Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 164
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol tjeter burre? sjan te gjitha cold-hearted
    e zem ai do qe ajo ta ndryshoje

E ZEM
    me te zene e kam
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ok well e zem se do ai, dhe ajo zdo...ai le te doj, dhe te presi derrat te fluturrojn
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ok well e zem se do ai, dhe ajo zdo...ai le te doj, dhe te presi derrat te fluturrojn
    ate po them edhe une

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Benefici?? hahaha! Vetem po more ndonje te famshem mund te te duhet mbiemri i tij per identifikim

Nqs burri do kishte ndonje mbimer te shpif, aty po qe do e kisha problem nderrimin e mbiemrit haha... Fashion, ka plot shqiptar qe jetojne jashte shqiperie qe e kane problem.
    po edhe nese ka ndonje pune me rendesi

edhe persa i perket "bukuris"se mbiemrit jam dakord me ty...nuk e di te them te drejten per kto qe jan ktej, kurse per ato andej e kam vene re shum kte gjo!

p.s. edhe disa anetare te tjere(me duket se Rexhina)than qe eshte edhe problem per dokumentat , sepse te takon ti rregullosh nga fillimi...pffffffffffffff

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    po edhe nese ka ndonje pune me rendesi

edhe persa i perket "bukuris"se mbiemrit jam dakord me ty...nuk e di te them te drejten per kto qe jan ktej, kurse per ato andej e kam vene re shum kte gjo!

p.s. edhe disa anetare te tjere(me duket se Rexhina)than qe eshte edhe problem per dokumentat , sepse te takon ti rregullosh nga fillimi...pffffffffffffff
    Varet krejtesisht nga personi. Ka plot djem shqiptar qe jetojne ne itali qe e kane problem. I fejuari nje shoqes sime psh, 10 vjet ne itali por as qe behej fjale ti nderroje mendjen per mbiemrin. I tha shoqes sime: do marresh mbiemrin tim!

Ndersa per punen e dokumentave, besoj qe do kene ca probleme me permesson e pashaporten, por per dokumentet e tjere s'besoj se ka ndonje problem.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    mbetet duke diskutuar per shoqet e shoket, shihni o derbardh te mblidhni mendjen aty dhe te mbani emrin e burrit, se do na mbeteni lenesha fare, dhe mund ta mbani mbiemrin tuaj, madje mund dhe ta perkedhelni nate e dite ate po te doni. paskeni dhe pretendime ju
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 01-07-2011 mė 15:53
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    mbetet duke diskutuar per shoqet e shoket, shihni o derbardh te mblidhni mendjen aty dhe te mbani emrin e burrit, se do na mbeteni lenesha fare, dhe mund ta mbani mbiemrin tuaj, madje mund dhe ta perkedhelni nate e dite ate po te doni. paskeni dhe pretendime ju
    Po marrim shembull shoqet e shoket qe e kane kaluar ate faze! Kur te me vije rasti mua do bej vleresimet e duhura

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Po marrim shembull shoqet e shoket qe e kane kaluar ate faze! Kur te me vije rasti mua do bej vleresimet e duhura

po pra, shifja nje here mendjen si e ka. nje gje te kesh parasysh, me burrat shqiptar mos e cek fare kete punen e mbiemrit, do jesh me rehat. |

po do te diskutosh per ndonje pseudonim qe ke qef te mbash kur te behesh nuse, edhe beje nje here si muhabet, po kete punen e mbiemrit mire do benit ta harronit ju cikat e evropit. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ta pyes njehere grun time

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Nderkohe qe nga meshkujt doja te dija nese mendojne qe gruaja e tyre duhet patjeter te nderroj mbiemrin apo nuk e keni problem?
    Unė mendoj se gruaja ime duhet patjetėr tė MBAJ mbiemrin e saj njėherė. Pastaj, po deshi, mund ta shtoj edhe mbiemrin tim, kuptohet, me dėshirėn e saj. D.m.th. gjithėsesi do kisha dashur tė mbante edhe mbiemrin e vetė. Nuk e di pse, por mė duken shumė mbresėlense ato u pėrmend nga 2-3 mbiemra tė gjatė.P.SH. Fatmire Doko Lumani

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •