Close
Faqja 21 prej 23 FillimFillim ... 111920212223 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 225
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Gold Ag i del ne mbrojtje muslimaneve ne Kosove.

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E para ,asnjehere sjam shtire si ateiste pasi nuk jam e tille ,asnjehere skam thene qe jam ateiste ,nese me gjen vetem nje postim ku deklarohem e tille do behem muslimane ,une e definoj veten here si agnostike here si deiste ,varet nga disponimi
    E dyta ,mendimin(mllefin) si te Kcires ne kohen kur ata vellezrit terrorist planifikonin te sulmonin Ushtrine Amerikane ,ushtri qe na shpetoi lekuren e kane pasur edhe shume shqiptar me fe muslimane ,besimtar apo jo ,se paku deklarohen si te tille ,mekati i vetem i dom Kcires eshte se ai si figure publike religjioze do te duhej ti kontrollonte emocionet ..
    Edhe sot shume shqiptare(une jetoj ne mesin e shqiptareve musliman) nga zemra e plaste se cka eshte duke ndodhur me popullin flasin gjera te tilla si" Millosheviqi se ka bere punen si duhet " ,"eshte dasht me na shfaros" dhe me e reja qe e kam degjuar " Ish kane budalla HItleri qe ka dasht mi shfaros hebrejt ,eshte dasht me na shfaros neve " etj
    Oj Ane, ata vllezerit "terrorist" edhe sikur bomben atomike te ken lansuar, "gjė qė s'do kishin bė mė keq se amerikanėt", nuk eshte kjo arsye t'i fyesh viktimat e luftės si qej me bisht qe Milloshevici mir u'a ka bė !

Tash paramendo nje deklarat te Naim Terrnaves sikur t'kishte thene : Sikur turku t'i kishte shfaros keta katoliket me bisht, gje me keq s'do kishte bė !

Hė, normale te duket ?
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Pse e akuzoni forumistin si katolik ?!
    Njeriu jo me shume se sa 3-4 postime me larte, qarte thote qe I perket fese islame dhe rrjedhimisht Muhamedin e ka profet te tij.

Jo qe eshte me rendesi ,por asgje nuk kuptoj !
    S'di ēfar ndodhi me jarigasin, un e njoh qe moti. Ky eshte katolik, edhe pse jo ndoshta ndonje fetar i cili i njeh rregullat e kishes.
    … ///

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin

kur turqia i ndihmonte shqiperin per te fituar pavarsin e saj evropa jepte mund qe ta zhdukte popullin shqiptar e ti coptonte edhe me shum pjes tokat shqiptare armikun me te madh ne se evropen skemi pasur si evropa shka ka qen armik i yni e shtetet e medha as serbi e as turku as askush sna beri me shum padrejtsi po ne sot turkun e shajm e evropanve jau lajm e jau puthim kebet sa shpejt haruam per interes u qeruam sese ashtu jemi ne shiptaret vetem interesi na mashtron neve*""fatkeqsisht ...
    Gati sa nuk mu mor fryma duke e lexuar kete fjaline

Ti ka ngrene gomari shenjat e pikesimit ?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Ged Lexo Postimin
    angmokio ti ke hyre ne nofken e jarigas ?
    Nuk e ndyen kush doren ti vjedhe paswordin jarigasit. Nese ju ben pershtypje budallalleku qe ai shkruan atehere jeni thjesht te vonuar. Une kam kohe qe ja bej te ditur qe te shkoj e te vizitohet tek psikiatri. Mesa duket kaq e pat, ska psikiater qe i ben derman.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk e ndyen kush doren ti vjedhe paswordin jarigasit. Nese ju ben pershtypje budallalleku qe ai shkruan atehere jeni thjesht te vonuar. Une kam kohe qe ja bej te ditur qe te shkoj e te vizitohet tek psikiatri. Mesa duket kaq e pat, ska psikiater qe i ben derman.
    ajo shifet ashiqare qe kushdo qe e ka shkrujt at postim nuk asht jarigasi, edhe ne rast se ati do i kishte rreshkit truni prap se prap shqipen kishte me e fol paster.

