Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 214
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2014
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    17

Për: Replika dhe Përgjigje për myslimanët dhe ateistët për pyetjet e tyre

Habitem se si Muslimanet dhe Ateistet bejne pyetje dhe pasi marrin pergjigje fillojne tallen dhe shajne , mos valle eshte kjo nje tregues i besimit te tyre ne evolucion?!
    Pentakosti festa e derdhjes se Shpirtit te Shenjte mbi c'do njeri.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Pentakosti për postimin:

mesia4ever (17-01-2015)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Sa per ceshtje martese sqarimet me te mira ua jep ku xoxha ketu ne kete video.

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    krahasim me te tjeret, eshte me politikan. Pasqyron ato qe i dine te gjithe me ngjyrat e fese. Bing bang dhe evolucioni jane pjese e shkences, bazuar ne zbulime, pavarsisht se mund t'i jete dashur kohe t'i bej keto gjetje. Papa duke bere kete gje, do te afroj me shume njerezit tek feja.
    Ky Pape eshte hajvan, mundohet te beje politike me grupacionet ateiste duke deklaruar genjeshtra.
    Big Bangu dhe Teoria e Evilucionit jane pseudo shkence, ty ta shesin si shkence por nuk eshte e tille. Papa deshiron qe edhe te krishteret t'i binde se kane evoluar nga kafshet (nga majmunet ne kete rast).

Po po prej asgjese ty vetvetiu po vjen ne ekzistence dicka, ani kur po e quani kete shkence po na beni te qeshim me lote...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 17-01-2015 më 01:10

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Eshte bukur e dokumentuar VUAJTJA DHE TORTURA E KRISHTEREVE TE PARE qe e kan hjek nga romaket !!!....nga DAJAKU do besosh se edhe thiu fluturon....ata qe nuk besuan, i quajme sot martire/shehid dhe e kemi nje kalendare te mbushur plot me emrat e tyre, e nuk ka faqe muri neper kisha pa ikonat e tyre....

tung
    Zoteri ti sikur miqte e tu ateiste nuk e dini se te krishteret nuk jane vrare e torturuar per te besuar po e zeme ne Ringjalljen e Jezusit por jane vrare e torturuar per te mos besuar ne kete qe e ceka. Kjo historikisht dihet, ju e mohoni historine, sipas logjikes suaj atehere te gjitha ato ngjarje qe ndodhen madje para 100 viteve duhet te mohohen sepse ne se kemi pare dhe nuk kemi qene atje ta dime se cfare ka ndodhur ne te veretete...

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Edhe Pope Francis e pranon evolucionin dhe teorine e big-bang lol
    http://www.independent.co.uk/news/wo...d-9822514.html

C'mendim keni o i ndrituri Mesia for gone? ti qe i quan keto dyja si teorite me absurde ne historine e njerezimit.
    Ky eshte i cmendur sepse nuk ka edhe nje fakt e argument te vetem se nje specie evoluon ne nje specie tjeter. E kam fjalen p.sh. nga peshku ne mace (gjitar). Ti me teorine pseudo shkencore te evolucionit thua se kjo eshte e mundur. Mos te rikthehemi perseri tek te njejtat gjera, nese deshiron debat serioz mua te parin me ke aty, por kjo ide eshte thjesht iluzion, in our real world this doesn't happen...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky eshte i cmendur sepse nuk ka edhe nje fakt e argument te vetem se nje specie evoluon ne nje specie tjeter. E kam fjalen p.sh. nga peshku ne mace (gjitar). Ti me teorine pseudo shkencore te evolucionit thua se kjo eshte e mundur. Mos te rikthehemi perseri tek te njejtat gjera, nese deshiron debat serioz mua te parin me ke aty, por kjo ide eshte thjesht iluzion, in our real world this doesn't happen...
    Vertet mund te besh debat shkencor me nje hajvan!?!
    Akoma nuk na ke treguar se nga ka ardhur qeni ne kete "real world" tenden..!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Vertet mund te besh debat shkencor me nje hajvan!?Akoma nuk na ke treguar se nga ka ardhur qeni ne kete "real world" tenden..!!!
    Nuk e quajta forumistin e nderuar, kam respekt per secilin shqiptar dhe sa i perket ofendimeve jam njeri i nalt.
    Qeni, maceja, njeriu, majmuni jane krijuar nga Perendia. There is no chance that they are a product of accident.
    Bibla na thote se kur Perendia krijoi kafshet ato do te shumoheshin secila sipas loojit te vet. Pra ke qen te vogel, ke qen te madh, ke qen shume te vogel, po ashtu nga majmunet ke lloj te ndryshme te kesaj kafshe, ne njerezit nuk jemi lloj i majmunit por jemi specie krejt tjeter, qe kemi 'ngjashmeri fizike' nuk d.m.th. asgje, p.sh. nje qen ka 2 sy, ka dy veshe, nje tru, nje hunde por kjo nuk d.m.th. se kemi paraardhes te perbashket. Keto kafshe e poashtu edhe njeriu hyn ne llojin e gjitareve. Sipas spekulimeve te teorise se evolucionit keta krejt kane paraardhes te perbashket. Shko ti udheto prapa ne kohe 70 milione vite me pare, une preferoj te rri me mire ne kete 'real world'.
    A po ti je i krishter me myslimanet ndersa me te krishteret behesh ateist?! Cfare krishterimi mbron ti kur ti vet e sulmon Kreacionizmin Biblik?
    Pyetje per ty: sipas mendimit tend nga cfare gjallese evoluan dinosauret se sa kohe u morri ai rrugetim per te evoluar pra ne dinosaure?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nuk e quajta forumistin e nderuar, kam respekt per secilin shqiptar dhe sa i perket ofendimeve jam njeri i nalt.
    Mund te jesh "njeri i nalt" per sa i perket ofendimeve, por je pertoke per sa i perket intelektit: tu drejtova ty me "hajvan" ne shkence!!
    Qeni, maceja, njeriu, majmuni jane krijuar nga Perendia. There is no chance that they are a product of accident.
    Bibla na thote se kur Perendia krijoi kafshet ato do te shumoheshin secila sipas loojit te vet. Pra ke qen te vogel, ke qen te madh, ke qen shume te vogel,
    Djalosh, kur eshte shfaqur qeni si specie mbi Toke??!!
    po ashtu nga majmunet ke lloj te ndryshme te kesaj kafshe, ne njerezit nuk jemi lloj i majmunit por jemi specie krejt tjeter, qe kemi 'ngjashmeri fizike' nuk d.m.th. asgje, p.sh. nje qen ka 2 sy, ka dy veshe, nje tru, nje hunde por kjo nuk d.m.th. se kemi paraardhes te perbashket. Keto kafshe e po ashtu edhe njeriu hyn ne llojin e gjitareve.
    I klasifikoi zoti ne familje, apo shkenca??!
    Me thuaj pakez Mesia, para 30 mijevjeçaresh, çfare e dallonte mjeriun nga majmuni antropomorf??!!
    Sipas spekulimeve te teorise se evolucionit keta krejt kane paraardhes te perbashket.
    Nuk jane spekulime perderisa mbeshtetn ne prova arkeologjike! Patjeter qe kemi parardhes te perbashket....edhe sipas fese tende personale: a nuk i krijoi Zoti tere gjallesat nga balta??!!(kjo sa per t'u ulur ne nivelin tend "shkencor"!)
    Shko ti udheto prapa ne kohe 70 milione vite me pare, une preferoj te rri me mire ne kete 'real world'.
    Ne kete "real world-in" tend, çfare paraqesin "dinosauret"??!!
    A po ti je i krishter me myslimanet ndersa me te krishteret behesh ateist?! Cfare krishterimi mbron ti kur ti vet e sulmon Kreacionizmin Biblik?
    Kreacionizmi Biblik s'eshte tjeter perveçse nje metafore e krijimit te jetes mbi toke....debilat e marrin fjale per fjale!! Pse iu paska dashur zotit qe krijon gjitçka me vetem "behu", te perlyhej me balte per te krijuar qypa si ti??!!(ose si une,- sipas debilave te sojit tend)
    Pyetje per ty: sipas mendimit tend nga cfare gjallese evoluan dinosauret se sa kohe u morri ai rrugetim per te evoluar pra ne dinosaure?
    Kane egzistuar dinozauret??!!! Ku e ke lexuar ne Bibel??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Hajde ti provoje shkencerisht qe nje kafshe krijohet rastesisht. Ju qaloni ketu. Thoni se te krijohet nje kafshe duhen miliona vite. Po hajde po e zeme se toka sapo eshte ndare nga dielli dhe ekziston ende ne gjendje te zjarrte. Po ia japim kohen e mjaftueshme qe te ftohet. Nuk ka as gjallese, as ADN e as kurgjo perpos materie te pajete. Hajde ti kallxom mua tashti si mund te vije ne ekzistence gjallesa e pare, pema e pare etj. Logjiko pak dhe pergjigjmu sinqerisht. Jo me imagjinate por shkencerisht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2013
    Postime
    67

Ky Pape eshte hajvan, mundohet te beje politike me grupacionet ateiste duke deklaruar genjeshtra.
    Kur ti merr guximin mi than Papes hajvan nuk ka gja qi m'ndal me marr guximin e me te than:- Jo ai por ti je hajvan !!!

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •