Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po edhe ne mos u befshin serbet muslimane,do behen pasardhesit e ketyre ne fene e serbit e do vellazerohen ... do e kene trashegimi e kulture prej te pareve qe te marrin fene e pushtuesit e ta bejne vella pas disa shekujsh ... njesoj si kane bere para-ardhesit e ketyre,qe morren fene e turkut dhe u vellazeruan,edhe pse u kishte bere 1000 te zeza popullit te tyre ... linja ajo mbetet ... Tradhetia eshte ne gjak ... Gjaku nuk genjen kurre !!!
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Po hapni tema te reja.
Boshnjaket, supozohet te jen "serb" te islamizuar, dhe fetarisht e kombtarisht ne s'kemi asgje kunder boshnjakeve, e nese serbet behen musliman, çka i uroj me gjithe zemer, atehere ata do te distancoheshin nga vet paraardhesit e tyre qe vran njerez te pafajshem !
Gjyku ? Cili gjak !? Jan 4 grupe gjaku me sa di un, e ne s'dallojm nga pjesa tjeter e njerzimit ngase jemi te perber po me te njejtat materie !
… ///
Gabim ... para-ardhesit tuaj kane marre fene e armikut ... dhe nuk kane kthyer armikun ne fene e tyre ... keshtu qe gjasat jane qe kjo trashegimi te vazhdoje edhe me brezat tuaja pas-ardhese ... pra te mos presin te behet Serbi musliman per ta bere vella,por te marrin ata fene e Serbit e te vellazerohen ... njesoj si kane bere stergjysherit e tyre me armikun Turk !!!
Dhe keshtu si mbroni ju te kjo teme veprimet e Turkut qe e keni bere vella, ashtu do mbrojne dhe pas-ardhesit tuaj veprimet e Serbit,qe deri atehere do ta kene bere vella !!!
I permbahem plotesisht temes,pasi po shpjegoj ne menyre shume llogjike dhe faktike arsyet pse disa ketu i mbrojne kaq shume disa veprime kaq antinjerezore sa keto qe ka bere Turqia ne ato kohe !!!
Sa per gurpet e gjakut,c'do stereotip njeriu eshte i perbere nga te njejtat materie ... krimineli,Tradhetari,bukeshkali,etj ... thjesht thashe qe Gjaku nuk genjen kurre ... dhe meqe pas-ardhesit e tradhetarit psh kane ne vena po te njejtin gjak tradhetari ... te jesh i bindur qe dhe ata do tradhetojne njesoj !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-04-2014 më 13:31
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ti je malok. Maloket kane qene katolike. Keshtuqe rri rehat se je jashte rrezikut![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nuk e di kush ka bere thirrje ... une te pakten per statistike fene e te pareve kam ... nuk e kane nderruar ndonjehere te parete mi,nuk do ta nderroj asnjehere edhe une ... edhe pse nuk e praktikoj,te pakten vetem per respekt te sakrificies qe kane bere para-ardhesit e gjakut tim ne ato kohe te veshtira per ta mbajtur kete fe ,do ta mbaj dhe une gjithe jeten sa per statistike ... keshtu qe ky problem nuk me perket ...Por une fjalen e kam qe njerez te cilet i kane marre fene njerit armik dhe pushtues dhe e kane bere vella ... eshte mese normale qe pas disa shekujsh do ja marrin dhe ketij pushtuesi e armiku tjeter dhe do e bejne vella ... e pas 500 vitesh mos te duket cudi qe pasardhes te ktyre njerezve te mbrojne veprimet e masakrat e serbeve te bera mbi shqiptaret e boshnjaket ... ashtu si keta sot qe rrjedhin nga fise shqiptare qe i kane marre fene pushtuesit dhe e kane bere vella ... e sot thone qe nuk na ka shypur e vrare neve apo popuj te tjere ... Gjaku nuk genjen kurre ... degjo mua !!!
Sa per tu kthyer apo jo mendoj se eshte nje ceshtje personale qe i takon gjithesecilit ... por per mendimin tim personal prapanica qe eshte mesuar te pjerdhe, do pjerdhe gjithmone ... keshtu qe kthehuni sa andej sa ketej si te doni ... si ta doje koha,interesi,moda ... si t'ju behet me mire me pak fjale !!!
Dhe nuk eshte ideja qe te behen ortodokse ... fakti eshte qe keta njerez rrjedhin nga fise qe kane marre fene e pushtuesit ... keshtu do bejne gjithmone ... mund te na pushtoje dhe masakroje dhe Kina ... te garantoj qe atehere njerezit qe rrjedhin nga keto fise do behen budiste e do vellazerohen me Kinezet ... e do u mbrojne krimet e genocidet ... Pra keta jane ne gen tradhetare ... por jo sepse jane muslimane ... por sepse jane njerez qe marrin fene e armikut,qe vellazerohen me armikun ... qofte armiku musliman,ortodoks apo cfaredo qe te jete !!!
Po ju jeni njerez te dobet ... pa force karakteri e pa dinjitet kombetar ... shqiptari i vertete eshte musliman pa qene turk apo arab... eshte ortodoks pa qene grek apo serb !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-04-2014 më 15:04
Pse po rren ti?
A nuk e ndrrun fene te paret e tu gjat komunizmit e u bone ateista?
Paski bo heroizem qe keni rujt fen. At far feje
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Oh deary-deary me,,,,,,,
Hakmarrja eshte e bazuar ne te ashtequajturin 'kanun' dhe kjo dihet qe vjen nga vicious ottomans,,,,,, sa per fene dihet qe shqiptaret jane kthyer ne teh te shpates,,,,,
Keto jane fakte historike keshtu qe statistikat e shqiperise ne 24 vjet dihen, po ashtu dihet qe dhe ku I kane rrenjet ,,,
mateo
Jo ... ka shume ndryshim ... ne komunizem u ndalua praktikimi i Fese ... por asnje nga fisi im nuk nderroi emrat,zakonet,ashtu si bene shume shqiptare ne kohen e Turkut ... qe nderruan emra e zakone dhe morren Ate fare Feje ... Ate fare Feje qe i ben dhe sot te mos e quajne turkun pergjegjes per gjakun shqiptar qe ka derdhur ne kete toke e per te gjitha te keqijat qe i ka bere ketij kombi ... apo qe i ben edhe sot e kesaj dite ti thone turkut baba !!!
Edhe te vjen mire apo jo ty ... ne ate kohe kur te paret e mi kane ruajtur fene vertet ishte heroizem ... ose te pakten jo perulje para pushtuesit ... ishte qendrese ... kurse te nderroje fene tende dhe te merrje te nje pushtuesi ne ato vite o shoku derjans ishte njesoj si te shisje nderin ... kombin ... perkatesine tende kombetare e etnike !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-04-2014 më 16:56
Krijoni Kontakt