Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 86
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Shuhet edhe shpresa e fundit e Partisë Demokratike të Kosovës

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Drenica eshte e atyre qe jetoin aty ,90% e Drenices e perkrahin Hashim Thacin e me pak se 5 % jan me ata qe e perkrahin nismen........keto familjet Jashari , Rugova , Haradinaj jan shenderru ne ..... ¿¡
    90% e votuesve drenicas nuk votojne vete...
    Ne te gjitha pjeset e Kosoves votimi familjar, klanor dhe provincial eshte mjaft i shprehur, por ne Drenice ne menyre teper ekstreme, e ngjashme me ate te diktaturave komuniste. Pse eshte keshtu, eshte ceshtje pak e komplikuar, por jo e pashpjegueshme.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Drenica eshte e atyre qe jetoin aty ,90% e Drenices e perkrahin Hashim Thacin e me pak se 5 % jan me ata qe e perkrahin nismen........keto familjet Jashari , Rugova , Haradinaj jan shenderru ne ..... ¿¡
    ......nuk arrihet askund me politike lokaliste, ju me vetedije te plote e mbroni hashimin vetem se eshte nga drenica pa marre parasyshe a bene gabime a jo,. Jam shume i sigurt qe po ti bente dikush tjeter tradhetite dhe demet qe i beri kosoves hashimi, kosova moti ishte djegur nga ju.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    90% e votuesve drenicas nuk votojne vete...
    Ne te gjitha pjeset e Kosoves votimi familjar, klanor dhe provincial eshte mjaft i shprehur, por ne Drenice ne menyre teper ekstreme, e ngjashme me ate te diktaturave komuniste. Pse eshte keshtu, eshte ceshtje pak e komplikuar, por jo e pashpjegueshme.
    Kishte familje , klane , fise edhe te partive tjera po nuk ju dhezi ne Drenice , pyeti jakup krasniqin , rexhep selimin me shoke sa vota I moren ?

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    ......nuk arrihet askund me politike lokaliste, ju me vetedije te plote e mbroni hashimin vetem se eshte nga drenica pa marre parasyshe a bene gabime a jo,. Jam shume i sigurt qe po ti bente dikush tjeter tradhetite dhe demet qe i beri kosoves hashimi, kosova moti ishte djegur nga ju.
    Nuk ke asnje fakt per vote lokaliste ne Drenice , nuk ka asnje zone tjeter ku kandidat nga komuna tjera marrin vota me shume se ne Drenice. Po te ishin lokalista Drenica do ti votonin edhe jakupin e rexhepin .....
    Ju nuk doni mi pranu qe partit tjera nuk kan asnje oferte perveq : anti hashim , anti pdk , anti Drenice .....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Doris Pack: Kosovës i duhet koalicion i madh PDK - LDK
    21:09 / E premte, 20 Qershor 2014

Mendoj se në situatën në të cilën ndodhet tani Kosova, koalicioni LDK - PDK do të ishte zgjidhja më e mirë për Kosovën. Kështu tha në një intervistë ekskluzive për Radio Kosovën eurodeputetja gjermane dhe mikja e madhe e Kosovës Doris Pack. Ajo është shprehur shumë e brengosur për hyrjen e LDK-së në koalicion me zotin Haradinaj dhe Albin Kurtin..

Radio Kosova: Zonja Pack si e vlerësoni procesin zgjedhor të 8 qershorit?

Doris Pack. Të gjitha informacionet që kam marrë janë tejet pozitive për zgjedhjet e 8 qershorit. Ato kaluan të rregullta. Kësaj radhe nuk ka as një vërejte dhe siç e dini askush nuk ka thënë as qoftë edhe një fjalë të keqe për zgjedhjet. Pra, mendimi im është se ato u zhvilluan dhe u mbajtën në mënyrë shumë korrekte.

Radio Kosova: Partia e kryeministrit Hashim Thaçi doli fituese e zgjedhjeve, por ai nuk e ka shumicën e votave për të formuar qeverinë. Në anën tjetër, katër parti janë bërë bashkë për ti pamundësuar formimin qeverisë zotit Thaçi. LDK e drejtuar nga Isa Mustafa, AAK nga zoti Haradinaj, Vetëvendosje nga Albin Kurti dhe Nisma nga zoti Fatmir Limaj kanë propozuar për mandatar zotin Ramush Haradinaj. Cili është komenti juaj?

Doris Pack: Nuk më ka gëzuar kjo gjë, sepse zoti Haradinaj nuk i ka fituar këto zgjedhje. Nuk është as fituesi i dytë. Mendoj se ka zgjidhje më të mirë. Është e natyrshme që një parti, e cila fiton zgjedhjet, por nuk ka shumicën, të kërkojë një partner koalicioni dhe ta farkojë atë. Kështu ishte e detyruar edhe Angala Merkel. Më të njëjtin problem tani po ballafaqohet edhe Kosova dhe kjo është e natyrshme në të gjitha demokracitë. Prandaj, është legjitime nëse disa parti mblidhen rreth një koalicioni për të themeluar një qeveri të re. Unë nuk kam as dyshimin më të vogël të legjitimiteti që ka një iniciativë e tillë. Por, pyetja shtrohet: a është zoti Haradinaj ai që duhet të nominohej për kryeministër?! Pyetja tjetër është: nëse partia ime si motër Lidhja Demokratike e Kosovës, po lidh koalicion me parti që duan kthimin e Kosovës prapa. Këtë e them kur kujtoj programin e Vetëvendosjes dhe Albin Kuritit, i cili nuk dëshiron përmirësimin e marrëdhënieve me fqinjët dhe përparimin e marrëdhënieve fqinjësore me Serbinë. Të paktën kështu e ka thënë vetë disa herë zoti Kurti. Përveç kësaj VV është një parti që kërkon krijimin e Shqipërisë së Madhe. Prandaj, mendoj se partia e Ibrahim Rugovës nuk do të duhej të ishte në një koalicion me një parti të tillë dhe nuk mund ta marr me mend se mund të mbështesë diçka të tillë. Për më tepër, jam e brengosur se një lidhja e tillë midis këtyre partive dhe as personi i nominuar për kryeministër nuk janë ato që tani i duhen Kosovës.

Radio Kosova: A është kjo arsyeja që ju e paralajmëruat sot zotin Mustafa përmes një postimi në llogarinë tuaj në Tweeter?

Doris Pack: Unë nuk kam paralajmëruar askënd, unë kam shprehur brengen time. Unë brengosem për Kosovën. Ne duam njerëz në qeveri që punojnë për të ardhmen e Kosovës. E konsideroj shumë të drejtë synimin e zotit Mustafa që me këto parti të rrëzojë zotin Thaci dhe partinë e tij PDK, por në një rast të tillë do të duhej LDK të nominonte kryeministrin, pasi ajo është partia e dytë. Në një rast të tillë do të kisha mirëkuptim dhe nuk do kisha asgjë kundër. Brenga ime është se LDK lidh koalicion me parti që kanë qëllime të cilat nuk do të duhej ti kishin.

Radio Kosova: Mund të paramendoni një koalicion të madh midis LDK-së dhe PDK-së ashtu siç është në Gjermani midis dy parive më të mëdha?

Doris Pack: Mendoj se në situatën në të cilën tani ndodhet Kosova kjo do të ishte zgjidhja më e mirë. Ky është vetëm mindimi im dhe nuk i jap vetit të drejtë të jap këshilla nga Gjermania. Ky koalicion i LDK-së tani me parti që dëshiron krejt diçka tjetër në kundërshtim me qëndrimin e Bashkimit Evropian, mendoj se nuk do ta bëjë Kosovën të lumtur.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    PDK alet a ka popullin
    qe ja dha besimin dhe e qiti partin e pare ne Kosove
    mir un pajtohem se po pulli e votoj por edhe opozita ajan te popullit at her nje pjes e popullit esht bashku qe esht shumic a poj bjen keshtu nse bashkohen kto vota pdk del e dyta edhe diqka nse hashimi ka mundesi me formu qeverin lete formon po numrat si ka njejt edhe hashimi kishte kaulicion me 10 parti apo esht normale tash opozita esht bashku

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Nuk ke asnje fakt per vote lokaliste ne Drenice , nuk ka asnje zone tjeter ku kandidat nga komuna tjera marrin vota me shume se ne Drenice. Po te ishin lokalista Drenica do ti votonin edhe jakupin e rexhepin .....
    Ju nuk doni mi pranu qe partit tjera nuk kan asnje oferte perveq : anti hashim , anti pdk , anti Drenice .....
    per me marr vot ne drenic duhet me kan i shikut ose militant i hashimit ne drenica esht ras sugineris ata qe thoj se partit tjera jan anti drenic esht nje prapagand e kulluar ket e ben veq hashim thaqi ne tubime tuke ju then se krejt jan anti drenic turp

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

.....e vetmja gje qe ne jemi anti, eshte krimi dhe se kjo qeveri e ka deshmuar qe eshte kryekput mega krim mega tradheti dhe pro serbi, OK?

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    .....e vetmja gje qe ne jemi anti, eshte krimi dhe se kjo qeveri e ka deshmuar qe eshte kryekput mega krim mega tradheti dhe pro serbi, OK?

Mjer Kosova kush po e luan rolin e patriotve albini , ilir deda , yll hoxha , veton surroi , halil matoshi -------------- !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Sipas jush te gjithe ata qe votuan PDK jan kriminela ,
    analfabet ? Kjo I bie qe 90 % e Drenices jan kriminela ,45 % e Mitrovices , mbi 30 % e Prizrenit , Vushtrrise , Podujeves ....ju jo qe jeni kunder Drenices po ju keni urrejtje ndaj Drenices siq kishte serbia me zagart e saje te cilet sot jan ne vFERR !
    Po de. Ne Drenice, dhe jo vetem ne Drenice po te gjithe votuesit e PDK-se ose jane kriminela ose jane analfabete. Kete e kane thene joanalfabetet ama.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •