Hahahha Vallai o Rexhina ashtu e duan te ezaurojne nervin nganjer, Ti i ke larg edhe do me ja ngjesh ftyres imagjino une me 3 kunata ne shpi ahhaha
Hahahha Vallai o Rexhina ashtu e duan te ezaurojne nervin nganjer, Ti i ke larg edhe do me ja ngjesh ftyres imagjino une me 3 kunata ne shpi ahhaha
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
pupu, sdua ta imagjinoj![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ahahah e imagjinoj une perdite per ty. Perzotin stres i madh eshte njera hedh tjetra pret pupup une mes te trejave kam zgjedhur mos te flas mirmengjes mirmbrema llafet e teperta sjellin sherr haha.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
se di si e ben busy, un do ndihesha shume e pa rehatshme…vec njehere (1 muaj) shkova te jetoja tek kunata dhe kunati (vellai i burrit)…dhe te dy sduruam…nuk ishte se kishim problem me ta, por nuk ndihesh rehat, do ate "space'in" tend![]()
Rexh, se ka cdokush ate space-in tend.
Busja eshte survivor.
Imen edhe une shkova iher musafir ne nje vend tjeter tek disa te aferm te larget, e aty nga mesnata na futen me fjete me nje dhome mua dhe nje tjeter, edhe pse i kisha bo 10 ore vozitje e isha i rraskapitur per fjetje, ai tjetri aq shume kerrhatke sa qe nuk munda ta boj as nje sy gjume. Tani kur m'thote dikush eja me fjete, i thom flm shume po vetem njehere "asishet" plaka.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hahahahah, shiko ti as nje nate sduron imagjino busyn![]()
Teme e lezeēme , por.... mos na fusni ide t'keqe nkok ne beqareve se i marrim gjerat me frik pastaj.![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
ahhahah serafim me kto qe i the ngeli beqare vajza haha shiko lulke une thash kam kunaten time dmth nusen e vellait dhe e dua si motren time po edhe vjerren e kam te mire kshu qe ku i dihet ndoshta te bien te miraa.
Rexhina po he moj he qama hallin se hoti sdin hihi.
ahahhaahhaaaha tani mle beqare gjith jeten ti mu ,
demek o jan vjehrrat o jan kunatat t'kqinja , rruge te mesme ska ?![]()
Un per vete nusen e tim vellai e du shum , sdi si e kam me motren time , them se edhe mua ashtu do me duan...gjithmon kur ti vije koha.![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
*~Rexhina~* (30-11-2014)
Krijoni Kontakt