Ne rradhe te pare une nuk miratoj asnje vrasje te kujdo qofte ai.Ne rradhe te dyte meqe ti e ke devijuar sentencen qe une kam shtruar, po ta perseris.Cifutet thojne ne amerike :Zoti shahet ne amerike ndersa hebrenjte jo.
Pra per mendimin tim ka nje llogjike mesjetare qe e kane vendosur vete cifutet sioniste neper vendet perendimore me ane te miratimit te ligjit vetem ne perkrahje te cifuteve.
Pra ne france, austri gjermani etj sharje ndaj hebrenjve konsiderohet antisemizem ndersa ofendimi i Jezusit si profet i Zotit konsiderohet si liri e shtypit duke ditur qe Jezusi ishte nje hebre.Pse?pse veprojne me dy standarte? Ku eshte liria e fjales kur flasin per hebrenjte holokaustin , nderkohe qe per te share Jezusin dhe per ta karikaturuar ate paska liri fjale.
Kush eshte me i shenjte Zoti apo cifutet?(ne Amerike)
Kush eshte me i shenjte Jezusi apo hebrenjte?(Ne France)
Nga ana tjeter semite jane dhe arabet dhe cifutet, pse kur flitet per cifutet konsiderohen si te nenes e kur flitet per vrasjen e femijeve te pafajshem konsiderohen si te njerkes?
Pra keto jane thelbi i problemit perderisa nuk kemi drejtesi, do kemi pasoja e padrejtesise dhe rrjedhojat e mosfuksionimit te barazise te cilet mesa duke eshte rrezuar nga slogani "Liri, Barazi, Vellazeri" ku ekziston vetem e para per jo cifutet nderkohe qe duhet te jete dhe drejtesia se pa te asnje sistem nuk qendron dot ne kembe.
Lexo "Protocolet e Pleqerise Sioniste" dhe e kupton mire kete pune.
Ja se qenken dhe ne forum .Shpresoj qe mos e konsiderosh veten nje Gojim.Asnje nuk me shume nje cifut sesa nje shqiptar jane dy qenie te barabarta.Populli i zgjedhur thjesht eshte nje slogan per ti hudhur hi syve botes qe ti sherbejne si gomare.
http://www.forumishqiptar.com/thread...C3%AB-sioniste
Krijoni Kontakt