Ej prit pak prit.....nuk banalizova gje une lexo me vemendje. Iu referova asaj shprehje se qenka perfole dhe si ai e thashe edhe une me sarkazme.
Apo i ben lajka Dariusit ti kshtu?
Le pastaj ajo qe thua se per serbet spaske lexu ndonje gje te keqe ne shtypin italian. Ēudi se italia eshte afer Spanjes dhe kishim nje ngjarje barbare deri ku ska me qe ka qene ne gjithe shtypin evropian. E kishim dhe ne forum po skam kohe ta gjej tani. Tre miq qe kishin luftuar ne gjithe vatrat e krizes gjate luftes se fundit ne ish Jugosllavi fshiheshin ne Spanje dhe per qeshtje femrash vrane njeri tjetrin. Deri ktu eshte krim normal si ne gjithe boten po pastaj vjen ajo qe e dallon krimin serb nga krimi internacional. I prene gjenitalet shokut t e tyre dhe i bene gullash. Ndersa trupi e hodhen ne nje lum ..... Se mos kujton qe ishin shqiptar......serb mo serb ishin.......
Nuk mund te pretendosh qe i njeh ata me mire se une. Edhe po ti njohesh nga ndonje lidhje familjare shoqerore a pune ( gje qe une se gjykoj aspak) ti nuk njeh ate anen qenesore te tyre ate te kafsherise. Ketu i njoh me mire te garantoje.........
Krijoni Kontakt