Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 164
    i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    personalisht nuk e kam problem nese gruaja ime do ta nderronte mbiemrim apo jo. te bej cte doje nese e ka qejf mbiemrin e saj le ta mbaj. thjesht sduhet te kerkoj qe edhe femijet te mbajn mbiemrin e saj ose te dy mbiemrat sespe aty personalisht nuk do ta pranoja. per veten e saj le te bej cte doje.

i/e regjistruar Maska e inalondon
    Anėtarėsuar
    26-06-2011
    Postime
    24
    Personalisht une se ndtyshoj mbiemrin kur te martohem.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Un mbiemrin e Burrit do marr
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Shoh qe qenka rritur nr i meshkujve qe nuk e kane problem! Mire shume

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga inalondon Lexo Postimin
    Personalisht une se ndtyshoj mbiemrin kur te martohem.
    Pse jo, per kapricio apo ndryshimi i mbiemrit mendon se do te ndikoje jo per mire ne karrieren tende qe ke zgjedhur?
    Vetem kini kujdes se nese nje dite vendosni ta ndryshoni gjate marteses do ju hapen me shume pune. Si mua tani. Ngela tu cu dokumenta qe vertetojne qe kam marre mbiemrin e burrit. Bejini qe ne fillim mos t'ju hapen pune me vone kur mund te mos ua kesh as ngene.
    Feelings change - memories don't.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Pėr: Mbiemri pas martesės!

Meqendese gjeta kete temen qe i perafrohet pyetjes time ateher po ju pyes...
    Kete vit mendoj te bej Celebrimin dhe dua te marr Mbiemrin e burrit. Pyetja eshte ne momentin qe une bej celebrimin me duhet te nderroj karten e identitet dhe pashaporten dhe per rrjedhoje te gjith dokumentat e mia si ne shkolle dhe ne pune??
    Do thoni ju pyet te gjendja civile une kete e di po sa te merrem me ata une thash kam njerez te zgjuar boll forumi tju pyes njer ju kendej.
    Shum faleminderit po me ndihmuat.
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

te dyja vajzat ne certifikat kan mbiemrin tim , por nse burri do deshironte emrin e tij do ta vija mbiemrin tim si middle name …ama se ka problem dhe se can shume koken *i'm lucky* :d
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

bravo... EHHHHFF cpunojn vajzat e sotme... LUM JUVE pz....

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    Meqendese gjeta kete temen qe i perafrohet pyetjes time ateher po ju pyes...
    Kete vit mendoj te bej Celebrimin dhe dua te marr Mbiemrin e burrit. Pyetja eshte ne momentin qe une bej celebrimin me duhet te nderroj karten e identitet dhe pashaporten dhe per rrjedhoje te gjith dokumentat e mia si ne shkolle dhe ne pune??
    Do thoni ju pyet te gjendja civile une kete e di po sa te merrem me ata une thash kam njerez te zgjuar boll forumi tju pyes njer ju kendej.
    Shum faleminderit po me ndihmuat.
    Busy girl pak a shume edhe une jam ne te njejten situate, akoma se kam bere celebrimin sepse ishte kjo puna e ndryshimit te mbiemrit qe mund te me sillte gjithe ate pune me nderrimin e dokumentave, por tani duhet me e bere se mbase na vjen ndonje bebush se shpejti edhe akoma me shume na zgjaten procedurat. Gjithsesi une kam vendosur te mbaj mbiemrin tim, shpresoj mos te kete ndonje problem me vone.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Busy girl pak a shume edhe une jam ne te njejten situate, akoma se kam bere celebrimin sepse ishte kjo puna e ndryshimit te mbiemrit qe mund te me sillte gjithe ate pune me nderrimin e dokumentave, por tani duhet me e bere se mbase na vjen ndonje bebush se shpejti edhe akoma me shume na zgjaten procedurat. Gjithsesi une kam vendosur te mbaj mbiemrin tim, shpresoj mos te kete ndonje problem me vone.
    Buzeqesha me mundesine e bebushit ...
    Per mbiemrin tend s'ka fare ndikim ne mbiemrin e bebit , pasi ne plotesimin e dokumentit te te sapolindurit , atesia mbulon automatikisht mbiemrin e tij ...
    p.s. Une s'e kam ndryshuar kurre mbiemrin e vajzerise por kjo nuk me ka hapur asnje problem te
    femijet .

puc fort un ty
    What goes around---comes around

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Sorkadhe_Kelcyre pėr postimin:

Arvima (09-01-2015)

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •