Anto
Rama eshte cudiberes , ne kohen rekord na siguroi statusi .. Cfar rekordmeni... Pse mos na beje te pasur ne kohen rekord, te jemi dhe te lumtur ne kohen rekord... Gjithcka per neve ne kohen rekord.
Rama do jete supermeni i Shqiperise.
Anto
Rama eshte cudiberes , ne kohen rekord na siguroi statusi .. Cfar rekordmeni... Pse mos na beje te pasur ne kohen rekord, te jemi dhe te lumtur ne kohen rekord... Gjithcka per neve ne kohen rekord.
Rama do jete supermeni i Shqiperise.
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 24-06-2014 më 16:34
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Rama është ndjerë keq që është shqiptar në takim me Merkelin
Pas dhënies së lajmit se Shqipëria e merr statusin kandidat për në BE, kryeministri shqiptar Edi Rama ka dalë në një konferencë për shtyp, ku ka komentuar vendimin. Ndër të tjera Rama ka folur edhe për takimin me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Berlin.
Rama ka thënë se takimi me Merkel ka qenë një nga takimet me të bukura të jetës së tij politike, por në këtë takim ai është ndierë keq si shqiptar. Kreu i qeverisë së Shqipërisë u shpreh se, pasi Merkel ka dëgjuar argumentet e tij për kandidaturën e Shqipërisë, i ka bërë një pyetje për sistemin e drejtësisë në Shqipëri, e cila e ka vënë në siklet kryeministrin Rama.
“Takimi me kancelaren Merkel ka qenë një nga takimet më të bukur të jetës sime politike dhe njerëzore. Por, rrallë mund ta kem ndjerë veten aq keq si shqiptar dhe si përfaqësues i të gjithëve ju, në atë takim, kur Kancelarja më ka thënë: Dakord, argumentet për statusin i dëgjova. Një pyetje kam zoti Kryeministër. A besoni ju, se me këtë sistem drejtësie që ka Shqipëria mund të hyjë ndonjëherë në Evropë? Kurrë! As me dylbi, siç thashë dje, as me teleskop nuk e shohim dot, ne, BE-në, në qoftë se e lëmë sistemin e drejtësisë në këto duar dhe në këtë gjendje. Kurrë! E pra, ne, këtë nuk mund ta tolerojmë. Dhe kush brenda sistemit të drejtësisë e di veten të paprekshëm dhe kush deri më sot i ka mbijetuar me sukses, çdolloj situate, duke dalë edhe më i përfituar në mënyrë të paligjshme, duhet ta ketë të qartë mesazhin tonë: Ne do godasim! Mandati ynë i 23 qershorit është një mandat për të goditur. Nuk është një mandat për t’u justifikuar. Kemi mandatin e konsensusit kushtetues, 84 vota. Do ta përdorim fuqishëm, sepse nuk mund dot më të turpërohemi të gjithë ne, së bashku, në sytë botës dhe as nuk mundet dot më të bëjmë sehir, sesi “Gatet me çekiç” lëshojnë “Gatet me armë” dhe “Gatet me armë” vrasin njerëz, pasi paguajnë “Gatet me çekiç”, për t’u kthyer prapë të lirë rrugëve”, deklaroi Rama në fjalën e tij.
http://koha.net/?id=27&l=15451
urime, urime Shqyperia oh nena jonaedhe kur ka per te arritur si anetare e plote, i eshte zbrazur arka Juropian Junionit, sepse paguaj per Hellaqet, paguaj per Portukallat dhe Spanjollet, nuk ka ngelur me euro ne Arke dhe perseri duhet aktivizuar "ekonomine" vendore me Lazaratin 2
per te kontribuar me tatime te mbushet icik, arka e zbrazet Unionit.
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Kush ka qen i lidhur si mishi me kocken, me korupsionin, kriminalitetin, grabitjet dhe LAZARATIN eshte turp te kerkoj merita, qoft ps apo pd.
Sa per salen, eshte turp ti jepen merita atij, sala kishte ne duar dhe "thiken dhe sharqirin" kaq vjet, 5 rruge cope cope me borxhe kolosale mezi i beri, lazarati edhe shume qendra te tjera korupsioni/kriminaliteti nen udheheqjen e sales lulezuan!! Kaq vjet demokraci edhe ate rrugen e kakavise nuk e mbaruan nje here, gjithmon do e linin nje cope pa bere, gjithmon do e benin nje nderprerje ne uje e ne drita neper shtepira, vetem dhe vetem qe mos te ngrej koken dhe nivelin populli.
E mbajten popullin kaq vjet si budalla, ketu e 25 vjet merren njerzit me dritat dhe ujin, skandal, akoma dhe enveri ja u kaloi. Nuk duan te bejn mire per popullin, sepse po ndaloi populli te merret me dritat dhe ujin, atehere do hapi syte dhe shikoj balten e vertet qe po flliq vendin, pra politikanet tane!
Eshte nam kur dikush permend ato 5 gjera minimum qe beri sala (qoft nga presioni i jashtem, qoft per te justifikuar karrigen) dhe harron ato 95 qe nuk beri, bashk me faktin se na mori ne qaf! Nuk them se rama do jet ndonje yll, nejse, po u tregua dhe ai si sala, na mori lumi fare.
Gentian_gr (25-06-2014)
paguaj per Hellaqet, paguaj per Portukallat dhe Spanjollet, nuk ka ngelur me euro ne Arke
Personalisht kam nje opinion negativ per Bashkimin Europian, nje hajdut me kollare eshte e asgje me teper. greku, spanja, portugali etj, jo vetem qe nuk zbrazen arkat, por i fryven arkat e BE!
Thjesht bashkimi europian eshte shum i afte, e raklamoi mire karamelen qe ju dha ketyre vendeve, kurse ate me te cilen shkembeu karamelen e fsheu shume bukur!
Sa mire qe di ti reklamoi BE borxhet qe jep, vetem qe nuk e shqep fare gojen p.sh kur borxhi nuk arrin fare ne duart e popullit pasi perdoret per te shlyer interesin kolosal te borxhit!
Mendon se budalla ishte BE qe e ngopi grekun me leke qyl kaq vite?? Perse nuk e shqepi gojen atehere, ose fundja fundit perse i dha ato leke deri sa e dinte qe vidheshin!? Mos nga zemra e mire?? Nejse ky eshte muhabet kolosal, dhe ka plot parametra te fshehta, thjesht dua te them, qe nuk duhet te jemi kaq naiv e te shikojm BE sikur eshte nen Tereza e botes!
Ngjarje/vendim e/i rendesishme per te tashmen e sidomos te ardhmen e Shqiperise!! Pergezime ata qe kontribuan pa perjashtim, te majte apo te djathte, intelektuale e njerez te thjeshte, duke i ngritur sadopak kryet ketij populli te raskapitur/liri-dhunuar nder shekuj!
Uroj te qendrojme me kembe ne toke, ky eshte vetem fillimi i nje tjeter "beteje" te gjate per t'u antaresuar.
p.s Lind pyetja, a do mund te shpife/baltose aq vulgarisht opozita ketej e tutje, apo do i mbledhe mizat...??
Urime Atdheut tim ne rrugen e perparimit !
Por keta qe e firmosen s'kane ndonje merite ne marrjen e statusit, e vetmja merite e tyre eshte vonesa 2 vjecare e kesaj dite te shenuar.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt