Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 112
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Shokuese ; Jezusi thot ne bible une jam njeri.

A Ringjallet njeriu vetvetiu sic u Ringjall Jezusi. Sayan per ty Jezusi ishte vetem nje njeri sepse per ty Jezusi ska nevoje te jete Zot e te sakrifikohet per mekatet tua, pasi ti beson se kur te vdesesh gjate Haxhit do te shkosh ne parajse. Saudat me bagere dhe kolica per bartjen e druve do te te dergojne ne parajse...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    A Ringjallet njeriu vetvetiu sic u Ringjall Jezusi. Sayan per ty Jezusi ishte vetem nje njeri sepse per ty Jezusi ska nevoje te jete Zot e te sakrifikohet per mekatet tua, pasi ti beson se kur te vdesesh gjate Haxhit do te shkosh ne parajse. Saudat me bagere dhe kolica per bartjen e druve do te te dergojne ne parajse...
    Mos fol me ironi dhe mllef. Shpirti dobsohet sa her qe flet me mllef. Cdo gjo qe e ben per sakrific ndaj zotit meriton shperblim. Parajsen nuk e ka t'sigurt askush.

Jezusi nuk munet me vdek dhe me u ringjall e pralla te tjera si kto per me la mekatet e mia. Nqoftse un jom kriminel meritoj denim, sa koh qe nuk i kthehem zotit per shpetim. Islami nuk ka nevoj per nderjetsa. Lidhjet me zotin bohen direkt. Kjo osht kenaqsia e t'qenurit muslimon. Komunikon me zotin 5 her n'dit. A nuk ke qejf me e taku zotin 5 her ne dit?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga Sayan2003 Lexo Postimin
    I ke be zbor matematikes.

Jezusi ishte 100% njeri. Zoti ka cilsit e tij per me qen zot.

Zoti osht nji = jo tre.

Zoti nuk osht i lindur = sikur Jezusi.

Zoti nuk fle = sikur Jezusi.

Zoti nuk vdes = sikur Jezusi.

Un me shpirt t'paster ju boj thirrje ti ktheheni islamit si e vetmja fe monoteiste n'bot. Besimit t'vetem t'paster ku zotit nuk i bohet shok. Zoti ju udhzoft!
    Shihe more kete"njeri",ben thirrje per tu kthyer ne islam!!!!....Hhahhaha,jo more efendi mjergullues,ja aresyet me temel qe feja e juaj eshte pleh dhe njeriu me mendje te kthjellet nuk beson ne fene berllog:1,po mua nuk ma lejon TRADITA ARBERORE per tu martuar ne fis,pa le ma me marr per grua nusen e axhes,gruan e vellaut,qiken e tezez,qiken e halles,qiken e dajes.Mandej,si te besoj ne fene berllog qe thote ne vargjet e kuranit se te mbysesh hardhuca te behet kabull,te luftosh te tjeret qe nuk jane musliman eshte shnjteri(xhihadi eshte pjese e shtyllave te islamit),mandej pas vdekjes ne boten tjeter te presin shtatedhjete e dy gra virgjera(hahha),njeriu te ju mu ne mes te dites,pasi t'ja kan marr parate ne meke e grumbullojne me bager qenjen e tij fatkeqe.Mandej,ju besoni ne muhamedin i cili per grua beri femijen nent vjeqe(disa musliman i kam degjuar te'k thone se ishte e bashme haha),ju besoni muhamedin i cili u helmua nga nje skllave se ciles ja kishte vrare burrin dhe familjen(qe i bije qe ju te besoni ne nje kriminel te pa shpirt)...etj etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    po mua nuk ma lejon TRADITA ARBERORE ..
    Pse i thu vetes arbresh kur shum mir mund tjesh kopili i noj serbi? Skenderbeu grun e vet kishte serbe p.sh.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Pse i thu vetes arbresh kur shum mir mund tjesh kopili i noj serbi? Skenderbeu grun e vet kishte serbe p.sh.
    Po si ta quajn vehten kur me thene "shqiptar" do te mendojne njerezit tjere se eshte "musliman"....shqiptare eshte synonym per "musliman".....nuk e ke verrjet se edhe me kete emertim kane "probleme" delet e vatikanit ???....disa mundohen ta datojne bile edhe ne kohen e per. osmane per me ja dhane edhe bojen !!!....imagjino te ishin me shume se nje katun keta dardaleca....mjere shqiptaria.....po Allahu don qe mos shtohen !!!
    albanish by nature

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Nuh Musa pėr postimin:

Sayan2003 (30-09-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Po si ta quajn vehten kur me thene "shqiptar" do te mendojne njerezit tjere se eshte "musliman"....shqiptare eshte synonym per "musliman".....nuk e ke verrjet se edhe me kete emertim kane "probleme" delet e vatikanit ???....disa mundohen ta datojne bile edhe ne kohen e per. osmane per me ja dhane edhe bojen !!!....imagjino te ishin me shume se nje katun keta dardaleca....mjere shqiptaria.....po Allahu don qe mos shtohen !!!
    I papam je. Un i kom von re qe kto katolikt e kosoves pergjithsisht thojn qe jena arbresh e jo shqiptar. Por kurr se kisha menu qe e kapshin muhabetin kaq thell.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

I papam je. Un i kom von re qe kto katolikt e kosoves pergjithsisht thojn qe jena arbresh e jo shqiptar. Por kurr se kisha menu qe e kapshin muhabetin kaq thell.
    Pyetja eshte se "kush i meson keshtu" ???....nga mendja nuk ju dalin, se nuk i kan pustolleqet...., pra, kush i meson ???
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Pyetja eshte se "kush i meson keshtu" ???....nga mendja nuk ju dalin, se nuk i kan pustolleqet...., pra, kush i meson ???
    Andon Kqira me shok....

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Sayan2003 pėr postimin:

Nuh Musa (30-09-2015)

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anėtarėsuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Ne Kosove, katolicizmi eshte me i vonshem se Islami. Me pare ne kete vend jetonin shqiptar te ritit Ortodoks, dhe per kte egzistojn shume fakte qe katoliket jan ardhacak nga veriu i Shqiperis qysh pas ēlirimit te vendit.

Per t'iu kthye temes, mendoj se deklarata e Albo's i cili perjashton komunitetet tjera te krishtera nga e "verteta-biblike" eshte po aq shokuese sa te besojn se bibla i'a fut kot kur e hedhe posht trinitetin !

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga Evian Lexo Postimin
    Ne Kosove, katolicizmi eshte me i vonshem se Islami. Me pare ne kete vend jetonin shqiptar te ritit Ortodoks, dhe per kte egzistojn shume fakte qe katoliket jan ardhacak nga veriu i Shqiperis qysh pas ēlirimit te vendit.

Per t'iu kthye temes, mendoj se deklarata e Albo's i cili perjashton komunitetet tjera te krishtera nga e "verteta-biblike" eshte po aq shokuese sa te besojn se bibla i'a fut kot kur e hedhe posht trinitetin !
    Je gabim, katolicizmi ne Kosove eshte dy here me i vjeter se islami dhe osmanlinjte bashke.

http://www.telegrafi.com/lajme/washington-post-kosovaret-myslimane-rizbulojne-rrenjet-e-tyre-katoliko-romane-2-63144.html
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •