Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anėtarėsuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Pėr: Grate serbe u kerkojne falje shqiptareve per krimet serbe.

Eshte nje veprim i mire , dhe nuk duhet urryer nje populle sic e bejne te pa fete me muslimanet (turqit) ! Duhe te urrehet vetem ai njeri qe bene krimin , dhe jo te urrehet populli nga vjene ai kriminel .

Ai qe mendon gabim per nje popull dhe ka urrejtje per ate popull , le ta dine te pa fete se bejne krim nese mendojne ne kete menyre !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ceni-1 : 27-03-2014 mė 12:05
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami” (Ali Imran, 19).

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Ceni-1 pėr postimin:

skender76 (28-03-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

E mirė mirė angmokio ... !!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2014
    Postime
    83

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Te gabosh (qofte dhe faj apo krim) eshte njerezore, te falesh eshte HYJNORE. Ti dhe skota te ciles i perket nuk njihni falje. Ju jeni per prerje kokash dhe hakmarrje.
    Ne kete mendim une bie direkt ne kundeshtim me ty per nje arsye shume te thjesht.Serbet nuk meritojne falje.PSE ? Ka disa gjera qe nuk mund ti falim kurre.Te pakten une dhe shumica.Ajo qe e poshter qe kane bere serbet nuk meriton falje.A i ke pare ndonjeher pamjet e luftes dhe dokumentimin e tyre, tregimin e historive nga te mbijetuarit ? Jam perlotur kur i kam pare, gje shume e ulet nga ana e serbeve.

Me turqit marredheniet tona jane te mira.Pse ? Besoj se eshte prej fese.Greket dhe Serbet une personalisht i urrej sepse kane synuar te na fundosnin dhe te merrnin trojet.Per mendimin tim jeta e njeriut eshte gjeja me e shtrenjte dhe nese ndokush i ve gjerat e tjera para jetes se nje personi per pasuri etj. ai dikushi eshte person qe merriton per mua te harrohet pergjithmone dhe te denohet perjete.Askush nuk ka te drejte te cenoje te drejtat e mia ose token time.Pra ajo qe bene serbet eshte e pafalshme.Vune jeten e mijra njerezve dhe per dia troje.Kjo eshte nga lakmia e madhe qe njerit kane, dhe eshte gjithashtu gjeja me e pafalshme dhe pse ATA qe moren vendimet ate kohe kan vdekur urrejtja ndaj nesh eshte TRASHEGUAR brez pas brezi dhe nuk do kete miqesi ndaj nesh.

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Po nuk cohet muhabeti tek Turku per tu fokusuar aty. Thjesht behet nje paralelizem pasi edhe turku ashtu si serbi na ka vrare, prere e djegur. Dhe po, ska shqiptar dhe vella ne fe me grekun, serbin dhe as turkun. Po sme duket se po flitet per vellazeri por mentalitet bashkejetese si dy vende fqinje.
    Eshte e vertete qe turku per te na sunduar e zaptuar ka bere po aq sa edhe me shtetet e tjera ku shtriu perandorine , por te mos harrojme faktin qe grate shqiptare i shihte si krijesa superiore ne gjinine e femrave te vendeve ku shkeli , dhe preferoi te marre nuse shqiptare konsiderueshem ne numer .
    Pastaj nje plage e vjeter nuk mund te krahasohet kurrsesi me plaget qe ende kullojne ..
    What goes around---comes around

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    U clirove nga turku para 100 vitesh se po te perdhunonte dhe vriste? Cfare tmerri po perjetonin shqiptaret nga turqit para 100 vitesh kur ata drejtonin perandorine osmane me ministra e gjenerale ? Eshte turp i madh te besh nje krahasim te tille sepse nuk eshte aspak real. Ty dhe disa te tjere ketu ju ka mbetur koha akoma ne lufterat e skenderbeut.
    Mua s'me ka mbetur koha asgjekundi, pasi eshte thjesht nje fakt historik, por nuk harroj nje pushtues e nje vrases per shkak te fese, e tjetrin e mbaj mend pergjithmone. Se drejtonin diosa shqiptare nuk do te thote se po gezonin gjithe shqiptaret. Se u bashkuan disa me italianin e gjermanin, nuk do te thote se shqiptaret mezi e priten pushtimin e tyre. Se ka pasur kosovare qe punon per Serbine, s'so te thote qe populli i Kosoves po bente qef nen Serbine. Krahasimi me te vertete nuk eshte aspak real pasi Turqia na ka mbajtur te pushtuar 10 here me gjate duke na lene ne prapambetje totale.

Une per vete llogaris kohen nga ato qe dime, vitin e clirimit nga Serbia dhe Turqia. Ti llogarite nga perdhunimi i fundit nese arrin te gjesh data ekzakte

Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe turku per te na sunduar e zaptuar ka bere po aq sa edhe me shtetet e tjera ku shtriu perandorine , por te mos harrojme faktin qe grate shqiptare i shihte si krijesa superiore ne gjinine e femrave te vendeve ku shkeli , dhe preferoi te marre nuse shqiptare konsiderueshem ne numer .
    Pastaj nje plage e vjeter nuk mund te krahasohet kurrsesi me plaget qe ende kullojne ..
    besoj se dhje serbet i shohin si krijesa superiore femrat shqiptare, dhe preferojne te marre nuse shqiptare konsiderueshem ne numer madje duke paguar dhe shuma te majme mesa kam lexuar neper lajme. po zakonisht per keto femra ka pasur komente negative. kemi harruar ti falenderojme keta djem serb qe na e dine vleren e femrave tona

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

jarani i hanemes qe ke ne shtepi, palo turkoshak. Na hiqeni si patriota e atdhetare. Ju perdhunoi turku per 500 vjet, ju dogji, ju preu e shkerdheu dhe sot i beni temena. Tani me dilni si te vendosur ndaj serbit. Po te ishte serbi mysliman, do e urreje ne kete menyre? Rrace amorfe qe keni leshuar rrenje me keq se hithra ne keto toka.

Une nuk kam 600 vjet qe ta mbaj mend dhe te perjetoj te bamat e turkut jo veq une po as babe gjyshi jem qe i ka 88 vjet nuk ka perjetu ndonje vujtje nga turku. Babe gjyshi jem veq zullumin e shkaut e kallxon e ka kallxu gjithe.
    Edhe shkau gjithmon e ka hup luften ne beteje e fiton ne paqe , qeshtu me maskaralleqe si keto shkinat me tesha t'zeza qe politikisht mundohen me marr poena dhe me paraqit popullin serb si popull qe din me kerku falje. E mos e krahaso nje te shkuar te shkurter qe e mbaj mend une ti dhe te gjithe qka jemi ne forum, me nje te kaluar te larget qe nuk e mban mend as ti as baba yt as babe gjyshi yt.

E thash ma heret e tham edhe tash keto veq edhe ma shume jav kujtojn plaget njerzve qe i kan humb te dashurit e tyre qe shumica ende nuk e din se ka i kan kufomat. Keto ne vend qe me ba apel per ata te zhdukur qe nuk dihen ku jan e me ua kthy eshtrat familjareve qe te pushojn te qet, shkojn veshen me te zeza gjoja me u solidarizu me familjaret e viktimave Kosovare.

Thjesht nje levizje tjeter politike e shkinave dhe shkive, cdo ojq eshte pjese perberese e politikes.

9. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Lexuesi_ pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Foleja_ (27-03-2014),Meriamun (27-03-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Meqe ra fjala te kjo e veshura e zeze e ktyne grave di gje ndonjeri pse vishen zi kto? Kane njerez te tyre te vrare a qysh po thote Lexuesi vishen me u solidarizu me neve? Epo kjo qe im shoq ia im vella ia im bir iu vrau ndaj une po vishem zi per juve ia kalon edhe asaj HYJNORES te sarkazma e Dariusit......

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Temen e paski ba lamsh....

Ky gjest duhet pershndet, dhe shume biles, sepse esht sinjal paqeje.
    Ky gjest nuk e ndryshon ate qe ka ndodhur ne Kosove, dhe as detyron askend te beje vellazeri me serbet.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

lene mer skru, ner

se tema eshte per serbet dhe del tek turki,

pastaj postimet qe bien ndesh fshihen...

si gjest eshte per tu falenderuar, falja qe kerkohet.

kto komunistat shqiptrare, akoma spo kerkojne falje per krimet e bera ndaj popullit te vete.

se tek nji forum tjeter mi fshine postiet kunder te kuqve.

shpresoj qe kete mos ta fshine.

p.s

edhe nji gjo skru, ner

spiuni me i madh i serbve nga shqiptaret ka qene Halil Lleshi, i jati i haxhi lleshit, dibron400 karatsh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 27-03-2014 mė 17:16
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •