Jarigas Nje keshill te vogel ne menyre vellazerore : eshte e pa mundur qe dikush nga Myslimanet te pranoj Realititen ,dhe dridhen e perdridhen ,me ca argumenta boshe ,me te cilat bien vete brenda, eshte e pamundur dhe per kete ka nje pyetje :
PERSE SE PRANOJNE TE VERTETEN? Pergjigja eshte kjo Sipas Kuranit Te "Famshem" nje myslimani nqs se braktis fene Myslimane i priet Koka,,,prandaj edhe disa mysliman kane frike se mos xhaxhai,ose vellai i tyre mysliman i prete koken per braktisje te fese.
2-Keta tipa kane mjergull ne mendjen e tyre ,dhe perde ne sy,dhe Hallakten ne zullumin qe ka perfshire fene e tyre.
3- keta mysliman kane emigruar ne Europ dhe europa i ka lene liri feje kane ndertuar edhe xhami/per kete ka nje peytje ,te shkoje nje i krishter ne vendet myslimane si ne IRAN,ARABI,etj dhe te predikoje krishterimin dhe te greje edhe kishe,,,por ska shanse se vete shteti i tyre te vret dhe te presin koken,
C'fare kerkonin Myslimanet kur donin te pushtonin Vjenen ? mos ishte vendi i tyre? jo por donin gjake derdhje dhe perhapjen e islamit ,,,dhe i shkreti Veziri i madh Kanani u Mund per pushtimin e vjenes nga Mbreti POLAK,, dhe per pasoj atij Veziri iu pre Koka perpara Femijes se vete . dhe tani na del Ky Zoteria
Nuhu Musa dhe na tregon bemat paqesore te Myslimaneve Islamike,,,po kjo eshte apsurde,/
Dhe ky Z. Nuhu Musa Me tregon mua se po beje propagante per krishterimin ,,,,Une spo beje propagande per krishtrimin ,,por po analizoj Vlreta njerezore dhe doktrinen qe kane ne vetevete keto fe ..Sepse une sjam Fetar Por jam Besimtar,,,une skam
FE Kam Vetem BESIM dhe mjer ai qe e kategorizon veten si pjese e nje feje.
http://sq.wikipedia.org/wiki/Xhihadi
Aty shikoni tek linku
Krijoni Kontakt