po turp ti vi kujdo qe merret me kto pun
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Siē thashe edhe me pare, shkrimet qe kam sjelle, nuk jane fryt i thyerjes se fjalekalimit tim nga ndonje "terrorist" i forumit, por thjesht nje provokim nga ana ime!! Shkrimet, natyrisht nuk jane te miat, e kush me njeh prej kohe, kupton fare mire ndryshimin e stilit dhe drejtshkrimit!! Per te pare se cilet jane myslimanet qe i kane shkruar, mjafton ti googeloni; ajo qe desha te demostroj, eshte fakti se ndersa nje mysliman flet per arsyet qe ka nje prift ne "mallkimin" e popullit te vet nga "zemra e plast", lugeterit e forumit fillojne e kuisin me te madhe e po keta lugeter heshtin per shkrimin e nje myslimani tjeter qe nga minarja e dudumizmit islamik pohon se "Turqia na ka ndimuar te fitojme pavaresine"!!!
    Ja pra, cilet jane kermat nder shqiptaret e FSH!!!

Falenderoj tere miqte qe asnjehere nuk kane dyshuar ne paperthyeshmerine time morale e ideologjike dhe ne pamundesine nje nje person inteligjent te mund te behet papritmas islamik!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Mos i fryej perēarjes jari, se vetveten do ta poshtėrosh ne fund te fundit.
    … ///

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Falenderoj tere miqte qe asnjehere nuk kane dyshuar ne paperthyeshmerine time morale e ideologjike dhe ne pamundesine nje nje person inteligjent te mund te behet papritmas islamik!
    Te thashe dhe 10 dite me pare ne postimin 118 te kesaj teme '' Cfaredo qe tymos para se te shkruash kam mendimin qe duhet te jete shume e forte.''

Une te pakten duke te njohur se c'psikopat je asnjehere nuk e vura ne dyshim identitetin tend. Ty dhe postimet te mbajne ere te qelbur.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Te thashe dhe 10 dite me pare ne postimin 118 te kesaj teme '' Cfaredo qe tymos para se te shkruash kam mendimin qe duhet te jete shume e forte.''

Une te pakten duke te njohur se c'psikopat je asnjehere nuk e vura ne dyshim identitetin tend. Ty dhe postimet te mbajne ere te qelbur.
    Djalosh, postimet qe solla me lart, i kane shkruar myslimane, e zotrote, shkumezove me "ndyresire" e me "ere te qelbur"!!
    Cuditerisht, kur levdohet turqia jote e dashur, apo kur shkruhet per vrasje ateistesh, nuk te ndjehet zeri...po ashtu si nuk ju ndje zeri kur vellezerit tuaj ne fe, ne emer te po atij zoti qe beson ti, kurdisen vrasjen e shpetimtareve te vete atyre!! E kur nje person, ne emer te atdhedashurise(jo te fese), buēet kunder heshtjes se turpshme te kermave te sojit tend(qe mburreni edhe se jeni "shqiptare"), ju prisni te kalojne dy vjet e pastaj filloni e lehni si "QEJ" kunder Anton Kēires; kunder atij qe po nderonte pikerisht ata qe shpetuan kosovaret nga vdekja si "QEJ" qe do te kishin pesuar padyshim nese nuk do te kishin nderhyre miqte perendimore!!
    Ku ishte zemerimi i kosovareve ndaj atyre qe i koriten ndaj mikut shpetimtar??!!
    A s'do te ishin vrare si "qej" kosovaret pa nderhyrjen e miqve perendimore??!
    A nuk u vrane si "qej" aq e aq kosovare prej bishes serbe?!
    A nuk jeni "qej" ju qe lihni pa nderprere kunder miqve perendimore e kunder nje prifti qe doli ne mbrojtje te nderit te kosovareve, qe ne letargji po lejonin e lejojne akoma qe gjarperinj si ti e vahabitet e tjere, ti shnderrojne ne "duduma"??!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Djalosh, postimet qe solla me lart, i kane shkruar myslimane, e zotrote, shkumezove me "ndyresire" e me "ere te qelbur"!!
    Ka plot anetare ne forum qe ndoshta une nuk bie dakort me mendimet e tyre por gjithsesi ne karakter ato reflektojne miresi dhe personalisht kam respekt te jashtezakonshem per ta. Ndersa ti relekton pisllek ne teresine tende, ne menyren se si flet , nga gjestet e pista e poshteruese qe ben, ndaj dhe te thashe qe i vjen ere e qelbur cdo postimi qe ti sjell.

Cuditerisht, kur levdohet turqia jote e dashur, apo kur shkruhet per vrasje ateistesh, nuk te ndjehet zeri...po ashtu si nuk ju ndje zeri kur vellezerit tuaj ne fe, ne emer te po atij zoti qe beson ti, kurdisen vrasjen e shpetimtareve te vete atyre!! E kur nje person, ne emer te atdhedashurise(jo te fese), buēet kunder heshtjes se turpshme te kermave te sojit tend(qe mburreni edhe se jeni "shqiptare"), ju prisni te kalojne dy vjet e pastaj filloni e lehni si "QEJ" kunder Anton Kēires; kunder atij qe po nderonte pikerisht ata qe shpetuan kosovaret nga vdekja si "QEJ" qe do te kishin pesuar padyshim nese nuk do te kishin nderhyre miqte perendimore!!
    Turqi nuk do te thote absolutisht asgje per mua si musliman. Une jam nga ato qe i ka thene gjerat troc ne kete forum pa pasur problem te hap polemika dhe me muslimanet e tjere. Kam denoncuar wehabizmin , kam folur kundra disa idioteve hoxhallare kur kam menduar se e kane patur gabim. Feja ime i shikon personat e besimeve te tjera si njerez ne rradhe te pare e me pas si besimtare. Profeti yne i ka sherbyer deri ne vdekje xhaxhait te tij i cili ishte jobesimtar. Profeti yne a.s ka respektuar besimtaret e cdo lloj besimi. Kur u kthye ne Meke te gjithe kishin frike nga hakmarrja e tij por ai deklaroi publikisht se te gjithe banoret aty do ishin te mbrojtur nga muslimanet pamvarerisht besimit apo ideve te tij/saj.
    Nese 10-100 persona dalin e japin disa deklerata qe zagarin Anton Kcira dhe kelyshet e tij e zemerojne nuk e justifikon aspak nje deklerate ku pergjithsohet i gjithe populli kosovar si qener qe duhen rjepur. Islami nuk njeh lindje apo perendim e nese dikush flet keq per perendimoret kjo aspak nuk me fut mua apo qindra miliona besimtare ne nje rang me ato. Mundohu te kuptosh qe muslimanet jane njerez sikur te tjeret me mendime individuale dhe jo kolektive.

Ku ishte zemerimi i kosovareve ndaj atyre qe i koriten ndaj mikut shpetimtar??!!
    A s'do te ishin vrare si "qej" kosovaret pa nderhyrjen e miqve perendimore??!
    A nuk u vrane si "qej" aq e aq kosovare prej bishes serbe?!
    A nuk jeni "qej" ju qe lihni pa nderprere kunder miqve perendimore e kunder nje prifti qe doli ne mbrojtje te nderit te kosovareve, qe ne letargji po lejonin e lejojne akoma qe gjarperinj si ti e vahabitet e tjere, ti shnderrojne ne "duduma"??!!
    ''Beja nenen dikujt qe te te thote baba'' , keshtu je dhe ti. Por vellezerit tane kosovare nuk jane ''kopila'' qe te mendojne sikur ti. Ti vazhdo e merre Andon ne shtepine tende qe te ta mbroj nderin e familjes tende e mos u merr me nderin e kosovareve. Nuk ngelen kosovaret qe tua mbroje nderin nje maskara si Kqira.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •