Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50

Tema: Kunatat!!!!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Pėr: Kunatat!!!!

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Dhe pa motra e vellezer ske ce do. Keta dalin ca cunera mamaje qe...��
    Me mire cun mami,se te kapesh nga leshrat

Ishte llafi per Kunatat

Mirmbrema mia@
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Hahahahahahahahah,se mos te dhash ndonje mendim te keq,per te miren tende e kam: D

Ka kohe qe nuk me flet,qe kshtu nuk me prishet gjiza muve : D

ahhaah o zot sa kisha pa e nigju kte shprehje. ēa gjize mi po kishte marr rrugen e budallekut ai dmth lol
    Rri se smartohem hiē , sa ti hy ktyre halleve
    Puē un ty

Mia@ eshte e vertet qe kta tvetmit dalin shum te llastuar.
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mirembrema goca!
    Ka kunata te mira. Ka dhe qe hajne inat me njera tjetren per vogelsira por ne fund te fundit jane pjese e jetes. Jo gjithmone do biesh dakort me te gjithe. Nuk ka njeri pa huqe. Dhe kunatat nuk bejne perjashtime. Nese e shikon qe eshte e serte rralloji perballjet me te. Sa me pak kontakte aq me mire. Nne hi bye dhe secila ne dhome apo shtepi te vet. Prandaj them ta kesh mire me ate qe ndan krevatin pa kunates ja "perplas" deren ne fytyre dhe ja keput gjumit.
    Me nusen e vellait ne fakt do me pelqente te isha afer. Eshte shpirt njeriu dhe jam e sigurt qe do e kisha si shoqe po ta kisha afer.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Mirembrema goca! : )
    Ka kunata te mira. Ka dhe qe hajne inat me njera tjetren per vogelsira por ne fund te fundit jane pjese e jetes. Jo gjithmone do biesh dakort me te gjithe. Nuk ka njeri pa huqe. Dhe kunatat nuk bejne perjashtime. Nese e shikon qe eshte e serte rralloji perballjet me te. Sa me pak kontakte aq me mire. Nne hi bye dhe secila ne dhome apo shtepi te vet. Prandaj them ta kesh mire me ate qe ndan krevatin pa kunates ja "perplas" deren ne fytyre dhe ja keput gjumit. 
    Me nusen e vellait ne fakt do me pelqente te isha afer. Eshte shpirt njeriu dhe jam e sigurt qe do e kisha si shoqe po ta kisha afer.

Edhe une e kam shume te mire,sa her flasim me thot,aman si nuk te kam ktu, eh i them ēte bejme qe jemi larg,se edhe mua me mungon shume .

I them nganjiher per shaka ,mire qe te kam 1 te vetme, laj e thaj,se te kisha nja 2 apo 3 do ishim kapur nga floket

Naten dhe kalofshit bukur ne vazhdim :-)
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Mirembrema goca! : )
    Ka kunata te mira. Ka dhe qe hajne inat me njera tjetren per vogelsira por ne fund te fundit jane pjese e jetes. Jo gjithmone do biesh dakort me te gjithe. Nuk ka njeri pa huqe. Dhe kunatat nuk bejne perjashtime. Nese e shikon qe eshte e serte rralloji perballjet me te. Sa me pak kontakte aq me mire. Nne hi bye dhe secila ne dhome apo shtepi te vet. Prandaj them ta kesh mire me ate qe ndan krevatin pa kunates ja "perplas" deren ne fytyre dhe ja keput gjumit.
    Me nusen e vellait ne fakt do me pelqente te isha afer. Eshte shpirt njeriu dhe jam e sigurt qe do e kisha si shoqe po ta kisha afer. : )

Edhe un nusen e tim vellai e dua njelloj me time moter .
    Nuk jan tgjitha te keqinja kunatat/vjerrat e nese do merrja rast maredheniet ne familjen time , sinqerisht do thoja len nje familje e gjen nje te re.
    Normal qe vjehrra si mamaja s'te don por ka raste te don edhe me shum , jan dashuri te ndryshme.

p.s Naten Lindushe .

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Po edhe une e di ate une kam nusen e vellait qe e dua shume. Kunatat i kam me rilindjen une mu kan bere si inuk duan ti prishin te gjitha ahahha
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2015
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    7

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Teme e lezeēme , por.... mos na fusni ide t'keqe nkok ne beqareve se i marrim gjerat me frik pastaj.
    Mos u tremb fare, eshte me njerez dhe me fat ajo pune. Edhe un deri para ca kohesh mendoja bobo me hall do kem kunaten se sa vjerren... dhe komplet e kunderta me doli si me vjerren si me kunaten (motra e burrit).

Llogjike eshte qe cdo njeri ka tekat e huqet e tij por menyra e mir eshte te mesosh te lesh me nje an gjerat qe nuk na puqen dhe te perqendrohemi tek te mirat. Edhe e thena me te bemen jan shum larg sidomos kur varet nga rrethanat, sa afer jetoni etj, por nuk eshte e pa mundur.

Un personalisht mendoj varet edhe cifti si i ka mardheniet...burri ka te besh shum si menaxhon familjen e tij ne ndikimin e atyre tek gruaja, po ashtu gruaja me familjen e saj ndaj burrit. Deri tani kam qen me shum fat skam pas asnjeher probleme as me vjerren as kunaten, mardheniet jan shum respektuese dhe reciproke. Gjerat qe sme kan pelqyer apo me kan bezdisur pak i kam hedhur me nje an kshuqe sme ka zgjatur gjeja qe bezdiste. Po ti ngacmosh gjerat dhe ti germosh thell merzitja dhe shqetesimi sdo te ler te qet dhe do vazhdosh te futesh thell ne ate problem, dhe sa me shum trashen gjerat aq me shum hatermbetje te cilat do kujtohen ne te ardhmen kur te kesh ferkime tjera me njerzit.
    Respekti dhe kultura ka te bejne shum ne mardhenie me njerez. As prindin tan as shoqeria sjan perfect, kshuqe e gjitha vjen tek manaxhimi situates dhe mardhenieve. Sa me shum te shikosh jeten dhe familje tende dhe te mbash veten te angazhuar me pun e gjera, aq me te shendetshme jan mardheniet per aq pak koh qe do kesh te rrini bashk.

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar lawgrad pėr postimin:

Lulke (21-01-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2015
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    7

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Edhe un nusen e tim vellai e dua njelloj me time moter .
    Nuk jan tgjitha te keqinja kunatat/vjerrat e nese do merrja rast maredheniet ne familjen time , sinqerisht do thoja len nje familje e gjen nje te re.
    Normal qe vjehrra si mamaja s'te don por ka raste te don edhe me shum , jan dashuri te ndryshme.

p.s Naten Lindushe .
    Jam shum dakort me kete qe ke shkruar...sidomos me pjesen e shenuar ne bold.
    Ne nje situar si rasti jot jam prandaj thash dhe me lart ndonjeher eshte edhe me fat kur qellon te fitosh nje familje te re dhe te mire.

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar lawgrad pėr postimin:

Lulke (21-01-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2015
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    7

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    un kam tre kunata, vec nje njoh, te tjerat i njof nga FB'ja sepse si kam takuar ndonjehere…me kete kunaten qe jeton ne amerik, spara behem shume, thjesht sna perpuqet karakteri…kemi vec nje miresjellje siperfaqsore . Ama ka pasure raste qe deshia ta ngjeshia fytyres me disa komente "rude" qe bente, por ngaqe e shikoja vec njehere ne vit, nuk reagoja, dhe per hall te burrit mundohesha te mos krijoj konflikt…ama kesaj radhe, si me e rritur qe jam tani lol (ajo eshte 6 vjet me e madhe), do ja ngjesh fytyres po tha ndonje koment te papelqyeshem kur te na vizitoj ose kur ta vizitoj

Ti je dhe Vlonjate...kur te kap te kap :P

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga lawgrad Lexo Postimin
    Jam shum dakort me kete qe ke shkruar...sidomos me pjesen e shenuar ne bold.
    Ne nje situar si rasti jot jam : ) prandaj thash dhe me lart ndonjeher eshte edhe me fat kur qellon te fitosh nje familje te re dhe te mire.
    Mire se erdhe ne kte forum Lawgrad , nuk e di kush je por lexova postimet e tua edhe me pelqyen.
    Kalofsh super

Sa per temen besoj se kam dhen goxha pergjigje ktu.

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Lulke pėr postimin:

lawgrad (22-01-2015)

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •