qe nga te gjithe ata qe shkruajne
    SHumica jane muslimane ose ortodokse ose katolik me goje
    Por te PAkte jane ata me vepra e me Zemer

1 gje se kuptoj une ??? e me falni !!!
    thuhet se Jezusi eshte zot ose i biri i zotit ??? << ne fene e krishtere >>
    Shof shume piktura shabllon me pikturen e Jezusit.

A thua se vertete Jezusi ishte me floke te gjata apo te shkurtera ??
    IShte me syte e ai apo blu apo te kuq ???

Zoti me falte per kte paragjykim

Ndersa per Muslimanet !!!

ALL`AHU ???

Mendoj Zoti qe duhet besuar pa e ditur njeri e pa e pare njeri,,,,,,,
    e me faktete qe jane shkruar ne Kur`an e Ungjill
    njerezit duhet ti vertetojne ato gjera n e realitet

Po perderisa ka shume gjera te cilat ne librat e shenjte kane dale

Mendoj se BEsimi ne Zot eshte me Unik

Ka vetem 1 zot per mua
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Te jep pershtypjen e idiotit dhe arrogantit se flet plot pompozitet por nuk eshte ashtu. Atij ja kan friken se nuk e blejne dot. Une kam punuar per kompanine e tij dhe eshte nji nga pak Pasaniket pra bilioner qe perkrah sindikatat jo vetem me fjale e deklarata gjate fushatave elektorale por ne praktike. Ne pallatet e tij luxoze, jo te gjith por nje pjese, puneson punetor te sindikatave qe eshte dicka e rralle per pallatet residenciale, sepse punetoret e sindikatave jo vetem qe kan shume me te drejta se te tjeret por paguhen me shume edhe rrogen e kan me te madhe por edhe 'benefite' te tjera. Nejse kjo eshte per nje teme tjeter.

Ne dreq shkofshin te gjith ata qelbanik qe vrasin e terrorizojne njerez te pafajshem. Gjynah per ata qe preken dhe familjaret e tyre se eshte nje fatkeqesi nje tragjedi e vertet. Sepse keta njerez nuk shkojn tek konflikti por konflikti i hyn ne shtepi kot fare sa per te ber terror.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Citim Postuar më parë nga Vinjol Lexo Postimin
    Nese DOnald TRump Zgjidhet President i Amerikes ka per te nisur LUfta e 3 boterore e cila me shume gjasa ka per te qene dhe lufta e fundit

Si kuptoj keta njerez kur thone si duroj dot Myslimanet OSe
    Si duroj dot Te krishteret ose Ortodokset

more njerez te mire po a e dini se ne kohen e xhaxhit ska pasur gjera te tilla madje madje dhe pashket dhe ramazani festoheshin ne fshehtesi

Po Qekur na dolet ju more Shqipet e mia kaq te Flakte Per Fe
    JAm shume ie sigurte qe nga te gjithe ata qe shkruajne
    SHumica jane muslimane ose ortodokse ose katolik me goje
    Por te PAkte jane ata me vepra e me Zemer

1 gje se kuptoj une ??? e me falni !!!
    thuhet se Jezusi eshte zot ose i biri i zotit ??? << ne fene e krishtere >>
    Shof shume piktura shabllon me pikturen e Jezusit.

A thua se vertete Jezusi ishte me floke te gjata apo te shkurtera ??
    IShte me syte e ai apo blu apo te kuq ???

Zoti me falte per kte paragjykim

Ndersa per Muslimanet !!!

ALL`AHU ???

Mendoj Zoti qe duhet besuar pa e ditur njeri e pa e pare njeri,,,,,,,
    e me faktete qe jane shkruar ne Kur`an e Ungjill
    njerezit duhet ti vertetojne ato gjera n e realitet

Po perderisa ka shume gjera te cilat ne librat e shenjte kane dale

Mendoj se BEsimi ne Zot eshte me Unik

Ka vetem 1 zot per mua
    Trump nuk ka then nuk i duroj dote myslimanet. Por ka then te pezullojme pranimin e tyre ne kete vend deri sa ta gjejme nje zdhidhje per problemin e terrorizmit. Problemi qe egziston me pergjithesimin e myslimaneve si njerez qe ndjekin nje ideologji terroriste eshte shume i gabuar por hajde mbushja mendjen ti atyre qe jane te prekur nga terrorizmi qe ushtorhet nga ato organizata qe identifikohen si myslimane. Ai cifti qe vrau dyzina njerez para pak kohesh ne amerike, vrau njerezit qe disa muaj me pare i kishin blere peshqeshe per femijen e porsa lindur. Cift i ri me femije te porsalindur bejne masakra te tilla, nje nene si ajo qe dha jete nje femije dhe mori jetet e dhjetra njerezve te pafajshem, lane femije jetim e prinder pa femije. Jane krime tronditese saqe ndikojn drejt perdrejte ne psikozen e cdo njeriu me mendje te shendoshe. Dhe te them te drejten ketu komuniteti mysliman rreagoje vone. Amerikanet jane popull qe pranon cdo njeri dhe nese nuk i pelqen e le ne punen e vet por ama te te pranoj ne shtepi e te hapi deren njesoj si te tjeret e ti ta vrasesh ne kete menyre eshte pa fjale. Megjithate nje pjese e mire e popullesise edhe pse jane tmerruar nga aktet e fundit terroriste prap rezervohen. Me e keqja eshte se politikanet hipokrit luajn lojen e te qenit politikisht korrect sepse i duhen votat dhe krijojne nje realitet te rrem nje qe edhe vet nuk e besojne. Trump flet pa doreza, ndoshta me shume sec duhet por te pakten ka guzimin te flasi per gjera jo popullore por te verteta. Kur ke nje problem duhet ta zgjidhesh, se pari perdoren menyrat convencionale me paqesore por kur keto nuk funksjonojne ate here duhen marre masat urgjente sidomos kur ke te besh me jete njerezish, ruajtjen e rendit dhe te sigurise.

Ne teori eshte kollaj te mos pergjithesosh per ne praktike e bjme te gjith, por nuk na prek neve nuk na pelqen. Gabimi tjeter eshte se nuk vecojne faktin se te gjith organizatat terroriste dhe ushtaret e tyre jane Arab. Nuk jane vetem mysliman por Mysliman Arab dhe kjo do te thote shume. Sepse tregon se myslimanet e tjere qe jetojne ne vendet e tjera te botes nuk jane terroriste dhe nese feja myslimane vertet ishte fe terroriste edhe kjo pjese e myslimaneve do te ushtronin te njejtin terror. Problemi nuk eshte feja por rajoni mentaliteti i kultures se mbrapambetur te vendeve arabe qe se pari jane amriq me njeritjetrin, aq sa perdorin njeri-tjetrin per te mposhtur njeri-tjetrin, Kan ngel akmoma ne kohen e Muhamedit, si nga veshja po ashtu edhe nga mentaliteti. Dje hasa ne nje video ne FB ku vajza te reja tundnin foshnjet e 'prsa lindura' ne nje kohe qe prisnin radhen per tu egzekutuar. Nuk e di sa e vertet eshte nuk pata stomakun ta shikoj por me siguri do te jene vajza te reja qe kan lindur femije jasht martese. Mendo tani se ku jane sote e kesaj dite!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 26-03-2016 më 12:48
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Zoteri Skender mos mashtro shqiptaret sepse duke bere kete deshiron me apo pa vetedije qe t'i lesh shqiptaret ne pa dituri rreth mesimeve te rrezikshme islame. Eshte shume e thjeshte. Myslimanet e ISIS deshirojne spastrim etnik e fetar te te krishtereve, shiiteve dhe myslimaneve laike nga lindja e mesme. Kete po bejne tani dhe kete jane munduar ta bejne edhe ne te kaluaren. Kete nuk po e lejon perendimi dhe po i bombardon per te mos lejuar kete krim ndaj njerezve qe kane nje besim tjeter nga myslimanet e ISIS-it.
    Vellezer dhe motra te nderuar kjo eshte e verteta qe po u mbahet e fshehur nga disa hoxhallare dhe nga ateistet e ketij forumi, por nuk mbulohet dielli me shoshe sepse jetojme 15 vite nga 11 shtatori 2001 kur njerezit e mencur filluan ta kuptojne kete.
    Ju meritoni ta dini te verteten. Akuzohet perendimi se paska interesa ekonomike, por lideret e ISIS mendoni se kete nuk po e bejne per para dhe interesa tjera ekonomike.
    Nuk jam protestant apo fanatik 'right wing' perkundrazi jam feminist, i majte ne politike, respektoj te gjithe njerezit pa dallim. Nuk paguhem nga askush sic akuzohem ne kete forum jam kunder ekstremizmit dhe jam liberal. Nuk deshiroj askujt t'i imponoj dicka por duket qartazi se kjo fe nxit terrorizmin dhe vrasjen e njerezve tjere te cilet nuk jane myslimane. Mendoni per kete, perse historia islame eshte e mbushur me luftera dhe masakra e terrorizem. Mos rrini ne genjeshter por ejani perballuni me realitetin.
    A po therras ne konvertim?! Lol, a edhe po pyetni a? Nuk eshte konvertim pranimi i Jezusit. Eshte Shpetimtari juaj.
    Ty Jezusi te ndihmoft!!
    Por ket urrejtje per muslimant nga te vjen?!

Mundohu te kthjellosh komitetin qendror...
    A ke ndopak keqardhje per popullin Sirian ne ket gjendje qe ndodhet?
    Mu me dhemb zemra, dhe nuk me intereson ne jane musliman apo katolik, apo ku po ta di un....

Para ca ditesh Haga dha denimin per Karaxhiçin. Duhet te kujtohet masakra qe u beri muslimaneve te Sebrenices. Nuk ishte vetem, por nje ushtri e mireorganizuar....
    Me gjuhen tende, i bie qe muslimanet te ngrihen e ti vene prapashtesa katolikeve....

Jane kohe te veshtira per njerzimin, duhet te shohim sa me pak tv"..., e te reflektojm me teper.

Te uroj Gezuar Pashket!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Interesante qe jetojne o kane lindur ne vendet perendimore nuk tregon asgje,ose mundet te tregoje qe ideologjia e pervetesuar vlen njelloj panvaresisht shtetit se ku jeton. Duke qene se kane lindur o jetojne ne vendet perendimore do te thote qe nuk vlen dhe aspekti ekonomik o i varferise,pra nuk eshte nje ideologji qe do te çliroje popullin nga varferia,pabarazia o shfrytesimi dhe pushtimi.

Qarqet perendimore o Amerika mbase kane pergjegjesi historike o gjeo politike,o siç akuzoheshin per financimin e Al Kaedes o Bin Ladenit ne Afganistan. Por edhe ne Afganistan amerikanet financonin ata te ashtuquajturit "Muhahidin" qe me vone u kthyhen ne Taleban etj,por Talebanet si te thuash ishin brezi i dyte i asaj lufte,ku amerikanet nuk kane pergjegjsi direkte. Perendimi sot ka pergjegjesi ne rezimin e Kadafit prsh o ne gjendjen ne Libi qe rolin kryesor e ka luajtur Franca. Isis eshte prodhim "made in Arabia".

Perendimi sot ka pergjegjesi principesh. Nuk mundet te luftohet terrorizmi pa kulturen e demokracise,qe ne radhe te pare eshte ajo qe the ti;trasparenca. Pra duhet te bejne trasparente te gjitha kontratat ekonomike dhe gjithashtu te gjithe aktet o veprimet e inteligjences. Se perndryshe perfundohet ne deklarata kot si ajo e premierit frances;"qe jemi ne lufte " Ne lufte me ke,me cilin,me çfare ? Kush e shpalli kete lufte,kush po lufton ? etj etj.

Ndersa une kam bindjen qe perendimi nuk e ka idene se çfar ndodh,dhe me e keqja eshte se nuk kane asnje planifikim o strategji,e shumta kane ndonje plan nje ditor o javor. Mer shembullin e Sirise,asnje nuk e di se çfare duhet te behet.Nuk kane nje minimum ideje o strategjie.

Interesante", dhe shume dmth-es fakti qe jane gjenerate e dyte/trete e emigranteve islamik ne perendim. Kane lindur/shkolluar/punuar ne keto vende. Teorikisht duhet te degjoheshin me shume franceze/belge etc. Por ne fakt kane akumuluar aq urrejteje, sa per te kryer nje akt te tmerrshem. Me fjale te tjera, aktin e kryen belge/franceze me prinder te ardhur nga vende islamike. Ku esht defekti", esht per tu pare ne 360grade...

Un kam bindjen se perendimi e ka planifikuar gjithçka.... Ne fillim prishi ekuilibrin e forcave ne vendet islamike, me te ashtuquajturen pranvera arabe... Tashi medoemos duhet nderhyrja e perendimoreve qe t'bombardojne per t'sjelle paqen... Pastaj duhet te qendrojn aty qe te sigurojn paqen...

Kur them se mendoj se armiku" qe u krijua nga vete perendimoret i ka dale jashte kontrollit, i referohem ngyrimit fetar....
    Un kesaj i trembem me t'vertete...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Maqellariot Ti je Mysliman apo Ortodoks ???
    Pastaj te jap Sqarim dhe ty

Sepse une ne fillim e ndiej Veten SHqipetar

e sa per zot per mua ka vetem nji e te pashoq

cfare jane keto pikturat qe luten njerezit si jezusa e muhamedine

per mendimin tim jane imagjinata te njrezve te ilustruara me pikture

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Interesante", dhe shume dmth-es fakti qe jane gjenerate e dyte/trete e emigranteve islamik ne perendim. Kane lindur/shkolluar/punuar ne keto vende. Teorikisht duhet te degjoheshin me shume franceze/belge etc. Por ne fakt kane akumuluar aq urrejteje, sa per te kryer nje akt te tmerrshem. Me fjale te tjera, aktin e kryen belge/franceze me prinder te ardhur nga vende islamike. Ku esht defekti", esht per tu pare ne 360grade...

Un kam bindjen se perendimi e ka planifikuar gjithçka.... Ne fillim prishi ekuilibrin e forcave ne vendet islamike, me te ashtuquajturen pranvera arabe... Tashi medoemos duhet nderhyrja e perendimoreve qe t'bombardojne per t'sjelle paqen... Pastaj duhet te qendrojn aty qe te sigurojn paqen...

Kur them se mendoj se armiku" qe u krijua nga vete perendimoret i ka dale jashte kontrollit, i referohem ngyrimit fetar....
    Un kesaj i trembem me t'vertete...
    Nuk eshte dhe aq interesante sa duket,ne aspektin qe kjo situate apo ta quajme ideologji nuk vjen nga padituria o prapambetja. Siç e mendon nje emigrant i brezit te dyte ne Europe e mendon dhe nje shtetas i Katarit o i Arabise Saudite,qe nuk jane shtetas te paditur o te padale,o edhe po te marim iranianet qe jane popull me kulture. I vetmi ndryshim eshte ne mentalitetin e demokracise,po te perjashtojme Turqine dhe ndonje vend tjeter asnje vend nuk ka nje tradite demokracie,kjo ka sjellur qe te gjithe udheheqesit e qeverive arabe per te mbajtur pushtetin te perdorin fene dhe forcat e sigurimit,ku shpesh here keto forca jane krijuesit e vertete te terrorizmit. Mjafton te permendim Asadin,qe nuk ka organizate terroriste qe nuk ka financuar,edhe vet anetaret e "para Isis" benin atentate ne Irak dhe strehoeshin ne Siri. Kjo ka sjellur dhe ekstremizimin e perdorimit te fese si mjet si ideologji. Dhe ne fakt,ndersa perendimi ekstremizoi demokracine e beri "fene" e vet,e ka bere identitet,vendet arabe kane bere fene. Te dyja nuk pranojne modelin e tjetrit nga frika e humbjes se identitetit. E gjithe islamofobia vjen nga Sharia,sepse ne modelin e demokracise Sharia ka mundesine te fitoje,te behet ligj civil-juridik.

Mbase perendimi ka faje sa te duash,por faji kryesor sot eshte se nuk ka nje ide te qarte. Nuk eshte e mundur qe te luftosh,te kesh te njejtin aleat Nato-je dhe te luftosh dy kundershtar te kundert. Se arihet ne paradoks,nga "i njejti" aeroport ne Turqi "ngrihen dy avion ushtarak",nje turk dhe nje amerikan. Avioni amerikan bombardon Isis qe te mbroje kurdet,ndersa avioni turk bombardon kurdet qe po luftojne Isis.O amerikanet financojne e armatosin kurdet qe jane edhe kunder Turqise. Ruset qe i dergojne arme Asadit qe te luftoje terrorizmin dhe keto arme i perfundojne hezbollahut. Kam pershtypjen se eshte krijuar nje situate,ku dhe ata qe luftojne nuk e dine se kunder kujt luftojne. Per aleanca o qellime finale as qe behet fjale.

Pranvera arabe mbase ishte nje gabim strategjik,jo ideologjik po te marim dogmen e demokracise. Po kam pershtypjen qe tani perendimi ka krijuar idene dhe po vepron me mendimin qe ti leme te hane koken me njeri-tjetrin,dhe ky eshte nje gabim si ideologjik dhe strategjik.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Ty Jezusi te ndihmoft!!
    Por ket urrejtje per muslimant nga te vjen?!

Mundohu te kthjellosh komitetin qendror...
    A ke ndopak keqardhje per popullin Sirian ne ket gjendje qe ndodhet?
    Mu me dhemb zemra, dhe nuk me intereson ne jane musliman apo katolik, apo ku po ta di un....

Para ca ditesh Haga dha denimin per Karaxhiçin. Duhet te kujtohet masakra qe u beri muslimaneve te Sebrenices. Nuk ishte vetem, por nje ushtri e mireorganizuar....
    Me gjuhen tende, i bie qe muslimanet te ngrihen e ti vene prapashtesa katolikeve....

Jane kohe te veshtira per njerzimin, duhet te shohim sa me pak tv"..., e te reflektojm me teper.

Te uroj Gezuar Pashket!!!
    Faleminderit per urimin.
    nuk eshte urrejtje per myslimanet. Ate dite nese filloj te 'urrej myslimanet' une nuk do te them se jam i krishtere. Perse ti paragjykon se vetem se jam i krishtere dhe them se Islami eshte fe e dhunes po i urrejsha myslimanet? Ku me njeh ti mua. Sipas teje deri tani une mund te kem vrare 700-1200 myslimane. Por i nderuar realiteti eshte ndryshe. Nuk urrej myslimanet por urrej mesimet satanike per vrasjen e terrorizimin e njerezve te cilat vijne nga feja Islame. Nuk jetoj ne bote imagjinare si disa nga ju por e them realitetin ashtu sic eshte.
    Urrejtja ime per mesimet e dhunshme te fese Islame kurre nuk do te kthehet ne urrejtje per myslimanet. Per kete je i garantuar. Beso ne sinqeritetin tim, sdi cka te them tjeter.

Po me dhimbset, por populli sirian nuk po terrorizohet nga te krishteret, vrasesit e tyre jane myslimane radikale por edhe ushtria e diktatorit Asad.
    A jam fajtor une per kete jo. A e ndryshon faktin se Islami si fe nxit dhune e jo tolerance per te tjeret, po. Kjo eshte e verteta zoteri, por mire vazhdo, kur nuk ke argumente ktheje ne akuza personale. Une te them se beso cfare te deshirosh se nuk te urrej dhe se nuk jeni prone e imja te ju tregoj se cfare duhet te beni apo te besoni ti thua se une paskam hyre ne forum te shperndaj urrejtjen per myslimanet.

Kete qe beri Karagjiqi jane munduar ta bejne dhe e kane bere edhe myslimanet e ISIS. Vrasje ne mase, perdhunime, heqje lirie, heqje koke, prerje ne fyt te civileve,vrasje ne mase me bomba duke perdorur taktikat e terrorizmit taktik, po e bejne njerezit qe e konsiderojne si urdher te Allahut. Keta njerez kane flamur ku shkruhet emri i Muhamedit te Islamit.

Mua aspak nuk me hyn ne pune TV-ja qe ta kuptoj realitetin. Realiteti po shihet, Islami po praktikohet, njerezit po terrorizohen e po vriten e po gjymtohet duke mbetur sakate tere jeten...

ky nuk eshte sulmi i fundit terrorist. Nuk do te shkoje kohe e gjate kur ekstremistet myslimane do te vijne me surpriza te pa kendeshme. Ndoshta ti edhe atehere do te me thuash se po urrejsha myslimanet. Por jo sdo te ndodhe kjo, sepse shqiptaret po e kuptojne dhe do ta kuptojne shpejt realitetin. Ne shpresojme qe sa me shpejt te ndodhe kjo.

Faleminderit
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 27-03-2016 më 00:44

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Sulmet terroriste - Policia përplaset me “huliganët” në Bruksel, penguan homazhet për viktimat

Policia belge ka përdorur ujë për të shpërndarë një grup demonstruesish, të cilët ndërprenë homazhet që ishin parashikuar të zhvilloheshin në nder të viktimave të 22 Marsit në Bruksel.
    Grupimi i vetëshpallur nazist hapi pankarta në të cilën kishte fraza raciste. Situata u tensionua kur ata filluan të kryenin veprime të dhunshme kundrejt grave myslimane dhe ndaj personave me ngjyrë që ndodheshin në shesh për të bërë homazhe.
    Policia ndërhyri menjëherë duke përdorur një kordon për të mbrojtur qytetarët që kishin dalë për të bërë homazhe. Por pasi u hasën me rezistëncë ata përdorën edhe mjete të tjera, duke përfshirë edhe ujin me presion.
    Këta persona i përkasin një grupi huliganësh futbolli, të cilët njihen për organizime të tilla.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •