There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Besoj se ne rrjete sociale je i lidhur kryesisht me shqiptare dhe prandaj te bie as shume ne sy euforia shqiptare. Besoj se e njejta eufori shfaqet dhe nga vende te tjera rreth nesh per gjera te tilla. Dhe pervec euforise, vendet perreth mbeshteten dhe nga qeverite dhe federatat e tyre kur perdhosin flamurin shqiptar. Fakti mbetet se ato skandale qe behen nga tifozet ne Ballkan, shume rralle shihen nga tifozet shqiptare. Ballkanasit kane emer te keq per tifozllek, por jo shqiptaret.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Askund nuk thashe se duhet kthyer faqen tjeter ,kur tentuan ta perdhosin ne Beograd edhe pse nuk ishte flamuri kombetar ,mire ben por gjithe kjo eufori edhe pas dy muajve gati ,thjesht kotesi sepse jemi duke i bere qejfin vetes me gjera koti .Ajo qe nuk kuptoj eshte ,cka duan ti tregojne botes me keto gjeste ,qe duan vendin e tyre edhe pse e shkretojne cdo dite duke votuar hajna ,kete duan ti tregojne botes?
24OOO shqiptar te Kosoves per nje muaj ishin paraqit per emigrim ne Suedi ,sot dy te rinje nga Shqiperia u djegen te gjalle ne nje kamion ne tentim per te kaluar ne Britani ,kushedi se sa te tjere do emigronin te kishin mundesi etj etj e ti me flet per patriotizem ?!!
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ustallaret e mediave ne Tirane e Beograd, po luajne lojen "telefoni i prishur", per llogari te qeverive te tyre, per te larguar vemendjen e shqiptareve e serbeve nga problemet e shumta te jetes se tyre, e per ta fokusuar, ne lugen bosh te nacionalizmit. Asnje serb apo grek nuk provokohet nga shqiponja me dy koka e shqiptareve, pasi si greket, si serbet, si ruset, si gjithe popujt orthodhokse ne bote me nje trashegimi bizantine e kane shqiponjen bizantine ne flamurin e tyre. Te vetmit popuj qe kane patur problem me shqiponjet me dy krena, kane qene Turqia e latinet (italianet + austriaket + kusur).
Shqiponja me dy krena eshte ajo qe gjithe popujt Ballkanike e kane te perbashket, e jo nje mjet provokimi.
Kuptohet, kur ke te besh me popuj injorante qe nuk njohin historine e tyre si popull, edhe gomari ka krahe e fluturon.
Albo
Albo ne fakt si provokim e moren Serbet edhe ne fakt eshte e vertet.. kte djalin e kam lexuar vete teksa tha e kam ber qellimisht edhe ai eshte nga nje fshat i Kosoves , kam fcb e tij.
Pra nuk eshte pune injorance , por eshte diēka e vertetuar tashme.
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Krijoni Kontakt