S'paska asnji burr qe e paskan detyru me deshir te mori mbiemrin e grus !
S'paska asnji burr qe e paskan detyru me deshir te mori mbiemrin e grus !
Arvima (09-01-2015)
Sorkadhe sa mire ^_^ Une gjithmone kam vrare mendjen per punen e mbiemrit sepse nuk dua ta nderroj. Tek e fundit une i perkas fisit ku kam lindur , kam te njejtin gjak a do kishte kuptim me e ndryshuar ?! keshtu e shoh une, mendim i imi. Megjithate si ta besh e ben. Po perderisa nuk te paska hapur ndonje problem ty, besoj se behet![]()
Ma merr mendjaBuzeqesha me mundesine e bebushit ...Une buzeqesh shpesh e mahnitur dhe e habitur njekohesisht tek sa mendoj se eshte duke u rritur cdo dite nga pak. Te perqafoj fort
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Sorkadhe_Kelcyre (09-01-2015)
Me jete te gjate Arvima qofte femija me i lumtur.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
a ka burra kjo toke a ska
me majt gruja mbiemrin e vet atehere le te veshin dhe burrat Tanga
JO SEKS PARA MARTESE
Ca flet o njeri?
Bota e civilizuar i jep zgjedhje nje femre ne do ta ndryshoje mbiemrin apo te mbaje te vajzerise ...
Ne keto raste mendoj se femra verteton se qendron me ate burre se e do dhe jo se do qe te marri mbiemrin e tij per te trasheguar gjysmen e pasurise se tij ne nje deshtim te lidhjes ...
Mua me eshte dukur nje prove dashurie per timshoq mbajtja e mbiemrit tim ...
What goes around---comes around
Un kerko ne qiell e ju qenkeni duke ber thashatheme ktu!!!!
Sorkadhe me ty e kam moj se Rexhin edhe Arvima i takoj tek kafja ..... me vjen mire qe paske dale nga kjo lagje zemrush , te perqafoj !
Arvima mu desh t'hyja ktu te merrja konfirmimin eeeeee??? URIMEEEEEEEEE ZEMRA IME :*
Ne lidhje me temen , akoma sjam ne ate etape te diskutoj per nderrime mbiemri por nese do i vi koha them ti mbaj te dy , nami u beft nese ai bje dakort nese sdo divorc direkt.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulke : 13-01-2015 mė 05:05
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Sorkadhe_Kelcyre (08-04-2015)
Serafim un jam bjonde me sy jeshil dhe do martohem kishe gje ti haahahaedhe skam kalamoj he ke inat
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt