Se a eshte Jezusi Zot ose a eshte Islami 'feja e vertete' eshte teme krejt tjeter. Hapni teme tek 'toleranca fetare', mund te debatojme, por jo me idete e juaja se idete e juaja nuk mbarojne kurre.
Ku eshte meshira, ti injorant mua po me pyet se ku eshte meshira e Serbise?Une sipas teje po gezojsha kur nje shtet ta vran popullin tim?! Te sugjeroj qe kete pyetje te ia shtrosh serbeve ne ndonje forum te tyrin. Ketu e ke adresen e ketij forumi, shikova ne Google e jo qe jam anetar une aty.
http://serbianforum.org/
Shko pyete nje italian se ku eshte meshira e Putinit ne Ukraine?! Ne cilen bote po jetojshe vlla ti, sa me shpejt te lus te kthehesh ne realitet. Keni humbur cdo sens me realitetin. Ti ndoshta mendon se une kam jetuar ne mesjete dhe kam pasur dore ne inkuizicion, por une te them se une ekzistoj nja 400 vite pas ngjarjes.
O budalla une spo gezohem se Holanda po bllokon Shqiperine ne rrugen drejt BE-se, o trrullan cili shqiptar nuk gezohet me pa atdheun e tij te perparuar, ku thashe une se mire po ben Holanda, kush se don atdheun e vet ai se do aske, kuptoni ore keto gjera. Tema ishte se pse Holanda po kundershton Shqiperine per t'u bere anetare e BE-se, ti me thua se ndoshta kjo ndodhe per shkak te 'armiqesive te vjetra dhe lufterave qe Shqiperia ka bere me Holanden', une te them se Holanda nuk deshiron nje vend me shumice te deklaruar myslimane ne BE. A jam une per t'i diskriminuar njerezit per shkak te besimit te tyre, jo vlla sjom.
Ti me flet per lufterat ne mesjete, hajde folem se pse japonezet invaduan Kinen, dhe pyetem se ku ishte meshira e japonezeve?! Une skam cka te te them ty pervecse te uroj kthim ne realitet, dhe mos me merr kohe me shume. tung
Krijoni Kontakt