Premtime reale nuk ka bere.Akuzat nuk jane premtime.
Sa per fakt,perveē Imamin,ku ēeshtja u mbyll,nuk ekziston asnje padi o denancim,vajmedetar.
Premtime reale nuk ka bere.Akuzat nuk jane premtime.
Sa per fakt,perveē Imamin,ku ēeshtja u mbyll,nuk ekziston asnje padi o denancim,vajmedetar.
Me duket se s'po kuptohemi. Rama eshte zotuar publikisht perpara te gjithe shqiptareve, se krimet shteterore te Gerdecit dhe 21 Janarit, do iu jepet DREJTESI! E ka thene me ze edhe figure se qeveria e Rilindjes do t'i japi fund maskarades te lenies pa drejtesi per familjaret e te vrareve...
Kete e ka bere rregullisht ne opozite dhe madje e ka cekur gjate fushates elektorale me dhjetera here. Gerdecin dhe 21 Janarin i gjene te cituara edhe ne programin e Rilindjes!
Ne te njejtin kazan premtimesh, foli edhe per shendetsine falas, meritokracine, transparencen, 300 mije vende pune etj etj.
Gjithsesi nese per ty ky nuk eshte premtim, gjeja ti termin e duhur...
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Edhe Imami u akuzua per shkelje detyre dhe jo per gerdecin apo 21 janarin
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Akoma me Gerdecin e 21 janarin ! Keto jane "ngjarje" ku Rama nuk mund te premtoj ti dergoj perpara drejtesise,mund te akuzoje por jo te premtoje.Sepse jane krime qe nuk ka nevoje per prova,pra te kerkosh ti dergosh perpara drejtesise eshte njesoj sikur te kerkosh denimin e organizatoreve.
Llogjika e thjeshte tregon,se keta nuk po i dergojne perpara drejtesise per "shperdorim detyre" e "Ti" kerkon qe ti dergoje perpara drejtesise per vrasje.
Iku te fleje gjume politikani i perkushtuar i forumit shqiptar i quajtur
Serafim Dilo.
Kush do na e beje politiken neve tashti???
Serafimi per te gjithe dhe te gjithe per Serafimin, lol.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Rama or mik premtoi ndryshim dhe ndryshimi i perfshinte te gjitha ato me larte. Kete premtim duhet te mbante rama, NDRTSHIMIN, dhe te gjitha te tjerat do vinin vete.
Une nuk e di se si erdhi ne pushtet,por te thuash se erdhi per arsyet qe the ti eshte (pothuaj )spekullim ne tym. Pa te keq.
Kete punen e likes e kupton gjithkush(sic the ti, qe ka llogjike).
Ne momentin qe rama shpalli koalicionin me liken, simpatia(vota ime) ime per te si politikan iku per lesh dhe eshte e sigurt qe skam pr ta votu najher.
Gjithsesi nuk ka te beje edhe shume koalicioni me liken ne mbajtjen e atyre pretimeve(ndryshim, rilindje), se po te donte ky likja do i vinte nga mbrapa (jo pr gje por do ishte i detyruar).
Problemi (mendoj) eshte se ky eshte brumosur nga po i njejti mu.t si paraardhesi, dhe ***.i vetem ere te qelbur sjell.
Edhe pse mund te kemi mendime te ndryshme ne politique te ironizosh Serafimin eshte vertet per tja fut vetes bam sepse eshte nder te vetmit antare qe ja vlen ti lexosh ēa shkruan . Mos e krahaso me disa qe t len vertet per te deshiruar !! Sa per artikullin nuk dua te genjej se kam lexuar te jap opinioninin tim.
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Krijoni Kontakt