Le Llapin ai e do partine me zemer e jo si une. Une po ju kundervihem ne ate qe po perfshini Drenicen si regjion e jo individedhe prap ju kundervihem kur eshte ne pyetje emri i vendlindjes time te dashur e cila po frymon lirshem nga okupimi serb.
Pse vetem ju Drenica ishit te roberuar ,ne te tjeret jo?!!
D.m.th vetem juve drenicasve ju kishte hale ne sy Serbia ,se ju shume te mencur ,perparimtar etj dhe Serbise nuk i pelqenin keto cilesi qe i kishit pasi tek ju shihte konkurrencen ..kushedi, ndoshta kishte frike mos po beni ndonje shpikje shkencore gjeniale ..apo jo ?
Serbise jeni duke i shkuar per peni o drenicas ,njejte sikur ata idiotet musliman te ISIS Izraelit ..
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
prishtina75 (21-06-2014)
....Lexues doren ne zemer, mire e ka than ane: serbis po i shkoni per peni. Waw e fort a, Respekt!
Drenices ia shtoi lavdine familja Jashari qe sot ju ia kthyet shpinen per hashim pash toptanin.
Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 21-06-2014 më 14:29
Une mbaj mend qe para 99-tes ka patur forca serbe, polici serbe neper komuna nje qertifikate kur kemi shku me nxjerr ka patur punetor serb , neper shkolla drejtora ka patur serb, dmth neve nuk kemi patur asgje ne dore.
Tash kemi force te armatosur te kosoves e cila pritet me u shndrru ne ushtri nen ombrellen e natos. Kemi PK ( Plicine e Kosoves ) Kemi kryminister shqiptar, parlament shqiptar, qdo kund ne bote ka minoritete. Mesojm neper shkolla dhe universitete, e jo neper podrume siq kemi shku gjenerata jeme edhe e shumices.
Rroft Thaqi 3![]()
![]()
Te na rroje thaqi tek kopshti i lirise,Ne fakt serbia do te duhej ti ndertonte nje permendore thaqit mu tek ura e ibrit pse jo edhe ne parkun e ri, te lirise kuptohet, ka kontribu ai per ate vend, me "kulture"
https://m.youtube.com/watch?v=LLtui5sVgQs
Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 21-06-2014 më 15:05
Krijoni Kontakt