Te them une ty nja dy tre zona qe ja kane lepire menderen me shume Enver Hoxhes.
Njina nder keto e ka pas emrin Mirdita e kuqe, jo per gje por pjeserisht jam vete nga ajo zone dmth kam dajat aty dhe e di shume mire.
Te them une ty nja dy tre zona qe ja kane lepire menderen me shume Enver Hoxhes.
Njina nder keto e ka pas emrin Mirdita e kuqe, jo per gje por pjeserisht jam vete nga ajo zone dmth kam dajat aty dhe e di shume mire.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Nese kthehemi ortodoks, a i bie qe pranuam fejen e Armikut -serb / -grek ?
Nese kthehemi katolik, a i bie qe pranuam fejen e Armikut -fashist, italian & anti-njerzor ?
Po si mund te kthehesh ne keto fe me plot mend ?!
… ///
Une u prononcova shume qarte duke e quajtru politike e tokes te djegur. Mbetet te sqarohet se a kane qene vrasjte dhe massakrimet fushate e organizuar, apo akte affektive sic ishin ato te shqiptareve menjehere me kthimin ne kosove nen umbrellen e NATO-s, ku edhe nje fjale "serbisht" ne vende publike ish garance per lynhim nga mobbi (shih edhe mars 2004....shih edhe GOLDag - ne, qe shkijet i vrasim ne mars).....
Ne saje te rrethanave politike dhe frymes te kohes dhe ne pergjithesi duke ju referuar "mendimit" te pergjithshem te kohes...ishte nje PRAKTIKE "normale". Ne gjuhen MODERNE ushtarake kesisoj "Viktima" kane edhe emer te posacem dhe quhen "collateral damage".......
Kjo nuk do me thene, pasiqe turqia aktuale eshte ushtarakisht dhe politikisht ne pozite te DOBET, se e ka per borxh ta gjymtyroje vetveten ne skenen nderkombetare dhe keshte te hap nje front ne fushen juridike, e ata qe jane me te forte, nuk e paskan per borxh.
Ketu nuk behet fjale per nje te drejte historike, por per
....Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world....
.....nese mendon se armenet jane biznismen, atehere duhet me dijte se turqit jane ESNAFA....edhe ate, nga esnafat qe ne tetovarce i quajm "paj...ha nene"....
Nese na dhemb kryt per geoncide, atehere ta shkyjm prapanicen ne skenen juridike dhe te arrijm dicka qe debimi i kosovareve ne 1999 se paku te quhet "tentim per genocid", e mos te lodhena ketu me pune te huaja duke mos treguar asgje me teper, pos idiotesise tone....
Po te kishin qene aq kollaj meselet, srebrenica, qe ndodhi para kamerave telivizive do te ishte quajtur "genocid".....po si dhemb forte kujt koka per srebrenice e kompani....prandaj lutju ALLAHUT qe AI te te jape drejtesi, mos e prit nga njerezit ASNJEHERE....
tung
Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 29-04-2014 më 05:31
albanish by nature
Kush te ngushtoj tash ???.........si ishte ajo puna me "fajin dhe gurrin e pare" ???....ose nga fundusi i popullit tim, me sqaro pakez ate punen me "mizen e kesulen".....
Ku ke ti kapacitet te mirresh me kesisoj tema per te rritur bre jar ???...pse e lodh vetveten....
Ke shkrujt nji kosh enderra kuajsh per ta nenvizuar cirkuzllekun e njejte si turqit vetemse nga ana tjeter e medaljes.....
tungi
PS:
...ke ndegju per dekretet e beneshit ???, e din sa gjerman autokton jane debuar nga trojet e tyre etnike pas luftes se dyte (vetem nga cekia dhe vojvodina, sudetendeutsche, donauschwaben), pra, jo me large se para 60 vjeteve ???....ani mir jav beren gjermaneve a ???...per ata nuk vlen drejtesia, ishin sorollop i hitlerit.....a ????...........apo don ti ngrejm tash statistikat e russise staliniste per ndryshimet demografike qe jane bere ne kohen e tije ???............apo ti tolloviti hesapet lala tash se jam jashta temes ???..........nuk foli per te debuarit me dekrete e vula, foli per te massakruarit.....
albanish by nature
Häää ???.... cfare heroizmi ???.....ishte privilegj te behesh musliman....skenderbeu bashke me pulat e shtepise bile e SHIJOJI nder te paret ate privilegj......faktet historike dhe bajramlleku me ta jane dy gjera te ndryshme....shihet qarte konfuzioni qe ke me pergjigjet qe i jep !!!.....hmmmm, musliman po.....aman jo orthodoks....aman prap musliman......aman malsoret jane katalik....hmmmmm tralala ja fus nje gjum tash.....e ndoshta kthjellohem dhe jame i vetedijshme se cka them pastaj......
Ktheje nga ta kthesh....na kane fut arabet/cifutet !.............aq thelle, saqe te bejne me mish e me koc ta mbrosh "joarabllekun".....beje cka te besh, vetem associonin me faren semite sa i perket FESE mos ta ngresh.....nese kesaj nuk i thuan trushperlarje, atehere kujt ???
tung
albanish by nature
Katolicizmi dhe ortodoksizmi ne Ballkan, edhe ne territore shqiptare, kane ardhur shume para armiqesise shqiptaro-greke dhe shqiptaro-serbe...
Dhe nuk jane imponuar dhe importuar direkt as nga serbet, as nga greket dhe as nga italianet.
Ndersa islami ne Ballkan dhe te shqiptaret ka arritur vetem pas pushtimit dhe sundimit turk/osman te rajonit.
Katolicizmi dhe ortodoksizmi jane fe autoktone te te gjithe popujve te Ballkanit Perendimor.
Prandaj, kthimi do te ishte rikthim ne fe autoktone te stergjysherve, jo ne fe te armiqve, sic pretendon ti.
Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 29-04-2014 më 10:37
Antiproant, seriozisht mendon se ai njeri ha pyka dhe llogjike?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ashtu si u kthyet ju ne fene e armikut turk ... me aq plot mend sa sot i mbroni krimet e nuk e quan armik por vella !!! Keshtu do ktheheni edhe ne fene e armikut serb me kalimin e kohes ...dhe do e quash vella e do i mohosh krimet e masakrat qe ka bere mbi popullin tone !!! Edhe atehere kur u kthyen para-ardhesit e tu ne muslimane e u bene vellezer me turkun ishte po kaq e paimagjinueshme sa eshte dhe sot per ty qe pas-ardhesit e tu te nderrojne fene e te behen vellezer me serbet,por ja qe historia na tregon qe ndodhi dicka e tille !!! Dhe historia perseritet gjithmone !!!
Kjo vlen vetem per ju qe e keni nderruar fene nje here ... se une psh ketu jam ... quaj armik kedo qe kercenon dhe lufton popullin tim ... qofte ky i c'do besimi !!! Nuk jam si ju une qe i merrni Fene pushtuesit dhe pastaj e quani vella !!! Per mua pushtues ka qene dhe do te mbetet edhe turku musliman,edhe serbi ortodoks,dhe asnjeri nga keta nuk ka qene dhe nuk ka per te qene kurre vellai im !!!
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
albanish by nature
Shko dhe kupto termin "autoktone" para se te shkretosh keshtu !
Nese nuk e njeh historine e krishterimit, mos shkruaj kot !
Krishterizmin en Shqiperi e sollen greket dhe romaket, ngase Pali, sic eshte deshmuar shume here ne kete forum, nuk e ka sjell krishterizmin ne tokat Shqiptare ! S'ka pas mundesi, sepse ne kohen e tij nuk kishte kurrfar perpilimi te bibles, nuk kishte prifterinje e as qe kishte kisha e katedrale ! Keto jan ardhe 300 vite me vone, dhe me dhune !
… ///
Krijoni Kontakt