Mire qe sje Berishian ti freeopen![]()
Mire qe sje Berishian ti freeopen![]()
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Kryetitull ne nje te perditshme, sot
Itali, sekuestrohen 1270 kg kanabis nė njė kamion shqiptar, arrestohet shoferi
Cfare Ironie. Tundi Felet tani, Felaj
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loni-loni : 31-05-2014 mė 15:33
Gjithe pislliqet e kohes se Salise, po dalin sot. Korrupsioni kudo, vjedhjet, droga. Te gjitha ca u mbollen para 8 vjetesh po lulezojne sot. Vec miopet dhe milidelet nuk i shohin keto.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Bravo kimisioni hetimor qe paska bere nje pune serioze per hetimin e problemit. Punet nuk behen me me thate thashe apo e pe e pashe.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Qe nuk jam berishian apo ramist e kam vertetuar,i ke te gjitha postimet e mia ne forum dhe kunder sales,po te rremosh pak i gjen,ne fund te fundit je specializuar ne germime te postimeve te albos te bera 10-vjet para.
Per raportin e kesaj shoqes lenka kishe per te thene ndonje gje apo ja le radhen pinkut meqenese i kupton mire keto deklarime.(mos me thuaj qe i beson se verteton qe ke probleme me trurin)
Jeni bere me keq nga ata te cilet i quani ''saliste''.
ps; kam vene re qe kur nuk ke argumenta per te mbrojtur keto deklarime nis dhe merresh me individin qe i poston duke vertetuar pavertetesine e deklaratave.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 31-05-2014 mė 19:11
MOS I NDY TEMAT no name
O freeopen, ti mund te thuash shume gjera por ajo cka me ben pershtypje eshte qe ti nuk i beson as komisionit, as deshmive, as kolonelit qe thote skemi dhene deshmi e se Berisha mashtron, as ministrise, as qeverise po i beson Saliut qe thote qe po bejne forcat e armatosura trafik nga Gjadri. Besojse e kuptove tani se per kur e kishte fjalen![]()
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Krijoni Kontakt