Close
Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 225
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553

Pėr: Gold Ag i del ne mbrojtje muslimaneve ne Kosove.

JEREMIJA 48:10
    : malkuar qofte kush e kryen me pakujdesi vepren e zotit
    malkuar qofte kush se NJOME
    SHPATEN E VETE ME GJAK ?? :

KJO ESHTE PUNA E JARIGASIT MOS E ZGJASIM SHUM SHPATA DUHET TE LAHET ME GJAK ...''''''??????????????

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anėtarėsuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349

E vetmja kang e tij qe m'plq asht kjo:

Kurr se ka mohu qe asht besimtar ama feja Islame nuk i ka punt shum mir me fjalt e pista e kto t'fundit jan shtylla e repit. Gjithsesi, secili beson ne menyren e vet, marrdhanja me Zotin asht personale. Kangen e fundit nuk ja kam ngu se, me fol kah del shpirti, si reper nuk asht kerkah

Ps: preshevart jan kosovar.
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar Maska e Naa2i
    Anėtarėsuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96

2014

Anėtarėsuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96

Anėtarėsuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ka plot anetare ne forum qe ndoshta une nuk bie dakort me mendimet e tyre por gjithsesi ne karakter ato reflektojne miresi dhe personalisht kam respekt te jashtezakonshem per ta. Ndersa ti relekton pisllek ne teresine tende, ne menyren se si flet , nga gjestet e pista e poshteruese qe ben, ndaj dhe te thashe qe i vjen ere e qelbur cdo postimi qe ti sjell.
    Se fare mendon ti per shkrimet e myslimaneve, nese reflektojne pisllek apo ere te qelbur, kjo eshte pikepamja jote qe s'na hyn ne pune!! Per mua per shembull, pislleku i Shqiptarise jeni ju muhaxhiret, ndyresira qe na demtojne linfen e Kombit!!
    Turqi nuk do te thote absolutisht asgje per mua si musliman. Une jam nga ato qe i ka thene gjerat troc ne kete forum pa pasur problem te hap polemika dhe me muslimanet e tjere.
    S'me kujtohet te kesh shkruar ndonjehere ne favor te Kombit tend e kunder kermave turke, prandaj je krimb!!
    Kam denoncuar wehabizmin , kam folur kundra disa idioteve hoxhallare kur kam menduar se e kane patur gabim. Feja ime i shikon personat e besimeve te tjera si njerez ne rradhe te pare e me pas si besimtare.
    Feja jote i shikon personat e besimeve te tjera si "qafira" ne rradghe te pare e pastaj si ata qe duhen nenshtruar deri ne ngadhenjimin perfundimtar te Islamit!! Pellitjet tuaja boshe, s'kane asnjefare besueshmeriender Shqiptaret e vertete!!
    Profeti yne i ka sherbyer deri ne vdekje xhaxhait te tij i cili ishte jobesimtar. Profeti yne a.s ka respektuar besimtaret e cdo lloj besimi.
    Profeti juaj ka bere edhe shume krime perkunder ndonje te "mire" si kjo qe permend ti!! Nese do te kishte respektuar besimtaret e ēdo lloj besimi, siē pretendon ti dhe lloj-lloj dudumi, perse shkaterroi idhujt paraislamike te Mekes e perse e perzune mekasit prej qyteti??!! E perse luftoi ēifutet derisa i shfarosi prej tokave harape??!! Idiotesirat e ketij lloji,mund t'ua shesesh gomereve qe hyjne neper xhamija, por jo njerezve me dy pare tru!!

Kur u kthye ne Meke te gjithe kishin frike nga hakmarrja e tij por ai deklaroi publikisht se te gjithe banoret aty do ishin te mbrojtur nga muslimanet pamvarerisht besimit apo ideve te tij/saj.
    Patjeter qe e bere kete, pasi preu tere burrat dhe shiti si skllever grate dhe femijet!! Shko mer dudum e perrallis idiotet qe bertasin "allahu ekber"....
    Nese 10-100 persona dalin e japin disa deklerata qe zagarin Anton Kcira dhe kelyshet e tij e zemerojne nuk e justifikon aspak nje deklerate ku pergjithsohet i gjithe populli kosovar si qener qe duhen rjepur.
    Jo mer dudum, se nuk behet fjale per 10-100 persona, por per tere shqiptaret e Kosoves dhe Maqedonise, qe nuk pip3etine perballe nje akti te turpshem nga ana e dy myslimaneve kunder Shpetimtarit amerikan!! E prifti nuk thote se "duhen rrjepur si qener", gje qe ju plehrave islamike ju perqen shume te propagandoni, por tha se u paska dash qe Amerika t'ju linte te vdisni si qener, qe te kuptoni vleren e jetes qe ju shpetoi....pikerisht siē vdiqen sa e sa boshnjake e kosovare nga dora e serbit!!!
    Islami nuk njeh lindje apo perendim e nese dikush flet keq per perendimoret kjo aspak nuk me fut mua apo qindra miliona besimtare ne nje rang me ato.
    Islami eshte ne thelb kunder vlerave perendimore, prandaj me kot leh per "miresi" te Islamit karshi Perendimit!!
    Mundohu te kuptosh qe muslimanet jane njerez sikur te tjeret me mendime individuale dhe jo kolektive.
    Te njejtin vleresim duhet te bejme edhe ndaj nazisteve e komunisteve??!! Faji nuk eshte tek njerezit, por tek ideologjia....eshte Islami thelbi i se keqes!!
    ''Beja nenen dikujt qe te te thote baba'' , keshtu je dhe ti. Por vellezerit tane kosovare nuk jane ''kopila'' qe te mendojne sikur ti. Ti vazhdo e merre Andon ne shtepine tende qe te ta mbroj nderin e familjes tende e mos u merr me nderin e kosovareve. Nuk ngelen kosovaret qe tua mbroje nderin nje maskara si Kqira.
    Andon Kēira eshte kosovar dhe ka per detyre te mbroje nderin e vetes dhe vellezerve te tij....ndersa ti, katunar tirone, s'ke asnje te drejte te pallasesh kunder nje personi qe nxjerr veten perpara e nuk fshihet si ti pas nofkash verdhacukesh!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2010
    Postime
    37

pershendetje te gjitheve

kur e degjova ket kenge per here te pare ajo qe me ra ne sy eshte guximi qe ky njeri ka, sepse teksti nuk eshte gje e re, pak a shume ka boll njerez qe e dine se cfare po ndodh e si eshte situata...me beri pershtypje guximi qe ky njeri ka per ta thene ate qe ai beson dhe jeton si te vertete, dhe jam i sigurt se nese do vepronim te gjithe keshtu atehere gjerat do ishin me mire se sa jane...
    dhe ky guxim per te dal hapur perpara shqiptareve eshte i madh sepse nese ky njeri tani do te kete armiq me shume, ne te vertete armiku me i madh i tij do jete vete ai....sepse eshte i ri dhe jeta nuk dihet se ku e si te perplas, dhe ky njeri nuk duhet te bie ndesh me shume gjera qe ai i ka thene publikisht.....

persa i perket disa fjaleve te pista kenga do ishte me e embel pa to...
    muzika nuk lejohet ne islam, por kjo eshte hisja e tij, harami i tij, ai e ka llogaritur ket dhe e ka marre per siper.....

rap eshte nje lloj muzike qe nese di ta shfrytezosh tamam mund te arrish shume dhe mund te ndash gjerat e tua me shume njerez......
    rap do te thote te flasesh me poezi.......dhe ku ka me bukur se te flasesh me poezi.......

personalisht mendoj se gold ag ka treguar guxim, por dhe teksti ka kuptim dhe kuptohet thjeshte...

dhe kete guxim ja uroj cdo kujt qe don ta tregoje besimin, jeten, Zotin, vendin ku jeton, veten, etj...

gjithe te mirat

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    JEREMIJA 48:10
    : malkuar qofte kush e kryen me pakujdesi vepren e zotit
    malkuar qofte kush se NJOME
    SHPATEN E VETE ME GJAK ?? :

KJO ESHTE PUNA E JARIGASIT MOS E ZGJASIM SHUM SHPATA DUHET TE LAHET ME GJAK ...''''''??????????????
    Jo cdo vrasje eshte moralisht e gabuar. Kjo eshte thene edhe me heret dhe eshte perseritur ne kete forum. Perendia ka dhene komanda specifike per shkatrrimin e disa popujve, kjo pranohet nga ata qe besojne ne Perendine. Per ateistet si ti kjo nuk kuptohet. Nese nuk deshiron te besosh atehere kjo eshte zgjedhja e jote, behu ateist asgje skemi kunder teje. Nga besimtaret e Perendise pranohet se shume popuj pagane dhe te shthurur jane zhdukur nga Perendia. Kjo s'eshte asgje kontradikte, kjo eshte kontradikte vetem ne ateizem, pra per ateiste si ti.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga mjergull Lexo Postimin
    pershendetje te gjitheve

kur e degjova ket kenge per here te pare ajo qe me ra ne sy eshte guximi qe ky njeri ka, sepse teksti nuk eshte gje e re, pak a shume ka boll njerez qe e dine se cfare po ndodh e si eshte situata...me beri pershtypje guximi qe ky njeri ka per ta thene ate qe ai beson dhe jeton si te vertete, dhe jam i sigurt se nese do vepronim te gjithe keshtu atehere gjerat do ishin me mire se sa jane...
    dhe ky guxim per te dal hapur perpara shqiptareve eshte i madh sepse nese ky njeri tani do te kete armiq me shume, ne te vertete armiku me i madh i tij do jete vete ai....sepse eshte i ri dhe jeta nuk dihet se ku e si te perplas, dhe ky njeri nuk duhet te bie ndesh me shume gjera qe ai i ka thene publikisht.....
    Mjergull, Gold Ag me ate video i ka thene shume te verteta, kjo eshte e drejta e tij, nese ka bere dicka ilegale atehere me te le te mirren gjykatat. Fatkeqesisht nuk e ka kritikuar indoktrinimin e nje pjese te rinise qe jane bere mish per top tamon si ne kohen e erret te kryqezatave.
    Por, por, por e keqja eshte se bash ju qe e perkrahni kete liri te fjales kur eshte fjala per besimtare myslimane e perkrahni, kur dikush ju kritikon fene tuaj atehere i kercenoni, ma spjego kete kontradikte. A kane vetem myslimanet liri fjale apo te gjithe shqiptaret pa dallim besimi kane liri fjale. Ma spjego. Kur do ta perkrahni lirine e fjales per te gjithe shqiptaret, qe te hyjme edhe ne ne ombrellen e kombeve te civilizuara ku nuk te kercenojne per nje mendim te lire?

Muzika nuk lejohet ne Islam?! Sipas haditheve qe as vet myslimanet nuk u besojne a, apo sipas teje?! Hahaha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 23-03-2014 mė 08:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2010
    Postime
    37

Mjergull, Gold Ag me ate video i ka thene shume te verteta, kjo eshte e drejta e tij, nese ka bere dicka ilegale atehere me te le te mirren gjykatat. Fatkeqesisht nuk e ka kritikuar indoktrinimin e nje pjese te rinise qe jane bere mish per top tamon si ne kohen e erret te kryqezatave.
    Por, por, por e keqja eshte se bash ju qe e perkrahni kete liri te fjales kur eshte fjala per besimtare myslimane e perkrahni, kur dikush ju kritikon fene tuaj atehere i kercenoni, ma spjego kete kontradikte. A kane vetem myslimanet liri fjale apo te gjithe shqiptaret pa dallim besimi kane liri fjale. Ma spjego. Kur do ta perkrahni lirine e fjales per te gjithe shqiptaret, qe te hyjme edhe ne ne ombrellen e kombeve te civilizuara ku nuk te kercenojne per nje mendim te lire?

Muzika nuk lejohet ne Islam?! Sipas haditheve qe as vet myslimanet nuk u besojne a, apo sipas teje?! Hahaha

pershendetje...

identitetin njeriu e fiton duke njohur vendlindjen e tij, veten e tij, familjen, miqte, Zotin e tij, fatin e tij, dhe mbare boten,
    un kam pare mjaft njerez qe jane 55 vjec e siper, e cfare e thone e bejne sot nuk e thone e bejne neser, pra pa identitet...
    rinia e shqiptarise asht e hallaktme si rinia ne te gjithe boten, un nuk jam kurkush qe ti them dikujt se kush asht ai apo se ku duhet te besoje, por une mund te tregoj se kush jam une e ku besoje, dhe nese dikush don me ma tregu une e degjoj sepse ajo eshte e verteta e tij, cilido qofte Zoti i tij, une do e degjoj dhe do luftoj qe ai ta kete kete te drejte, por kjo nuk do te thote se ne fund do te jem plotesisht dakort me te, per faktin se cdo njeri eshte unik, dhe cdo njeri botekukptimin e ka unik, pavaresisht se jo cdo njeri arrin ta njohe veten me aq sa mundet.......
    persa i perket muslimaneve mendoj dhe besoj se bejne gabime si cdo njeri ne ket bote, dhe parajsa do tu hapet vetem atyre te sinqerteve, e sinqeriteti nuk ka kuptim pa te verteten, e e verteta eshte ajo qe shkon pertej cdo paragjykimi dhe ne cofte kunder atij qe e thote, duhet thene, pra eshte nje rruge qe do shume gjera, dhe keto gjera njeriu i ka te gjitha, vetem se nuk i shfrytezon tamam ate cka i jepet...

fjala e lire ne shqiptari ka arritur kulmin me kohe, e madje tani vec po abuzohet me te, sepse te flasesh i lire nuk do te thote te thuash cte duash, por ti permbahesh shume gjerave, pra ka rregulla, sepse ne te vertete liria nuk egziston ne asnje drejtim, rrotulloje si te duash......

psh, ka kenge pafun qe reklamojne drogen, femrat, parane, makina e cdo gje qe ka lidhje vetem me materien, dhe femijet i imitojne me ti pare, e duan te behen gangstera si ato qe degjojne...
    e nese keto kengetare dalin e kendojne e thojne cte duan, pse mos ta beje ket dhe nje njeri si goldi, ne fund te fundit te dy te drejta te barabarta kane perpara ligjit, popullit e Zotit...

e ta dish se jo gold ag por dhe njeriu me i afert qe ke prane vetes te te flase qofte per mire apo per keq, ti ne fund fare do besh ate qe do, pra do besh zgjedhjen tende.

pra levizja e fundit eshte e jotja...

ne ket kenge civilizzimi qendron me koken lart, sepse civilizim do te thote te kesh mundesine e fjales dhe mendimit te lire, sikur bejne te gjithe kengetaret e tjere qe i kendojne gjerave qe duan, qofshin keto dhe vetem dollare...

psh, ti me the mua mendimin tend e une as po te kercenoj e as po te ofendoj, porvetem po te pergjigjem me mendimin tim, dhe ne ket rast civilizimi nuk eshte prekur, se e shoh qe e ke icik merak ket punen e civilizimit....e sa per haramin muzika e tille eshte...por keshtu eshte ndertuar jeta ne te keqe ka te mira e ne te mira ka te keqija......pra vepra varen prej qellimit...

uroj te kem qene i qarte me ty sic ishe ti me mua....

pershendetje...

Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •