Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 67
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Pėr: Grate serbe u kerkojne falje shqiptareve per krimet serbe.

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    anita340,

mos u mondo kot me banalizu ate qe shprehu Darius.
    Asnje gabim nuk ka bere Darius ne ato cfare tha, perkundrazi.
    Ej prit pak prit.....nuk banalizova gje une lexo me vemendje. Iu referova asaj shprehje se qenka perfole dhe si ai e thashe edhe une me sarkazme.
    Apo i ben lajka Dariusit ti kshtu?

Le pastaj ajo qe thua se per serbet spaske lexu ndonje gje te keqe ne shtypin italian. Ēudi se italia eshte afer Spanjes dhe kishim nje ngjarje barbare deri ku ska me qe ka qene ne gjithe shtypin evropian. E kishim dhe ne forum po skam kohe ta gjej tani. Tre miq qe kishin luftuar ne gjithe vatrat e krizes gjate luftes se fundit ne ish Jugosllavi fshiheshin ne Spanje dhe per qeshtje femrash vrane njeri tjetrin. Deri ktu eshte krim normal si ne gjithe boten po pastaj vjen ajo qe e dallon krimin serb nga krimi internacional. I prene gjenitalet shokut t e tyre dhe i bene gullash. Ndersa trupi e hodhen ne nje lum ..... Se mos kujton qe ishin shqiptar......serb mo serb ishin.......
    Nuk mund te pretendosh qe i njeh ata me mire se une. Edhe po ti njohesh nga ndonje lidhje familjare shoqerore a pune ( gje qe une se gjykoj aspak) ti nuk njeh ate anen qenesore te tyre ate te kafsherise. Ketu i njoh me mire te garantoje.........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe turku per te na sunduar e zaptuar ka bere po aq sa edhe me shtetet e tjera ku shtriu perandorine , por te mos harrojme faktin qe grate shqiptare i shihte si krijesa superiore ne gjinine e femrave te vendeve ku shkeli , dhe preferoi te marre nuse shqiptare konsiderueshem ne numer .
    Pastaj nje plage e vjeter nuk mund te krahasohet kurrsesi me plaget qe ende kullojne ..
    po kur serbi merr grate shqiptare nga zona e shkodres nuk thoni i shikon si krijesa superiore sic na paska bere turku po i quani kurva e familje kurvash
    JO SEKS PARA MARTESE

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Ej prit pak prit.....nuk banalizova gje une lexo me vemendje. Iu referova asaj shprehje se qenka perfole dhe si ai e thashe edhe une me sarkazme.
    Apo i ben lajka Dariusit ti kshtu?

Le pastaj ajo qe thua se per serbet spaske lexu ndonje gje te keqe ne shtypin italian. Ēudi se italia eshte afer Spanjes dhe kishim nje ngjarje barbare deri ku ska me qe ka qene ne gjithe shtypin evropian. E kishim dhe ne forum po skam kohe ta gjej tani. Tre miq qe kishin luftuar ne gjithe vatrat e krizes gjate luftes se fundit ne ish Jugosllavi fshiheshin ne Spanje dhe per qeshtje femrash vrane njeri tjetrin. Deri ktu eshte krim normal si ne gjithe boten po pastaj vjen ajo qe e dallon krimin serb nga krimi internacional. I prene gjenitalet shokut t e tyre dhe i bene gullash. Ndersa trupi e hodhen ne nje lum ..... Se mos kujton qe ishin shqiptar......serb mo serb ishin.......
    Nuk mund te pretendosh qe i njeh ata me mire se une. Edhe po ti njohesh nga ndonje lidhje familjare shoqerore a pune ( gje qe une se gjykoj aspak) ti nuk njeh ate anen qenesore te tyre ate te kafsherise. Ketu i njoh me mire te garantoje.........
    Ti bej lajka Dariusit?!
    Nuk i kam ba lajka nans/babes qe m'ka ba koken, e jo ti bej Dariusit qe mrri brenda n'monitor t'kompjuterit...

Vetem njehere kam pare serb nga afer, ndihmova nje shofer-plak qe me vone e mora vesh qe kishte qen serb.

Por njoh shqiptare qe punojne me serbe, dhe sipas tyre jane shume korrekte dhe serioze.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Nga tema " Grate serbe u kerkojne falje shqiptareve per krimet serbe." dolėm te Turku e nga Turku te Dariusi !!

Si duket tema u ezaurua dhe si gjithnjė Shqiptarėt gjithsecili kokė mė vete !!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Populli I Kosoves ka bere gabimin me te madh qe nuk I perzuri te gjithe ata qe kane pasur dore ne genocidin dhe masakrat ndaj popullit shqiptare. Rrini tani dhe mbani vesh. E patet mundesine, pse nuk I perzute pas bombardimeve si serbet ashtu edhe romet, te cilet ju vrane dhe masakruan, te cilet kishin ardhur si kolone ne tokat e juaja. Hashimi u con edhe zetore ndersa nga ana tjeter populli shqiptar ska buke te haje e rropaten per te dale me koke deri ne fund muajit.

Keto pese parullat jane nje vorbull ne uje qe per mua nuk simbolizon asgje. Serbet gjenetikisht e kane treguar qe jane popull me prirje kriminale dhe njerez te pabese. Mos u besoni fare ketyre simbolikave kot.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

6. 3 antarėt mė poshtė falenderuan Meriamun pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

hot_prinz (27-03-2014),kriko-38 (27-03-2014),Sorkadhe_Kelcyre (27-03-2014)

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Pershendetje Meriamun,

deri me sot kam pase nje pershtypje te trubullt rreth teje, me keto cfare ke shkruar ne kete teme, ke respekt te madh nga ana ime.

O Meriamun o dai, Kosova po te mos ishte Amerika me NATO, do t'masakrohej fare prej serbve dhe vullnetareve qelbesira ruse e greke.
    Na cane ****** serbofilet, grekofilet, rusofilet, harapofilet, pedofilet e karafilet.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

8. 4 antarėt mė poshtė falenderuan hot_prinz pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (28-03-2014),Gentian_gr (27-03-2014),kriko-38 (27-03-2014),Sorkadhe_Kelcyre (27-03-2014)

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Pėr: Grate serbe u kerkojne falje shqiptareve per krimet serbe.

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ty Zotrote e ke leht te falesh e te besh pazare me shkinat e bijt e shkinave ku i dihet ndoshta ju bashkon pazari apo dinari.
    Po ata qe jan kane viktime e tyre kurr nuk do ti falin. Zoti mund ti fal ,njerzit jo, kur ju kan masakry para syve, kur jan dhunu femrat para syve dhe ske pas qka me ba.
    E kam thane edhe e tham prap. Keto jane shkina gra qe kan per fmij shki e shkinat. Femijet dhe vellezerit e ketyre shkinave kan ba krime terrore mbi popullin tone. Pse keto shkina nuk ngrinin zanin para se me u ba masakrat e kan dite qe fmijt edhe vllezrit e tyne po grijn e po masakrojn e torturojn shqiptar, pse ateher enuk e kan ngrit zanin po tash pas 15 vite lufte. Thjesht eshte politike e shkinave dhe bijve t'shkinave. Edhe jaranave te tyne siq eshte puna jote.
    Ooooh, oooh me ngadale, se keni ju atje problemin ne tu Kosoves te falni, nuk e kane te njejtin problem keta nga ketej Shkodres, ku e din tin, sa kusherirat e nga farefisi kane te martuar matane nga Shumadija, e duke ua thyer srbendave "poklopcin" e carukit edhe duke u munduar ti mbajne vitalitetin e tyre kombetare. Ti nuk i kupton keta nxenesit e shkollave te kombinatit te gelqerores akoma
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

mos i mushni diskot e shkinave cdo fundjave neper austri gjermani e zvicer mandej hajdeni na tregoni ironine ne shqiptareve

i keni dhe neper fb statuse me kanget e lepa brenes e mile kitic e me the e te thash mos na u bani patriota ketu ne Forum
    se ato qe ishin vertet patriota nuk rrojne ma se luftune kundra shkijve e ranen deshmor

te tjeret u trimeruan azileve te europes

Respekt e Lavdi per deshmoret te gjitha trojeve shqiptare qe dhan jeten qe disa "Patriot" te kene "forcen" e tju shajne nanen shkijve neper forume diteve te sotme

11. 2 antarėt mė poshtė falenderuan goldian pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Gentian_gr (28-03-2014),Xhuxhumaku (27-03-2014)

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Goldian,

Shkon njani tek doktorri dhe i thot:
    - Doktorr, po vdes, jam shum semur, prek barkun me dhemb, prek kemben me dhemb, prek koken me dhemb, kudo qe prek me dhemb.

Pasi e viziton, doktori i thot:
    - Ke gishtin e thym, pranej te dhemb gjithandej....

Kshtu asht edhe ky muhabeti i shqiptarve me komshiun grek e Italian... Se kur ne kishim nevoje per nje cope buke, keta na hapen deren e shpis e na futen mrena, kurse ne i vodhem placke e nder...

....

Nje pytje per shqiptaret e Kosoves:
    - Ne kohen e Titos, si i keni pas marredheniet me serbin?

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Pershendetje Meriamun,

deri me sot kam pase nje pershtypje te trubullt rreth teje, me keto cfare ke shkruar ne kete teme, ke respekt te madh nga ana ime.

O Meriamun o dai, Kosova po te mos ishte Amerika me NATO, do t'masakrohej fare prej serbve dhe vullnetareve qelbesira ruse e greke.
    Na cane ****** serbofilet, grekofilet, rusofilet, harapofilet, pedofilet e karafilet.
    Nuk du t'ngre nje debat te dyte me ty, por vetem nje kostatim te vogel.
    Sipas modelit tend si kosovar qe punon e jeton ne Gjermani, ashtu do shkojne edhe kosovaret e tjere pas 30-vitesh ne Serbi...
    Sepse jane po ata gjermane qe shfarosen me menyrat me barbare miliona njerez, perfshi edhe shqiptare.

Kur ti dhe shoket e tu jeni kaq atdhetar te flakte, pse preferoni t'qendroni jashte Kosoves/Shqiperise??!!

Prandaj djalosh, mundohu t'jesh koherent ne ato qe thu, mos dil nga vetja jote...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •