Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 136
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Zyrtare: Shqipëria merr statusin e vendit kandidat për në BE

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Rama është ndjerë keq që është shqiptar në takim me Merkelin

Pas dhënies së lajmit se Shqipëria e merr statusin kandidat për në BE, kryeministri shqiptar Edi Rama ka dalë në një konferencë për shtyp, ku ka komentuar vendimin. Ndër të tjera Rama ka folur edhe për takimin me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Berlin.

Rama ka thënë se takimi me Merkel ka qenë një nga takimet me të bukura të jetës së tij politike, por në këtë takim ai është ndierë keq si shqiptar. Kreu i qeverisë së Shqipërisë u shpreh se, pasi Merkel ka dëgjuar argumentet e tij për kandidaturën e Shqipërisë, i ka bërë një pyetje për sistemin e drejtësisë në Shqipëri, e cila e ka vënë në siklet kryeministrin Rama.

Takimi me kancelaren Merkel ka qenë një nga takimet më të bukur të jetës sime politike dhe njerëzore. Por, rrallë mund ta kem ndjerë veten aq keq si shqiptar dhe si përfaqësues i të gjithëve ju, në atë takim, kur Kancelarja më ka thënë: Dakord, argumentet për statusin i dëgjova. Një pyetje kam zoti Kryeministër. A besoni ju, se me këtë sistem drejtësie që ka Shqipëria mund të hyjë ndonjëherë në Evropë? Kurrë! As me dylbi, siç thashë dje, as me teleskop nuk e shohim dot, ne, BE-në, në qoftë se e lëmë sistemin e drejtësisë në këto duar dhe në këtë gjendje. Kurrë! E pra, ne, këtë nuk mund ta tolerojmë. Dhe kush brenda sistemit të drejtësisë e di veten të paprekshëm dhe kush deri më sot i ka mbijetuar me sukses, çdolloj situate, duke dalë edhe më i përfituar në mënyrë të paligjshme, duhet ta ketë të qartë mesazhin tonë: Ne do godasim! Mandati ynë i 23 qershorit është një mandat për të goditur. Nuk është një mandat për t’u justifikuar. Kemi mandatin e konsensusit kushtetues, 84 vota. Do ta përdorim fuqishëm, sepse nuk mund dot më të turpërohemi të gjithë ne, së bashku, në sytë botës dhe as nuk mundet dot më të bëjmë sehir, sesi “Gatet me çekiç” lëshojnë “Gatet me armë” dhe “Gatet me armë” vrasin njerëz, pasi paguajnë “Gatet me çekiç”, për t’u kthyer prapë të lirë rrugëve”, deklaroi Rama në fjalën e tij.

http://koha.net/?id=27&l=15451
    opaaa fillojnë arrestimet Iku për lesh Berisha me Metën
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Rama është ndjerë keq që është shqiptar në takim me Merkelin

Pas dhënies së lajmit se Shqipëria e merr statusin kandidat për në BE, kryeministri shqiptar Edi Rama ka dalë në një konferencë për shtyp, ku ka komentuar vendimin. Ndër të tjera Rama ka folur edhe për takimin me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Berlin.

Rama ka thënë se takimi me Merkel ka qenë një nga takimet me të bukura të jetës së tij politike, por në këtë takim ai është ndierë keq si shqiptar. Kreu i qeverisë së Shqipërisë u shpreh se, pasi Merkel ka dëgjuar argumentet e tij për kandidaturën e Shqipërisë, i ka bërë një pyetje për sistemin e drejtësisë në Shqipëri, e cila e ka vënë në siklet kryeministrin Rama.

Takimi me kancelaren Merkel ka qenë një nga takimet më të bukur të jetës sime politike dhe njerëzore. Por, rrallë mund ta kem ndjerë veten aq keq si shqiptar dhe si përfaqësues i të gjithëve ju, në atë takim, kur Kancelarja më ka thënë: Dakord, argumentet për statusin i dëgjova. Një pyetje kam zoti Kryeministër. A besoni ju, se me këtë sistem drejtësie që ka Shqipëria mund të hyjë ndonjëherë në Evropë? Kurrë! As me dylbi, siç thashë dje, as me teleskop nuk e shohim dot, ne, BE-në, në qoftë se e lëmë sistemin e drejtësisë në këto duar dhe në këtë gjendje. Kurrë! E pra, ne, këtë nuk mund ta tolerojmë. Dhe kush brenda sistemit të drejtësisë e di veten të paprekshëm dhe kush deri më sot i ka mbijetuar me sukses, çdolloj situate, duke dalë edhe më i përfituar në mënyrë të paligjshme, duhet ta ketë të qartë mesazhin tonë: Ne do godasim! Mandati ynë i 23 qershorit është një mandat për të goditur. Nuk është një mandat për t’u justifikuar. Kemi mandatin e konsensusit kushtetues, 84 vota. Do ta përdorim fuqishëm, sepse nuk mund dot më të turpërohemi të gjithë ne, së bashku, në sytë botës dhe as nuk mundet dot më të bëjmë sehir, sesi “Gatet me çekiç” lëshojnë “Gatet me armë” dhe “Gatet me armë” vrasin njerëz, pasi paguajnë “Gatet me çekiç”, për t’u kthyer prapë të lirë rrugëve”, deklaroi Rama në fjalën e tij.

http://koha.net/?id=27&l=15451
    Posi ore...
    Tashi qe do i marr te gjitha vete ne dore, do ndjehet me mire para Merkelit....

Flini shqiptar, flini....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Posi ore...

Pervec qe eshte rekordmen, eshte edhe i ndershem. Eshte kaq i cilter sa eshte ndjere keq kur degjon fjale te tilla. Sa njeri i mire eshte
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Posi ore...

Po cfare te bejme ? Te ngrihemi ne protesta si ne kohen e qoftelargut Berisha ? Po na vret ore njerez ! Keni mend ne koke juve apo jo ? Kush kujdeset tani per femijet e atyre qe vrau qoftelargu ? Juve apo Nene Tereza ?

Ka nji shprese ne fakt se do te vije Papa ne shtator , por dhe ai nuk ka marre gje persiper per femijet e Ziverit , Aleksit e atyre te tjereve ! Eshte kohe e keqe !
    Demokracia s'eshte liri vetem per neve njerezit , por eshte liri edhe per kriminelet ! Prandaj me te kujdeshem ne keshilla juve ........

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Po cfare te bejme ? Te ngrihemi ne protesta si ne kohen e qoftelargut Berisha ? Po na vret ore njerez ! Keni mend ne koke juve apo jo ? Kush kujdeset tani per femijet e atyre qe vrau qoftelargu ? Juve apo Nene Tereza ?

Ka nji shprese ne fakt se do te vije Papa ne shtator , por dhe ai nuk ka marre gje persiper per femijet e Ziverit , Aleksit e atyre te tjereve ! Eshte kohe e keqe !
    Demokracia s'eshte liri vetem per neve njerezit , por eshte liri edhe per kriminelet ! Prandaj me te kujdeshem ne keshilla juve ........
    Ti mos dil kund fare, futja noj byrek me gjiz te shpija, se per ju mendon Edruckokdhima....

Veçse lutuni mos t'takohet kund me Kim Jong, se ka per tu ndi shum keq edhe para atij...., dhe me sigurimin e shtetit qe asht tu instalu s'shoh gjana t'mira....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    95 milione euro, eshte gjoba qe kemi paguar per tu bere kandidat partie.

Te tjerat Jane zbukurime per per ti prish mendjen indianeve te amerikes...
    Pse 95 milion euro?

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Sepse zgjidhja e kontrates me CEZ kushton 95 milion euro.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Sepse zgjidhja e kontrates me CEZ kushton 95 milion euro.
    Aq kishin paguar per te blere aksionet kur erdhen ne Shqiperi. Moren leket e tyre pas prishjes se njeanshme te kontrates. Por shpenzuan edhe 100 milion gjate kohes qe ishin e Shqiperi per permiresimin e infrastruktures.

Nese do shkoje ne gjyq mund te kushtonte me shume ose me pak, nuk i dihet.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

O qyfyre ata mblodhen borxhet e KESH qe kishin shqiptaret per dhjetera vite gje qe nuk u takonte atyre, persa i perket infrastruktures disa ndryshime u bene por sistemi i matjes pothujse eshte i njejte me ate me pare. Pastaj i rriten cmimet ne ate fare feje qe nuk besoj se jane ndare keq, duke mos llogaritur shitjet qe kane bere Malit zi dhe Kosoves .

Ata ben qef ne Shqiperi, se keshtu ndodh kur gjen shesh.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Meriamun për postimin:

user010 (25-06-2014)

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    O qyfyre ata mblodhen borxhet e KESH qe kishin shqiptaret per dhjetera vite gje qe nuk u takonte atyre, persa i perket infrastruktures disa ndryshime u bene por sistemi i matjes pothujse eshte i njejte me ate me pare. Pastaj i rriten cmimet ne ate fare feje qe nuk besoj se jane ndare keq, duke mos llogaritur shitjet qe kane bere Malit zi dhe Kosoves .

Ata ben qef ne Shqiperi, se keshtu ndodh kur gjen shesh.
    Ne ceshtjen gjyqesore kerkonin me shume se kaq. Donin cmimin qe kishin paguar plus shpenzimet e bera. Por pranuan te merrnin me pak meqe do i marrin me shpejt sesa te prisnin mbarimin e ceshtjes qe mund te zgjaste dhe disa vite te tjera.

Ketu thote se dilnin me humbje per cdo kilovat qe shperndanin per shkak te mospagesave dhe vjedhjeve nga rrjeti.
    http://radio.cz/en/section/business/cez-ends-albanian-episode-and-turns-back-on-balkans

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •