Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Për: Terror në Bruksel, 23 të vdekur. Paralizohet qyteti, ushtria në rrugë

Malesia4ever

Nuk urrej myslimanet por urrej mesimet satanike per vrasjen e terrorizimin e njerezve te cilat vijne nga feja Islame. Nuk jetoj ne bote imagjinare si disa nga ju por e them realitetin ashtu sic eshte.
    Urrejtja ime per mesimet e dhunshme te fese Islame kurre nuk do te kthehet ne urrejtje per myslimanet. Per kete je i garantuar. Beso ne sinqeritetin tim, sdi cka te them tjeter.

Nuk jane Muslimanet e devotshem qe i bejne keto gjera !!!!
    Ku i di ti mesimet satanike qe vijne nga Feja Islame ???
    Mos di ndonji hadith ose sure qe flet per vrasjen e njerezimit
    po po ashtu sic jane shkruar asgje ska ndryshuar
    pamvaresisht se jane keqinterpretuar nga njerezit e diteve te sotshme

P.s ne 31 vite qe kam kam studiuar rreth fese Katolike
    e kam Lexuar Ungjillin te plote
    Por po ne keto vite e kam lexuar Dhe Kur`Anin

e nese me gjen ndonji varg ne keto dy libra qe bejne thirrje per vrasje te feve te tjera jam totalisht dakort me ato qe ke shkruajtur

kohet kane ndryshuar dhe mendoj qe

njerezit po po keqkuptohen e po i marin si shabllon gjerat e shkruajtura neper librat e shenjte
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Cfare deshironi ju Vinjol. Te biej nje hadith ku Muhamedi merr nje vajze 9 vjecare per grua?! Ky fakt historik eshte pranuar nga krejt dijetaret myslimane deri ne vitin 2001, kur filluan ta cekin kete te krishteret u ndrru politika e hoxhallareve dhe ateisteve dhe dolen me deklarata se ky hadith nuk eshte i besueshem dhe se me te vertete qenkan te krishteret fajtore per ekzistencen e ketij hadithi. Une te them se vetem nje pedofil e ben kete e ti me thua se pe nxjerr jashte konteksti. Cfare njerez me bateria jeni ju?! Po te gjenit nje gje te tille ne Bibel automatikisht do ta konsideronit si te vertete dhe biles do te thonit se 'ja cfare bejne njerezit ne Bibel dhe se ky liber urdheron imoralitet' por kur vie fjala tek Kurani e Hadithet praktikoni tjera standarte.
    muhamedi sipas Haditheve kishte skllever dhe pengje femra te luftes me te cilat myslimaneve 'iu lejua' kryerja e veprimeve seksuale, kete e praktikojne edhe myslimanet e ISIS e ti me thua se une qenkam personi qellim keq qe e nxjerr jashte konteksti. Ju sjeni realiste me veten se pari.

Ne Ungjill nuk urdherohet vrasja e jo besimtareve, perkundrazi Jezusi i urdheron te krishteret t'i duan armiqte e tyre, ma gjej nje varg ne Kuran ku Muhamedi thote qe myslimanet duhet t'i duan armiqte e tyre. Une do te gjej nga hadithet e Kurani vargje ku kerkohet trajtim denigrues per jo myslimanet dhe ku urdherohet vrasja e jo myslimaneve.
    Pretendimi i juaj se ato urdhera vlejne vetem per bashkekohaniket e Muhamedit eshte sikur pretendimi i nje personi i cili do te thoshte se urdherat e Jezusit vlejne vetem per kohen kur Ai ka jetuar. Nuk ka kufizim kohor ne urdheresat e Zotit i nderuar. Nese Jezusi ka urdheruar te krishteret qe te duhen armiqte e te krishtereve atehere kjo vlen per te gjitha koherat, si per vitin 50 si per vitin 2050 e si per vitin 4050.
    Perse nuk jeni realiste, a ju ka krijuar Perendia apo arabet dhe ateistet apo mos ndoshta besoni se keni evoluar nga kafshet (majmunet)?!

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Vinjol Lexo Postimin

njerezit po po keqkuptohen e po i marin si shabllon gjerat e shkruajtura neper librat e shenjte
    ... po bre e kam verejtur edhe une, nuk po e keqkupton nje i krishter krishterimin, as nje budist budizmin, as nje hindu hinduizmin por vetem myslimanet po keqkuptojne urdherat e Kuranit per dhune e terrorizem dhe po dalin e po terrorizojne njerez neper aeroporte duke qene se ato urdhera po vlejkan vetem per kohen e Muhamedit... se ne te vertete urdherat per vrasje na qenkan jrdheresa per dashuri e paqe.
    ju duke genjyer keshtu po e ndihmoni perhapjen e Islamit dhe darvinizmit ateist nder shqiptare dhe izolimin e tyre nga Evropa e perendimi por cka eshte me e keqja po e vrisni drejtesine dhe po e luftoni te verteten e po parandaloni ardhjen e shqiptareve ne krishterim.
    Muhamedi kishte grua 9 vjecare qe luante me kukulla (sipas haditheve) por ju per kete fajesuat te krishteret, edhe denigrimin e femijeve ua mveshet te krishtereve. Nese te krishteret shqiptare u thojne vellezerve te tyre te mos mbajne anen e kesaj feje qe denigron femijet ju fajesoni te krishteret. Nese te krishteret thoni mos perkrahni e mos ia mbani anen kesaj feje qe terrorizon njerezimin ju perseri na fajesoni te krishteret.
    nese nje prift katolik kryesisht abuzon me nje femi akuzohen te gjithe te krishteret, ne anen tjeter themeluesi i Islamit e ben kete nuk fajesohet Islami por fajesohen te krishteret se e cekin kete. Mos te flasim pastaj se ne vendet Islame martesa me femije eshte e rregulluar me ligj.
    P.s. shiqo ne gazeten BotaSot nje lajm ku ka patur nje sulm vetevrases ne Pakistan e ku jane vrare mbi 60 njerez, mediat heshtin, ateistet heshtin, hoxhallaret heshtin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 28-03-2016 më 02:03

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Citim Postuar më parë nga Vinjol Lexo Postimin
    Maqellariot Ti je Mysliman apo Ortodoks ???
    Pastaj te jap Sqarim dhe ty

Sepse une ne fillim e ndiej Veten SHqipetar

e sa per zot per mua ka vetem nji e te pashoq

cfare jane keto pikturat qe luten njerezit si jezusa e muhamedine

per mendimin tim jane imagjinata te njrezve te ilustruara me pikture
    Une jam Shqiptar qe rrespekton menyren e te jetuar te cdo njeriu pesra kohe kjo menyre jetese nuk cenon te tjeret. Edhe une jam I mendimit se Nese ka Zot eshte nje nje per te gjith, dhe nuk eshte as nevoja per kisha dhe xhamija, as per hierarkin brend ketyre institucioneve qe jane me te fuqishme se vet shteti, sidomos ne disa vende te prapambetura. Jane te fuqishme sepse kan zen vend ne shpirtin e Njeriut. Por ja qe nuk i kemi ne dore mendimet e njerezve te tjere. Sikur ta kishim besoj do te ndikonim pozitivsht, padyshim sepse bota do ishte shume me pak e percare nese te gjith besonin te nje Zot ose asnje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 28-03-2016 më 10:52
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Cfare deshironi ju Vinjol. Te biej nje hadith ku Muhamedi merr nje vajze 9 vjecare per grua?! Ky fakt historik eshte pranuar nga krejt dijetaret myslimane deri ne vitin 2001, kur filluan ta cekin kete te krishteret u ndrru politika e hoxhallareve dhe ateisteve dhe dolen me deklarata se ky hadith nuk eshte i besueshem dhe se me te vertete qenkan te krishteret fajtore per ekzistencen e ketij hadithi. Une te them se vetem nje pedofil e ben kete e ti me thua se pe nxjerr jashte konteksti. Cfare njerez me bateria jeni ju?! Po te gjenit nje gje te tille ne Bibel automatikisht do ta konsideronit si te vertete dhe biles do te thonit se 'ja cfare bejne njerezit ne Bibel dhe se ky liber urdheron imoralitet' por kur vie fjala tek Kurani e Hadithet praktikoni tjera standarte.
    muhamedi sipas Haditheve kishte skllever dhe pengje femra te luftes me te cilat myslimaneve 'iu lejua' kryerja e veprimeve seksuale, kete e praktikojne edhe myslimanet e ISIS e ti me thua se une qenkam personi qellim keq qe e nxjerr jashte konteksti. Ju sjeni realiste me veten se pari.

Ne Ungjill nuk urdherohet vrasja e jo besimtareve, perkundrazi Jezusi i urdheron te krishteret t'i duan armiqte e tyre, ma gjej nje varg ne Kuran ku Muhamedi thote qe myslimanet duhet t'i duan armiqte e tyre. Une do te gjej nga hadithet e Kurani vargje ku kerkohet trajtim denigrues per jo myslimanet dhe ku urdherohet vrasja e jo myslimaneve.
    Pretendimi i juaj se ato urdhera vlejne vetem per bashkekohaniket e Muhamedit eshte sikur pretendimi i nje personi i cili do te thoshte se urdherat e Jezusit vlejne vetem per kohen kur Ai ka jetuar. Nuk ka kufizim kohor ne urdheresat e Zotit i nderuar. Nese Jezusi ka urdheruar te krishteret qe te duhen armiqte e te krishtereve atehere kjo vlen per te gjitha koherat, si per vitin 50 si per vitin 2050 e si per vitin 4050.
    Perse nuk jeni realiste, a ju ka krijuar Perendia apo arabet dhe ateistet apo mos ndoshta besoni se keni evoluar nga kafshet (majmunet)?!
    Muhabemdi merren me kalamaj atehere, prifterinjt merren tani. Dhe nuk ngren zerin as myslimanet as krishteret. Qendroni larg fese se ka vetem pedofili.

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

ju duke genjyer keshtu po e ndihmoni perhapjen e Islamit dhe darvinizmit ateist nder shqiptare dhe izolimin e tyre nga Evropa e perendimi por cka eshte me e keqja po e vrisni drejtesine dhe po e luftoni te verteten e po parandaloni ardhjen e shqiptareve ne krishterim.

Me fal JU ??? kush eshte ju pasi une ketu jap mendimet e mia e jo te gjithe myslimaneve

<<nese nje prift katolik kryesisht abuzon me nje femi akuzohen te gjithe te krishteret,

E Mban mend Priftin Greek Papa Jani ???
    po po vinte nga Greqia neper rrethinat e korces
    per Mish te fresket << femijesh >>
    Kerkoje ne youtobe Prifti grek Papa Jani..........
    po prape se i keni ju keto gjera serisht une nuk te shaj e ofendoj besimin tend
    AShtu sikur nuk ta lejoj kurre ne bote te me shash e te me ofendosh besimin tim

Me the qe profeti Mohamed a,s KIshte gruan 9 vjece e luante me kukulla ???

Po dhe ndoshta e ka pasur se perjashtoj si mundesi.......
    sepse atehere nuk ka qene Limiti +18 ke te drejte se behet fjale per shume vite para diteve te sotshme....

Po per kete Papa Jani Qejfliun e greqise ca duhet te themi ???? e ka te trashguar nga Profeti i tij ??? << larg qofte >>

Po jo ne MUslimanet nuk e themi tke gje
    sepse Zoti juaj Isai a.s << paqja dhe miresia qofshin mbi te >>
    Ka qene pejgamber i Allahut xh.n.sh
    sikunder ka qene dhe Muhamedi a.s

Uroj qe te me kuptosh...................

Dhe gezuar pashket

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Meqe jemi tek tema e terroristave",
    Shikoni emisionin Opinion me temen "Si u turturuan prifterinjte katolike nga komunistet?"

Tmerr!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Meqe jemi tek tema e terroristave",
    Shikoni emisionin Opinion me temen "Si u turturuan prifterinjte katolike nga komunistet?"

Tmerr!!
    Kot i ka torturuar se aq dinte sistemi atehere
    po qejf do te kish TE ISHTE PAPA JANI ATY

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Muhabemdi merren me kalamaj atehere, prifterinjt merren tani. Dhe nuk ngren zerin as myslimanet as krishteret. Qendroni larg fese se ka vetem pedofili.
    Perseri po thua nje genjeshter. Eshte fatkeqesia e jone si popull qe kurre nuk lexojme por vetem ate cka na thote mendja e themi. Prifti nuk e ben ate mekat se ia kerkon besimi i tij, por thjesht eshte mekati i tij. Myslimanet qe martohen me femije ne anen tjeter kane shembull Muhamedin i cili vet kishte nuse femije.

Cka je ka flet moj, more ani thote se te krishteret nuk ngrene zerin. Jo se kane ngritur a?! Te krishteret e/i nderuar gjithmone kane ngritur zerin ndaj kesaj, por mediat plasojne vetem lajmin e keq.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •