Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 195
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Deklarata historike, Erdogan: Vrasja e armenëve, çnjerëzore

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Ashtu si u kthyet ju ne fene e armikut turk ... me aq plot mend sa sot i mbroni krimet e nuk e quan armik por vella !!! Keshtu do ktheheni edhe ne fene e armikut serb me kalimin e kohes ...dhe do e quash vella e do i mohosh krimet e masakrat qe ka bere mbi popullin tone !!! Edhe atehere kur u kthyen para-ardhesit e tu ne muslimane e u bene vellezer me turkun ishte po kaq e paimagjinueshme sa eshte dhe sot per ty qe pas-ardhesit e tu te nderrojne fene e te behen vellezer me serbet,por ja qe historia na tregon qe ndodhi dicka e tille !!! Dhe historia perseritet gjithmone !!!

Kjo vlen vetem per ju qe e keni nderruar fene nje here ... se une psh ketu jam ... quaj armik kedo qe kercenon dhe lufton popullin tim ... qofte ky i c'do besimi !!! Nuk jam si ju une qe i merrni Fene pushtuesit dhe pastaj e quani vella !!! Per mua pushtues ka qene dhe do te mbetet edhe turku musliman,edhe serbi ortodoks,dhe asnjeri nga keta nuk ka qene dhe nuk ka per te qene kurre vellai im !!!
    Jo KFNC, armikun serb dhe ate grek po u'a lem juve.

Ne kemi zgjedhe Islamin, jo sepse ishte fe e "turkut", por fe e ZOTIT !

Ata qe kthehen per hir te te pareve, ata jan ateist, qe nuk kthehen per Krishtin por per nostalgjin e historise se krishterizmit sipas prifterinjeve shqiptar !
    … ///

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jo KFNC, armikun serb dhe ate grek po u'a lem juve.

Ne kemi zgjedhe Islamin, jo sepse ishte fe e "turkut", por fe e ZOTIT !

Ata qe kthehen per hir te te pareve, ata jan ateist, qe nuk kthehen per Krishtin por per nostalgjin e historise se krishterizmit sipas prifterinjeve shqiptar !
    Prape ben sikur nuk kupton ... thelbi eshte qe pas-ardhesit e disa shqiptareve qe i morren fene pushtuesit turk ,sot ndihen aq vellezer me turqit sa mohojne qe turku ka bere krime ndaj popullit tone dhe popujve te tjere ne ato vite ... Duke u nisur nga kjo tradheti kaq e madhe une them se pas-ardhesit e po ketyre shqiptareve nje dite do te marrin dhe fene e pushtuesit serb,do ndjehen vellezer me te dhe do mohojne qe ai ka bere krime e genocid !!!
    Dhe jo se do e zgjedhin fene e serbit si fene vertete,por sepse vijne nga linje tradhetaresh e njerez pa dinjitet kombetar !!! Te jesh musliman nuk do te thote te jesh vella me turkun e te mohosh krimet e tij. 99% e shqiptareve jane muslimane,por jane shqiptare ne rradhe te pare. Kurse 1% jane gjaku tradhetar,qe ndjehen me shume turq e arap se sa shqiptare !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Kan filluar ta marrin disa kosovar fejen e pushtuesit serb, ata edhe kan martuar motra e vellezer me serbet, s'eshte dicka e re. Ju fejen tuaj, e ne fejen tone.

Remarque : Ne s'perzihemi me popuj te huaj, edhe pse i konsiderojm turqit e besimit Islam, vellezer.
    … ///

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Kan filluar ta marrin disa kosovar fejen e pushtuesit serb, ata edhe kan martuar motra e vellezer me serbet, s'eshte dicka e re. Ju fejen tuaj, e ne fejen tone.

Remarque : Ne s'perzihemi me popuj te huaj, edhe pse i konsiderojm turqit e besimit Islam, vellezer.
    Ore keshtu thoshte dhe para-ardhesi yt ne kohen kur sapo erdhi turku ... se e kishte luften te fresket edhe nuk mendonte kurre se do behej musliman e vlla me turkun ... mirepo me kalimin e shekujve ja qe u kthyet ju ... edhe puna e pas-ardhesve tuaj ... ke per te pare qe do marrin fene e armikut e do ta bejne vella ...

Me turqit martoheni pa problem ju??Normale qe po ... e mendon dot fisin tend ne kohen qe filloi pushtimi turk ?? As nuk mendohej te benin dasma me turkun armik,kurse sot ju e keni me se normale te martoheni me turq ... kjo pune ka filluar dhe me serbin ... Shkurt muhabetit e keni zakon qe armikut i merrni fene dhe e beni vella !!! Prandaj ja mbuloni dhe krimet e masakrat !!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Ore keshtu thoshte dhe para-ardhesi yt ne kohen kur sapo erdhi turku ... se e kishte luften te fresket edhe nuk mendonte kurre se do behej musliman e vlla me turkun ... mirepo me kalimin e shekujve ja qe u kthyet ju ... edhe puna e pas-ardhesve tuaj ... ke per te pare qe do marrin fene e armikut e do ta bejne vella ...

Me turqit martoheni pa problem ju??Normale qe po ... e mendon dot fisin tend ne kohen qe filloi pushtimi turk ?? As nuk mendohej te benin dasma me turkun armik,kurse sot ju e keni me se normale te martoheni me turq ... kjo pune ka filluar dhe me serbin ... Shkurt muhabetit e keni zakon qe armikut i merrni fene dhe e beni vella !!! Prandaj ja mbuloni dhe krimet e masakrat !!!
    kush martohet me turq? asni shqiptar nuk martohet me turk

ju qe keni fen ne gjak po i shitni femnat ke serbet pleq si lopet, i ripopullit katunet serbe me femna katolike sepse kuptohet e keni "shqiptarizmin" ne gjak
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar derjansi për postimin:

alnosa (29-04-2014)

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kush martohet me turq? asni shqiptar nuk martohet me turk

ju qe keni fen ne gjak po i shitni femnat ke serbet pleq si lopet, i ripopullit katunet serbe me femna katolike sepse kuptohet e keni "shqiptarizmin" ne gjak
    Une vij nga nje krahine e Shqiperise qe nuk eshte shquar asnjehere per qerasje te botes me femrat e shtepise ... ti mos je gje mirditor ???
    Nuk e kam fene ne gjak aspak ... Por nuk duroj dot kur takemi juaj pa pike respekti per veten dhe kombin mbron turkun dhe mohon krimet e e tij !!! Perziet gjak e zakone me turkun ... e tani vini na flisni per shqiptarizem !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,069

(lajthitja tjeter e rradhes per Erdoganin)

Erdogan kërkon ekstradimin e Fethullah Gulen

Turqia ka vendosur të nisë procedurat e ekstradimit për klerikun Fethullah Gulen, i cili jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lajmin e bëri të ditur kryeministri Recep Tayyip Erdogan.

Gulen, dikur një aleat i kryeministrit të Turqisë, tani akuzohet se ka përdorur mbështetësit e tij për të rrëzuar Erdoganin.

Kleriku e mohon që ka nisur një fushatë për rrëzimin e tji.

Erdogan tha se shpresonte që SHBA të deportojë zotin Gulen në Turqi.

Kjo ishte intervista e parë që kur Erdogan fitoi zgjedhjet vendore.

Gulen, 74 vjeç, jeton në SHBA në mërgim.

Lëvizja e tij, Hizmet, promovon një formë tolerante të Islamit, duke theksuar nevojën e edukimit dhe altruizmit.

Ai ka miliona pasues në mbarë botën.

Mbështetësit e tij kanë një rrjet shkollash në vende të ndryshme, përfshi Shqipërinë.

Por një zhvillim i çuditshëm vjen nga Turqia.

Pasi Erdogan shpalli se do të mbyllë shkollat private të lëvizjes së Gulen, një gazetar shkroi një mesazh në Twitter.

Por ai mesazh i ka kushtuar 10 muaj burg për fyerje ndaj kryeministrit.

Onder Aytac shkroi në Twitter “KAPAT BE USTAAAAAMMMMMK”.

Por pikërisht fjala “USTAMK” ka ndryshuar gjithçka.

Gazetari thotë se ka dashur të shkruajë “Mbylli të gjitha mjeshtri im”.

Por gërma K në fund të fjalës USTAM e ndryshon atë nga “mjeshtri im” në “pirdhu”.

Gazetari pretendon se ka qenë një gabim shpejtësie, por është dënuar me 10 muaj burg.

tema

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Une vij nga nje krahine e Shqiperise qe nuk eshte shquar asnjehere per qerasje te botes me femrat e shtepise ... ti mos je gje mirditor ???
    Nuk e kam fene ne gjak aspak ... Por nuk duroj dot kur takemi juaj pa pike respekti per veten dhe kombin mbron turkun dhe mohon krimet e e tij !!! Perziet gjak e zakone me turkun ... e tani vini na flisni per shqiptarizem !!!
    as gjak as zakone nuk perzim me turkun, feja nuk asht as gjak as zakon asht zgjedhje individuale

sa gjakun e kan derdh shqiptaret musliman kundra turkut serbit grekut qe te kesh ti shtet sot ju as ke themra nuk i afroheni. merri krejt luftrat e kryengritjet e popullit shqiptar me rradh e do shofesh se kush ka te drejte te vi e te te foli ty per shqiptarizem
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    as gjak as zakone nuk perzim me turkun, feja nuk asht as gjak as zakon asht zgjedhje individuale

sa gjakun e kan derdh shqiptaret musliman kundra turkut serbit grekut qe te kesh ti shtet sot ju as ke themra nuk i afroheni. merri krejt luftrat e kryengritjet e popullit shqiptar me rradh e do shofesh se kush ka te drejte te vi e te te foli ty per shqiptarizem
    Po ti lexon apo fley kot ???? E kam thene me siper qe ky eshte vetem 1% i muslimaneve shqiptare ... apo ju ze syte inati edhe flisni pa lexuar ???

Ndersa sa per luften ... nuk them se nuk keni luftuar ... po edhe e keni dredhur nga nje cike ... kjo vlen per te gjithe muslimanet !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 29-04-2014 më 19:17

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Te pakten, kane nje histori te shkruar nga shqiptaret, qofshin keta edhe katolike !!! Po ti ku e ke historine tende, kush ta ka shkruar?!Shko e pyete Allahun pse s'ke histori!!!
    Jarigas

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •