Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223

Për: Malajzi, zhduket avioni me 239 pasagjerë në bord

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    ? Po ta them troc dhe qarte, (me shume modesti madje) nuk ka, nuk ben vaki, nuk ekziston informacion qe qarkullon ne internet apo i shkruar neper libra mbi ufot dhe konspiracite qe nuk e di Darius. .
    Pershendetje Darius ,te pata pyetur me perpara per ailen qe transformohen ,pergjigja ka qene,kam lexuar diqka por nuk eshte tema e pershtatshme per kete pyetje.Mendoj se eshte tema e pershtatshme per kete pyetje,sa je i informuar per alien qe transformohen qe ne internet po qarkullojne materiale lidhje /Archonet/ sa je ne dijeni per keto gjera Darius.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Po mundesia e tret, thjeshte te jete fundos ne deti ?, ekziston edhe ajo ?.....pse kemi aq nevoje ti komplikojme gjanat ?
    Sepse nuk ka shans o Nuh që një avion të rrëzohet në detë dhe të mos disintegrohet... për rrjedhojë ka qindra pjesë të ndryshme që nuk fundosen por notojnë në sipërfaqe !!

E thjeshtë apo jo ?!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Citim Postuar më parë nga Urimy-meraga Lexo Postimin
    Mendoj se eshte tema e pershtatshme per kete pyetje,sa je i informuar per alien qe transformohen qe ne internet po qarkullojne materiale lidhje /Archonet/ sa je ne dijeni per keto gjera Darius.
    Jo tema nuk eshte fare e pershtatshme per kete pyetje. Plus qe teoria mbi Archonet eshte goxha e vjeter. Ska asgje te re apo qe te perbeje lajm. Ne arkivin tim kam disa materiale, sidomos nje interviste tek Jef Rense po eshte ne anglisht dhe skam kohe te merrem ta perkthej. Po ta duash si material po e ngarkoj ketu si txt dhe lexoje.
    Skedarët e Bashkëngjitur Skedarët e Bashkëngjitur

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Sepse nuk ka shans o Nuh që një avion të rrëzohet në detë dhe të mos disintegrohet... për rrjedhojë ka qindra pjesë të ndryshme që nuk fundosen por notojnë në sipërfaqe !!

E thjeshtë apo jo ?!
    A ekziston mundesia ?, nese PO, atehere kete here perputhen krejt faktoret.....ceshtje matematike....dhe kane ndodhur edhe me heret raste te ketilla...pa nam e pa nishan....thot populli !

Pse mos te besojme sot ne te, se kemi teknike te avancuar ?....kemi teknike hamami kemi....qe 100 vjet vetemse i permiresojm zbulimet e njohura....me shume nuk bejme.
    albanish by nature

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

aii ti Nuh je kokrra e gomarit e unë merem me ty
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,062

ketu e 40 vjet te shkuara usa me ndihmen e sateliteve spiune i tregoi ish bashkimit sovjetik shifren e sakte te tonelatave te grurit qe do kishte per ate vit rusia nga korrjet e dritherave (viti i sakte nuk me kujtohet)

imagjinoni tani se c'behet me satelite spiune , (vetem irani ka nja 5-10 satelite spiune,pa llogaritur ketu te tjeret kina europa, etj)

nuk zhduket dot nje avion gjigand sikur te ishte nje harabel pa u vere re nga satelitet spiune qe jane ndoshta me qindra Numri i sakte nuk dihet nga askush

(per sonte e deklaroj te mbyllur zyrtarisht diten time,nuk ja vlen te lodhesh me)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 17-09-2014 më 16:00

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

alnosa (18-09-2014)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Pune e madhe kjo me te cilen mirresh ti......(ç'ka te mbet meraku te gomari more perverz, mendoj ja ke qellu dyqish, por pse ?)
    albanish by nature

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Nuh Musa për postimin:

alnosa (18-09-2014)

i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    ketu e 40 vjet te shkuara usa me ndihmen e sateliteve spiune i tregoi ish bashkimit sovjetik shifren e sakte te tonelatave te grurit qe do kishte per ate vit rusia nga korrjet e dritherave (viti i sakte nuk me kujtohet)

imagjinoni tani se c'behet me satelite spiune , (vetem irani ka nja 5-10 satelite spiune,pa llogaritur ketu te tjeret kina europa, etj)

nuk zhduket dot nje avion gjigand sikur te ishte nje harabel pa u vere re nga satelitet spiune qe jane ndoshta me qindra Numri i sakte nuk dihet nga askush

(per sonte e deklaroj te mbyllur zyrtarisht diten time,nuk ja vlen te lodhesh me)
    ATMAN si gjithmone qe me bind edhe kesaj here me binde ,mirpo cila eshte teoria yte rreth avonit te zhdukur mallazian?

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Urimy-meraga për postimin:

alnosa (18-09-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Duke marre parasysh numrin e madh te shkencetareve te ndodhur ne avion opsioni i pare me duket i pranueshem edhe pse shume mizor per te qene i sakte.

Historite me aliene me duken njesoj si perrallat e disneyland.
    Pikerisht ashtu duhet te jet.
    S'eshte e thene te kene qene doemos amerikanet (CIA) por eshte me se e sigurte se zhdukjet e tilla pa kurrfare gjurme behen vetemse nga sherbimet e fshehta. Tash shtrohet pyetja: Ne interes te cilit shtet (a person, a grup) eshte bere kjo gje.

Nese te duket mizore... pikerisht sherbimet e fshehta jane te specializuara per mizori, me c'rast humbasin cdo gjurme, ne menyre qe te mos gjindet/dihet porositesi/ekzekutuesi... etj.

Teorite e tjera, qofshin me aliene a cfaredoqofte, jane perrala me mbret.

*
    klipp&klar

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Norça.li për postimin:

alnosa (18-09-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,062

Citim Postuar më parë nga Urimy-meraga Lexo Postimin
    ATMAN si gjithmone qe me bind edhe kesaj here me binde ,mirpo cila eshte teoria yte rreth avonit te zhdukur mallazian?
    une besoj se eshte c,materjalizuar dhe eshte trasferuar ne nje dimension tjeter me te larte se ky i yni ,por edhe versioni tjeter i cili thote se eshte rrembyer nga usa dhe eshte ulur ne bazen amerikane ne diego garcia eshte i besueshem

une (per arsye qe nuk i shpjegoj dot ) besoj te versioni i pare ===> teletrasporti

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

alnosa (18-09-2014)

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •