Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-06-2014 më 15:09
.....thaqiq daqiq,
Eh te mjeret ata qe ende nuk e kan kuptu se qfar tradhetish ka bere thaqi. Jakup Krasniqi e ka then nje fjale e cila i spjegon te gjitha, thote: "h.thaqi eshte me helmues se gjarperi dhe me dinak se dhelpra" pra keto i thote shoku i tije i ngushte, kjo nuk eshte pak.![]()
......te keqen motla,![]()
Prishtinali,
Jam para teje nese s' gaboj n'forum po hala s'e kam pa llapin ta shaje e ofendoje ndonjerin i pari. E kam pa te shaje ne nje menyre qe mu jo s'me pelqen po e urrej, po vetem kur e kane sha.
Ndersa me sa e kam ndjeje kete debatin mes teje e Lexuesit t'i e ke ofendu kete te dytin vazhdimisht. Dhe jo vetem kete. Ti ofendon mbi 90% te Drenices e madje edhe 31% te Kosoves pa te ofendu asnjeri ty.
Mos t'a ha mendja se je ma i mire se llapi.
Anite. as une sjam larg jush.Nje analfabete e kriminele me shume ! Sa tmerr qe ne si trung i nje populli ,deget tona i thajme vet e presim te na doj dikush. 90% e nje krahine te quhet kriminele dhe analfabete eshte marria me e madhe e turpi me i madh qe kam lexu ketuE mandej thirremi ne patriotizem, e mandej thirremi ne ate se duam cdo pellembe te vendit tone ! Rrofte "patriotizmi" shqiptar dhe "patriotet" e forumit .
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Krijoni Kontakt