Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Për: Arrestohet Maksim Liço << pedofili >>

po shikoj emisionin zone e lire dhe eshte njera e mbiquajtur Kallash...praktikisht nje femer kosovare qe nxjerr me "djerse" 2000-3000€ nata. Ka pese shtepi, 6 truproja, 5 makina te shtrenjta dhe ka krijuar edhe 3 biznese plus 2 biznese te reja qe do i hap se shpejti. Ne merremi me nje pedofil, me nje pederast dhe njerez te rendomte, kurse me kete lloj femre qe nuk di te lidh dy fjale bashke dhe nxjerr milionat e vjedhura te popullit qe po vdes urie nuk na ben pershtypje dhe e qujame te ligjshme.... cfare paradoksi???!!! Rrofshin K.!
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Elian70 për postimin:

goldian (04-10-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    Pedofilia sipas Oerganizates Boterore te shendetesise eshte semundje dhe e perfshin kete lloj semundje ne listen e cregullimeve te sjelljes seksuale. Pra besoj se 40 apo 50 vjet nuk zgjidhin pune. Nuk egzistojne akoma studime qe te lejojne identifikimin e shkakut. Megjithate mendoj se meqe eshte semundje nuk ka te beje me nje papergjegjshmeri kriminale. Ndonje informacion me teper nga ndonje mjek i forumit do na krijonte nje ide me te qarte persa i perket rrezikshmerise te semurit dhe viktimes.
    Ilacet me te mira ne keto raste jane mjekimet popullore.
    1 - Tredhja do e bente te parezikshem per femijet e tjere.
    2 - Varja nga k@qet do i trembte dhe do pakesonte pedofilet e tjere qe te kryenin keto veprime.
    3 - Prerja e hallateve dhe futja ne goje te tij do ishte nje zgjidhje shume e sukseseshme .
    Pastaj ka edhe mjekime te tjera por qe shteti yne europiandashes nuk i licenson si p.sh:
    1 - Varja ne litar.
    2 - Pushkatimi.
    3 - Goditja me gure nga populli.
    4 -Futja ne nje grope dhe shurrosja nga te gjithe deri sa ta mbuloje shurra.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ilacet me te mira ne keto raste jane mjekimet popullore.
    1 - Tredhja do e bente te parezikshem per femijet e tjere.
    2 - Varja nga k@qet do i trembte dhe do pakesonte pedofilet e tjere qe te kryenin keto veprime.
    3 - Prerja e hallateve dhe futja ne goje te tij do ishte nje zgjidhje shume e sukseseshme .
    Pastaj ka edhe mjekime te tjera por qe shteti yne europiandashes nuk i licenson si p.sh:
    1 - Varja ne litar.
    2 - Pushkatimi.
    3 - Goditja me gure nga populli.
    4 -Futja ne nje grope dhe shurrosja nga te gjithe deri sa ta mbuloje shurra.
    ne kohen e xhaxhit kishte "diversante" qe donin te "perdhunonin" femijet dhe popullin shqiptar. Keta kur kapeshin denoheshin me vdekje, varje, shurrosje, peshtymosje, prerje koqesh, djegjesh e tortura nga me te ndryshem. Por frika i beri me te kujdesshem dhe perseri vepronin. Kjo e kishte nje ilac, kurse pedofilet, pederastet e te semure te tille, po te denoheshin si thua ti do te behen akoma me te rrezikshem dhe jo se do te kene frike duke e komplikuar gjendjen me keq...ceshtja e tyre eshte se jane te semure dhe kjo menyre shfarrosjeje na ben edhe ne kriminele. Njeriu kur lind duket sikur lind normal dhe me kohe dalin problemet e tyre. Une jam per marrje masash parandaluese, por jo te kthehemi ne kriminel. Nuk mund te krahasosh nje vrases me nje pedofil te semure. Pedofili apo pederasti mund te kete pesuar edhe trauma familjare apo tortura ne familje apo edhe mund te jete perdhunuar brenda familjes (dhe ka shume raste) e ne mungese edukimi reagon ne menyra te gabuara. Si mund te denohet me vdekje nje i mbaruar apo humanisht i vdekur???!!! Cdo gabim apo pisllek e ka nje burim dhe aty duhet te filloje gjykimi per mendimin tim. Nese ndonje e meriton vdekjen une jam shume dakort, por nese ndonje tjeter jo e mira eshte te evitohet.

p.s. ne kohen e xhaxhit e keqja me e madhe ishte se pedofile dhe pederaste ishin edhe te martuar e merrnin ne qafe edhe familjen e tyre. kjo nga frika e denimit me vdekje, ku me vdekje denohej gjithe familja e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elian70 : 04-10-2014 më 08:43
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    ne kohen e xhaxhit kishte "diversante" qe donin te "perdhunonin" femijet dhe popullin shqiptar. Keta kur kapeshin denoheshin me vdekje, varje, shurrosje, peshtymosje, prerje koqesh, djegjesh e tortura nga me te ndryshem. Por frika i beri me te kujdesshem dhe perseri vepronin. Kjo e kishte nje ilac, kurse pedofilet, pederastet e te semure te tille, po te denoheshin si thua ti do te behen akoma me te rrezikshem dhe jo se do te kene frike duke e komplikuar gjendjen me keq...ceshtja e tyre eshte se jane te semure dhe kjo menyre shfarrosjeje na ben edhe ne kriminele. Njeriu kur lind duket sikur lind normal dhe me kohe dalin problemet e tyre. Une jam per marrje masash parandaluese, por jo te kthehemi ne kriminel. Nuk mund te krahasosh nje vrases me nje pedofil te semure. Pedofili apo pederasti mund te kete pesuar edhe trauma familjare apo tortura ne familje apo edhe mund te jete perdhunuar brenda familjes (dhe ka shume raste) e ne mungese edukimi reagon ne menyra te gabuara. Si mund te denohet me vdekje nje i mbaruar apo humanisht i vdekur???!!! Cdo gabim apo pisllek e ka nje burim dhe aty duhet te filloje gjykimi per mendimin tim. Nese ndonje e meriton vdekjen une jam shume dakort, por nese ndonje tjeter jo e mira eshte te evitohet.

p.s. ne kohen e xhaxhit e keqja me e madhe ishte se pedofile dhe pederaste ishin edhe te martuar e merrnin ne qafe edhe familjen e tyre. kjo nga frika e denimit me vdekje, ku me vdekje denohej gjithe familja e tyre.
    Nese dote te perdhunonin djalin tend, ndryshe do flisje.
    Por mjafton te behesh baba dhe ta kuptosh se nuk jane te semure por kriminele.
    Mesa duket je ende i ri dhe me vjen mire qe je kunder dhunes,
    Shume shpejt do bashkohesh me mendimin tim.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e -Zana-
    Anëtarësuar
    10-09-2014
    Postime
    165

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Mire pedofil po dhe pederast? Ptu rrace e ndyre perversash.
    Si ta kuptoj k'te mire pedofil? dmth s'ka gje/prb qe eshte pedofil? Prb me i madh qendroka se eshte pederast ?

Ne lidhje me temen: Realitet i hidhur... i fshehur pothuajse nen hunden e te gjitheve.
    Look inside my Heart... Love fanatic .

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo mia, doja te thoja pikerisht ate qe thashe. Ne Shqiperi ne i kemi dhene kuptim te gabuar fjales pederasti.

Me poshte po ta jap definicionin ne anglisht se ne shqip ma shpifi

sexual relations between two males, especially when one of them is a minor.

dhe tjetra:

homosexual relations between men and boys

etj etj... se eshte nje subjekt qe me krijon neveri te frikshme.

E mbylla ketu me definicione.

pepi i knew very well to talk or to describe ine english that world
    but we are in an albanian forum
    and here we can writte only in albanian
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Për: Abuzimi seksual me jetimët, arrestohet pedofili Maksim Liço

Ore djale, te ka hyre vetja ne qejf ty me duket. E shoh qe fut hundet ne cdo gje e komenton ne cdo gje. Ta thashe njehere dhe se paske marre vesh me duket: Forumi nuk eshte chat. Mbaj vendin qe te takon djale i mbare dhe mos e tepro.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •