Close
Faqja 65 prej 79 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 788
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kjo ka vlefshmeri vetem per zgjedhjet dhe gjate procesit zgjedhor qe fillon me daten X dhe perfundon me certifikimin e rezultateve dhe shperndarjen e mandateve...
    Pasataj parimisht cdo deputete eshte i lire te vendos si te deshiroje. Per parti qe ishin pjese e koalicionit paralektoral te mos flasim fare.
    Shembull prominent eshte p.sh. kalimi i Lamaj nga VV ne LDK.

Koalicionet e tilla behen kryesisht per te fituar me shume vota. Per partine e madhe per te mbrojtur apo arritur "primatin" e partise se pare, eventualisht edhe fraksionit me te madh ne Kuvend, qe pastaj mund te sjelle edhe perparesi dhe lehtesira tjera gjate procedurave zgjedhore etj. ne Parlament. Partia me e madhe e koalicionit paralektoral njekohesisht shpreson se si partia dhe eventualisht fraksioni me i forte do te kete te drejten e propozimit dhe te nominimit per formimin e qeverise se ardhshme, natyrisht duke shpresuar ne gjetjen e partnereve te nevojshem ne Kuvend.
    Per parti te vogla interesi kryesor eshte kalimi i pragut zgjedhor (5%), te cilin si te vetme nuk do mund ta kalonin.
    Ne rastin konkret Thaci dhe PDK, nese nuk ndodh ndonje e papritur dhe nuk mund te formojne qeverine e ardhshme, vetem sa e kane demtuar dukshem PDK-ne duke i futur ne vende prominente te listes se paku 5, ne se jo me shume, deputete te ardhshem, te cilet nuk do te jene te PDK-se.
    Eh mire pra. Fraksioni ma i fort nga zgjedhjet si parti apo si koalicion parazgjedhor ka dal PDK dhe jo tjerat.
    Keto i kan bashku votat pas perfundimit te zgjedhjeve dhe per mendimin tem ky eshte e padrejt.
    Sepse kur ti i merr dikujt dicka dhe ne menyre te besueshme te jepet.
    Ti ate besim e keqperdor dhe ate gje qe ta kan ofruar te tjeret i adreson tjeter kujt i jep , eshte tradheti dhe mashtrim.
    E ju ne nje menyre po flisni qe keto dokuri duhet me i ndale.

Keto parti kan tradhetuar mashtruar popullin elektorain Isa psh 175 mij vet i ka mashtru Dhe a e din ti qe mashtrimet jan vepra penale. Ja psh nje agjensi ka qen para do kohe gjoja ofronte viza per kanadaa vetem u merrte paret njerzve dhe ata vizat nuk i shihin me sy.

Kesi soj kan vepruar keto parti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Angry Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Po debatoj si ti moj. Une kam qene n'Kosove e kurre s' kam militu ne asnje parti jo tash nga larg. Une po perkrah (nga larg) nje parti politike, ti nje tjeter. Mu s' po m'duket jonormale perkrahja jote per ate tjetren pavaresisht mendimit tim per te. Qe te jem e sinqerte jo rralle nuk me duket normale menyra si ti diskuton per ēeshtje qofte politike, qofte fetare. Kushdo qe mendon ndryshe nga ti ose eshte primitiv ose analfabet . Por prape se prape eshte menyra jote e perceptimit te shprehjes se mendimit te lire. Jetojme ne demokraci shyqyr dhe gjithkush ka te drejte te shprehet ashtu siē ia do kokrra e qejfit.
    Nuk jemi ne pozicione te njejta ,une femijet e mi jam duke i rritur ne Kosove ,ndersa ti jo ,s'mund ta dish gjendjen me mire se ne qe jetojme ketu .Sidoqofte eshte mendimi yt por me duket jo i ndershem nga pozicioni qe gjendesh ,njejt do ishte sikur une te perkrahja partite ksenofobe apo naziste ne Gjermani ahahah
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk jemi ne pozicione te njejta ,une femijet e mi jam duke i rritur ne Kosove ,ndersa ti jo ,s'mund ta dish gjendjen me mire se ne qe jetojme ketu .Sidoqofte eshte mendimi yt por me duket jo i ndershem nga pozicioni qe gjendesh ,njejt do ishte sikur une te perkrahja partite ksenofobe apo naziste ne Gjermani ahahah
    ane, ani a po te hekun fmija per buke hahahahahahahhahahahah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    hahaha, jo moj kesaj here veq ka i here kemi votu hahaha . Ama fort fort qe priton a din mundemi me ta
    kry edhe kete sherbim .
    Qata keni hupe. Dojshi m'i organizu zgjedhjet te drejta e ferr ju haha. Nime kush I organizoi zgjedhjet aq mire n'Kosove? Se ju PDK s'keni ba kurre kurgje mire sa e kishit pushtetin. Haha

Interesant Lexues,
    jane disa qe kane shkru, kane shkru e kane shkru para zgjedhjeve n'forum , kane vuajtur shpirterisht kur I humben ato, gezohen prape me shpirt kur u duk qe megjithate Hashimi ra e thone une s' jam militant fanatik po ti. Euuuu....
    M'intereson me dite qysh e kuptojne ata demokracine. Interesant a?!

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar anita340 pėr postimin:

Enkeleu (12-06-2014)

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Qata keni hupe. Dojshi m'i organizu zgjedhjet te drejta e ferr ju haha. Nime kush I organizoi zgjedhjet aq mire n'Kosove? Se ju PDK s'keni ba kurre kurgje mire sa e kishit pushtetin. Haha

Interesant Lexues,
    jane disa qe kane shkru, kane shkru e kane shkru para zgjedhjeve n'forum , kane vuajtur shpirterisht kur I humben ato, gezohen prape me shpirt kur u duk qe megjithate Hashimi ra e thone une s' jam militant fanatik po ti. Euuuu....
    M'intereson me dite qysh e kuptojne ata demokracine. Interesant a?!
    Na nuk kemi humb asgje kemi fitu mjaft bilem me te than drejten troc tash nuk kemi besu qe fitojm, jemi pas pergatit per humbje po ja populli e thot fjalen e fundit dhe na nxorren fitues, ne nuk jemi fajtor. hahahah
    E ata demokracin e kuptojn veq me 2 gishta perpjet. Ma shume nuk shohin hahahahahah.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

ane, ani a po te hekun fmija per buke hahahahahahahhahahahah
    Nuk qeshet me gjera te tila ..tani e kuptoj pse perkrah hajnat ncncn .Lexues ,kam biznes privat ,shume besoj qe ne dite fitoj me shume seq mund te fitosh ti per nje muaj ,kam shtepi ,banese e truall ,kam depozite ne banke ,kam sigurim shendetesor ,pusimet i bej ku kam deshire ,femijet e mi nuk veshin tesha te vives e etc por Okaidi e Original marines etj etj por une dua qe femijetme mi te rriten nje nje shtet ku te pakten era i vjen e tille e jo ne nje shtet balash anarkist ... s'di cka u lodha duke te spjeguar ,ashtu keshtu s'do jesh ne gjendje te kuptosh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 10-06-2014 mė 17:40
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Perveē VV te tjeret I kemi provu. Per qe ishin "t'kqinje" e kane humbe pushtetin. Po edhe VV nuk ka tregu shenja qe eshte me e mire. Kemi pare aderime ne VV te personave qe s' kane asnje te perbashket me konceptin e VV. Me perjashtim te Albinit e te ndonje tjetrit, shumica e krereve te VV kane perfituar nga politika duke qene vetem ne parlament pa qene ne qeveri fare.

Edhe marreveshjet me Serbine pervec VV te tjeret I kane perkrahur pa asnje rezerve. AAK ka qene e perzier madje permes Blerim Shales.
    Por VV ka pasur opcion te vetem bojkotimin e bisedimeve. Bojkoti ishte nje veprim pak si shume I guximshem per mendimin tim.
    Eshte e pakrahasueshme koha menjehere pas luftes, kur ne Kosove pothuajse cdo gje ishte ne duar te UNMIK-ut dhe KFOR-it, me kohen pas 2007 apo pas shpalljes se pavaresise...
    Gjithashtu eshte e pasinqerte te krahasohen 100 dite te R. Haradinaj, i cili pastaj vullentarisht (natyrisht se jo me deshire) u dorezua ne Haage per t'u mbrojtur me sukses ndaj akuzave te njohura, me rreth 8 vjet te Thacit dhe PDK-se.

Pra, nuk kemi pasur rastin t'i provojme edhe konkurrentet e Thaci&Co ne rrethana sadopak te ngjashme apo identike. Mundesia eshte tash.
    Dhe 4 vjet nuk jane edhe aq shume. Ne fakt 3 vjet, sepse viti kater eshte kryesisht fushate zgjedhore. Nese per shumicen e qytetareve te Kosoves dhe kombit ne pergjithesi nuk e permiresojne gjendjen apo e bejne edhe me keq se tani, atehere sigurisht se do ta humbasinin edhe pushtetin. Ne rast nevoje ne kete menyre sic eshte duke e humbur Thaci.

Nuk ka asnje arsyje te vertet te jemi kunder nje ndryshimi te tille, jo nga perspektiva individuale dhe personale, por nga perspektiva e shumices dhe kombit.
    Arsyje dhe argumente kunder, te verteta, te rendesishme, te shpikuar etj..., mund te gjejme pothuajse per secilin qe ka qene, qe eshte dhe qe do te jete ne krye te qeverise se ardhshme. Por kjo do te ishte nje ceshtje tjeter. Edhe kunder Ahmetit te VV qe kurre s'ishte pjese e qeverise etj. ka pasur dhe ka ende akuza te ndryshme nga ane te ndryshme te grupeve te interesit. Pra, pa dashur fare ta mbroj apo shaj Ahmetin, nuk ka politikan 100% te paster. Edhe nese vertete do te kishte, propaganda e kundeshtareve politik do ta njolloste. Dhe nje pjese e mire e qytetareve do te besonte apo do te kishte interesa per te besuar dhe mbeshtetur propaganden e tille.

P.S.
    Nuk jam adhurues i koalcionit aktual dhe sigurisht nuk do te jam as miratues i shumices se veprimev te tyre gjate qeverisjes eventuale.
    Por jam kunder qe te vazhdohet me Thacin, i cili ne nje forme apo tjetren eshte ne qeveri qe nga viti 1998. Te kqijat dhe t'mirat e tij i kane pa, lexuar, degjuar, shijuar... shume shqiptar te Kosoves dhe ndoshta ne menyre me te drejte dhe me neutrale do t'i vleroje historia.
    E ka dhene ate qe kishte. Dhe s'ka me cka jep, kur koheve te fundit kishte filluar vetem te grabis dhe te rezervoje per rrethin e tij te ngushte dhe perkrahesit e ndryshem brenda dhe jashte partise.
    Njekohesisht, per shumicen e qytetareve te Kosoves, edhe te votuesve shqiptar, qe jane qytetar te Kosoves dhe kryesisht edhe qytetare te viseve me urabane dhe te rendesishme, do te ishte teper deshpruese dhe dekurajuese nese edhe 4 vite te tjera nuk do te ndryshonte gati asgje, as fytyra e atij dhe atyre kunder te cileve kane votuar, por do te perseritej peraferisht e njeta qe eshte pa rreth 8 vitet e fundit.
    Nje autostrade e shtrenjte dhe rruge te asfaltuara (ndonjehere edhe teper keq) dhe rritja e rrogave per punonjes te shtetit para zgjedhjeve me buxhetin e Kosoves resp. kryesisht me te holla te diaspores -keqperdorimit, korrupsionin, krimin dhe deshtimet tjera s'po i permendim fare- nuk jane arritje te mjaftueshme qe do e arsyetonin vazhdimin e se njejtes, gje qe edhe vetevetiu eshte e merzitshme dhe shpesh dekurajuese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 10-06-2014 mė 18:03

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Nuk qeshet me gjera te tila ..tani e kuptoj pse perkrah hajnat ncncn .Lexues ,kam biznes privat ,shume besoj qe ne dite fitoj me shume seq mund te fitosh ti per nje muaj ,kam shtepi ,banese e truall ,kam depozite ne banke ,kam sigurim shendetesor ,pusimet i bej ku kam deshire ,femijet e mi nuk veshin tesha te vives e etc por Okaidi e Original marines etj etj por une dua qe femijetme mi te rriten nje nje shtet ku te pakten era i vjen e tille e jo ne nje shtet balash anarkist
    Edhe te gjitha keto i ke patur ne shtetin e hashim thaqqit ta shohim si do vazhdosh me biznes pasi ta mer qeverisjen rambo :
    Sa i perket asaj se sa fiton ti e sa une aty nuk i dihet a Biznes kam dhe une madje kam me shume se 25 puntor te punesuar qe u paguaj kontributet pensionale Dhe me nje page mesatare prej 350 eurosh ne muaj deri me tani jan te knaqur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Nuk jemi ne pozicione te njejta ,une femijet e mi jam duke i rritur ne Kosove ,ndersa ti jo ,s'mund ta dish gjendje
    n me mire se ne qe jetojme ketu .Sidoqofte eshte mendimi yt por me duket jo i ndershem nga pozicioni qe gjendesh ,njejt do ishte sikur une te perkrahja partite ksenofobe apo naziste ne Gjermani ahahah

Fakti qe jetoj larg nuk do te thote qe mu nuk me intereson cfare po ndodhe atje . Aq me pak do te thote qe une e dua te keqen per Kosoven vetem meqe une dhe femijet e mi s' jetojme ne te.Une po shpreh mendimin tim qe gjithsesi mund te jete I gabuar.
    Interesant eshte psstaj qe ty te duket mendimi im jo i ndershem qe eshte ndryshe nga i yti , ndersa mendimi I Antiproantit psh ose prishtines qmendojne si te duken te ndershme edhepse edhe ata jetojne jashte.

PS Antiproanti, prishtina, kerkoj falje qe ju permenda pa ju citu juve.Ishte pa te keq betohem.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Edhe te gjitha keto i ke patur ne shtetin e hashim thaqqit ta shohim si do vazhdosh me biznes pasi ta mer qeverisjen rambo :
    Sa i perket asaj se sa fiton ti e sa une aty nuk i dihet a Biznes kam dhe une madje kam me shume se 25 puntor te punesuar qe u paguaj kontributet pensionale Dhe me nje page mesatare prej 350 eurosh ne muaj deri me tani jan te knaqur.
    Ti ke biznes me 25 punetor ..e pabesueshme ..nese eshte e vertete ,me vjen mire ,vetem se shpresoj te jete i ndershem dhe mos ti maltretosh punetoret siq ka bere ajo nenkryetarja juaj duke ju fshehur duarte e prera

Cka ka lidhje biznesi im me Thacin ,mos Thaci me ka mundesuar ?
    Madeleine Albright

Faqja 65 prej 79 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •