It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Mirembrema goca!![]()
Ka kunata te mira. Ka dhe qe hajne inat me njera tjetren per vogelsira por ne fund te fundit jane pjese e jetes. Jo gjithmone do biesh dakort me te gjithe. Nuk ka njeri pa huqe. Dhe kunatat nuk bejne perjashtime. Nese e shikon qe eshte e serte rralloji perballjet me te. Sa me pak kontakte aq me mire. Nne hi bye dhe secila ne dhome apo shtepi te vet. Prandaj them ta kesh mire me ate qe ndan krevatin pa kunates ja "perplas" deren ne fytyre dhe ja keput gjumit.
Me nusen e vellait ne fakt do me pelqente te isha afer. Eshte shpirt njeriu dhe jam e sigurt qe do e kisha si shoqe po ta kisha afer.![]()
Feelings change - memories don't.
Edhe une e kam shume te mire,sa her flasim me thot,aman si nuk te kam ktu, eh i them ēte bejme qe jemi larg,se edhe mua me mungon shume .
I them nganjiher per shaka ,mire qe te kam 1 te vetme, laj e thaj,se te kisha nja 2 apo 3 do ishim kapur nga floket
Naten dhe kalofshit bukur ne vazhdim :-)
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Edhe un nusen e tim vellai e dua njelloj me time moter .
Nuk jan tgjitha te keqinja kunatat/vjerrat e nese do merrja rast maredheniet ne familjen time , sinqerisht do thoja len nje familje e gjen nje te re.
Normal qe vjehrra si mamaja s'te don por ka raste te don edhe me shum , jan dashuri te ndryshme.
p.s Naten Lindushe .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Po edhe une e di ate une kam nusen e vellait qe e dua shume. Kunatat i kam me rilindjen une mu kan bere si inuk duan ti prishin te gjitha ahahha
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Mos u tremb fare, eshte me njerez dhe me fat ajo pune. Edhe un deri para ca kohesh mendoja bobo me hall do kem kunaten se sa vjerren... dhe komplet e kunderta me doli si me vjerren si me kunaten (motra e burrit).
Llogjike eshte qe cdo njeri ka tekat e huqet e tij por menyra e mir eshte te mesosh te lesh me nje an gjerat qe nuk na puqen dhe te perqendrohemi tek te mirat. Edhe e thena me te bemen jan shum larg sidomos kur varet nga rrethanat, sa afer jetoni etj, por nuk eshte e pa mundur.
Un personalisht mendoj varet edhe cifti si i ka mardheniet...burri ka te besh shum si menaxhon familjen e tij ne ndikimin e atyre tek gruaja, po ashtu gruaja me familjen e saj ndaj burrit. Deri tani kam qen me shum fat skam pas asnjeher probleme as me vjerren as kunaten, mardheniet jan shum respektuese dhe reciproke. Gjerat qe sme kan pelqyer apo me kan bezdisur pak i kam hedhur me nje an kshuqe sme ka zgjatur gjeja qe bezdiste. Po ti ngacmosh gjerat dhe ti germosh thell merzitja dhe shqetesimi sdo te ler te qet dhe do vazhdosh te futesh thell ne ate problem, dhe sa me shum trashen gjerat aq me shum hatermbetje te cilat do kujtohen ne te ardhmen kur te kesh ferkime tjera me njerzit.
Respekti dhe kultura ka te bejne shum ne mardhenie me njerez. As prindin tan as shoqeria sjan perfect, kshuqe e gjitha vjen tek manaxhimi situates dhe mardhenieve. Sa me shum te shikosh jeten dhe familje tende dhe te mbash veten te angazhuar me pun e gjera, aq me te shendetshme jan mardheniet per aq pak koh qe do kesh te rrini bashk.
Lulke (21-01-2015)
Lulke (21-01-2015)
lawgrad (22-01-2015)
Krijoni Kontakt