Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 225
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Pėr: Gold Ag i del ne mbrojtje muslimaneve ne Kosove.

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kur hoxha radikal e quan repin "radikal" dhe plot fyerje "art"...!
    Sigurisht e ka thene nga bindja e plote dhe besimi se "arti i tille" eshte ne perputhje me Kuranin dhe urdherat e Allahut.
    Hipokrizia s'ka brina!
    Baza e hipokrizise eshte ne jo sinqeritetin.Ne rradhe te pare ndaj vehtes.Veprat tona jane ne kundershti me ate cka flasim dhe e kunderta....hipokrizija eshte me e pranishme te ata qe deshirojne ti thone vehtes Besimtare, ky eshte fakt.
    Mirepo,nuk duhet treguar aq i rrepte me njerezit,duhesh te kesh " mirekuptim " sepse njerezit si krijesa jane te dobet....te themi keshtu : prinderit qe jane pires te duhanit gati cdo here i thone femijeve te tyre qe asesi mos te fillojne me pirjen e duhanit,apo ta nderpresin menjehere nese kane filluar te pijne duhanin,shtrohet pyetja - a jane prinderit e tille hipokrit ?
    Nuk besoj qe jane te tille sepse permes pervojes se vet kane pare qe nje gje e tille eshte e demshme,mirepo ja jane bere skllever te shprehive te tyre dhe i keshillojne femijet e tyre te mos i bejne gabimet e tyre ... kjo munde te jete vetem njeri nder rastet e panumerta qe njerezit munde ti akuzosh per hipokrizi !
    Nuk eshte veshtire te akuzosh besimtaret per hipokrizi ... ndersa hoxha ne fjale eshte hipokrit bashke me reperin e tij te bere fund e krye me tattoo.

Nuk duhet marre seriozisht,me nje fjale cudira shqiptare - Vehaboselafizem i perzier me rap dhe tattoo.
    Rri qetė dhe fol Shqip !

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar semiku pėr postimin:

jarigas (03-03-2014)

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553

kish pas kosova shum shkije qe flasin shqip, e ky far pisi a keni harue cka ka thene o nipat e kqires .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Anton Kqira e ka thene prej zemres plast duke pa shqiptare tu e perkrah Al Kaiden si muxhahidinet shqiptare si soji i Lavderim Muhaxherit, ketij fare hoxhe te vahabizuar dhe salafizuar Shefqet Krasniqi me Co, Milazim Krasniqi, Fuad Ramiqi, kohen e fundit R. Qosja e disa te tjere qe haptas po iu bejne thirrje popullit shqiptare muslimane me injorue historine, flamurin, Skenderbeubn, me urrejte ata qe na ēliruan, krishtero-ebrejt e SHBA-ve ne krye me Nato-n. Edhe une, edhe pse vete jam musliman, , (me bie te lexoj dhe studjoj literature spirituale e edhe Kuranin), oa asnje hamendje do t'i kisha thene te njejtat fjale si Anton Kqira ( ka punuar me vite me shume perkushtim per ēeshtjen e Kosoves prane senatit amerikan), prej zemres plast, i zhgenjyer, kunder buke permbyseve, kunder krejt atyre shqiptareve apo shqipfolesve qe urrejne e perhapin fjale kunder atyre qe ēluruan popullin shqiptare, s'ka lidhje edhe nese jane 1000 veta apo 1 milion, krejt i kisha lene ne duar te ēetnikeve te Millosheviqit. Anton Kqira ka kerkue falje, kurse une nuk do t'i kisha ra pishman hiē. Ēka ka lidhje feja me te verteten!. Asgje! Tash une vetem pse jam muslimane e te perkrahi majmunat, debilat, terroristat, antishqiptaret qe ma shajne kombin, flamurin, Skenderbeun, antinjerezoret fashiste vehabo-salafistet, antiamerikanet e flliqt qe jane kunder civilizimit mbare, duke harruar ndihmen e tyre jashtnjerezore edhe ate...plus si shqiptar!? Kjo nuk ka sens, llogjike as njerezi!
    Jarigas

5. 3 antarėt mė poshtė falenderuan jarigas pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (02-03-2014),Cen Durimmadhi (02-03-2014),xfiles (03-03-2014)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Anton Kqira e ka thene prej zemres plast duke pa shqiptare tu e perkrah Al Kaiden si muxhahidinet shqiptare si soji i Lavderim Muhaxherit, ketij fare hoxhe te vahabizuar dhe salafizuar Shefqet Krasniqi me Co, Milazim Krasniqi, Fuad Ramiqi, kohen e fundit R. Qosja e disa te tjere qe haptas po iu bejne thirrje popullit shqiptare muslimane me injorue historine, flamurin, Skenderbeubn, me urrejte ata qe na ēliruan, krishtero-ebrejt e SHBA-ve ne krye me Nato-n. Edhe une, edhe pse vete jam musliman, , (me bie te lexoj dhe studjoj literature spirituale e edhe Kuranin), oa asnje hamendje do t'i kisha thene te njejtat fjale si Anton Kqira ( ka punuar me vite me shume perkushtim per ēeshtjen e Kosoves prane senatit amerikan), prej zemres plast, i zhgenjyer, kunder buke permbyseve, kunder krejt atyre shqiptareve apo shqipfolesve qe urrejne e perhapin fjale kunder atyre qe ēluruan popullin shqiptare, s'ka lidhje edhe nese jane 1000 veta apo 1 milion, krejt i kisha lene ne duar te ēetnikeve te Millosheviqit. Anton Kqira ka kerkue falje, kurse une nuk do t'i kisha ra pishman hiē. Ēka ka lidhje feja me te verteten!. Asgje! Tash une vetem pse jam muslimane e te perkrahi majmunat, debilat, terroristat, antishqiptaret qe ma shajne kombin, flamurin, Skenderbeun, antinjerezoret fashiste vehabo-salafistet, antiamerikanet e flliqt qe jane kunder civilizimit mbare, duke harruar ndihmen e tyre jashtnjerezore edhe ate...plus si shqiptar!? Kjo nuk ka sens, llogjike as njerezi!
    Ti e ke treguar veten qe nuk ke piken e dinjitetit si njeri. Kush jane ato 1.900.000 qener qe duhen rjepur more ndyresire? Ti se bashku me babain tend shpirteror Kciren nuk keni asgje te perbashket me krishterimin. Ik or ndyresire e mos e na e ndyj forumin me pislleqet qe shkruan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 02-03-2014 mė 08:18
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Me shqiptarine nuk ka llogari, kqira si duket sakrificat i paska dhan mbi llogari private, e jo per hire te popullit, perndryshe nuk do ja mirte Allahu keshtu ftyren, duke ja mjegullos mendjen ta shpaloje zemren e prishur.

Per shqiptarine nuk ka karta te mshehura, merrni shkolle nga pashko vasa, TI dhe shokeve te tu ju eshte drejtuar......qe para 100 vjet ka ekzistuar sorrollopi i kqires, pas maskes se shqiptarise te veprojne me djallezi

Nuk ka llogari per shqiptarine, nuk ka kompromiss, nuk negociohet shqiptaria !!!, kush e ben kete, nuk ndjek interesse shqiptaresh !
    Mjaft me arsyetimet per ate mbeturine njeriu, nje pleh eshte si dukajt.....Allahu i mbaroj dukajt, e mbaroj kqyren, dhe per nje kohe na hjeki qafe dy fundesira te popullit tone.

Tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553

e more jarigas ju jeni njeri qe nuk kuptoni . me i quajtur shqiptaret musliman njerez me bishta me i quaj qen e prap me pas argumente kjo ska komennt

qe fytyra juaj e vertet jarigas .

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Jarigasi eshte katolik, eshte normale qe mbron prifterinjt mbase ne doren e tyre eshte "falja e mekatit" !

Por nuk e kuptoj kete "anen" e cila shtirret si ateiste me prejardhje muslimane, te lejon qe te fyhen 15 mije viktima te luftes se fundit, plus kesaj, edhe vet aneja !
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin

Por nuk e kuptoj kete "anen" e cila shtirret si ateiste me prejardhje muslimane, te lejon qe te fyhen 15 mije viktima te luftes se fundit, plus kesaj, edhe vet aneja !
    E para ,asnjehere sjam shtire si ateiste pasi nuk jam e tille ,asnjehere skam thene qe jam ateiste ,nese me gjen vetem nje postim ku deklarohem e tille do behem muslimane ,une e definoj veten here si agnostike here si deiste ,varet nga disponimi
    E dyta ,mendimin(mllefin) si te Kcires ne kohen kur ata vellezrit terrorist planifikonin te sulmonin Ushtrine Amerikane ,ushtri qe na shpetoi lekuren e kane pasur edhe shume shqiptar me fe muslimane ,besimtar apo jo ,se paku deklarohen si te tille ,mekati i vetem i dom Kcires eshte se ai si figure publike religjioze do te duhej ti kontrollonte emocionet ..
    Edhe sot shume shqiptare(une jetoj ne mesin e shqiptareve musliman) nga zemra e plaste se cka eshte duke ndodhur me popullin flasin gjera te tilla si" Millosheviqi se ka bere punen si duhet " ,"eshte dasht me na shfaros" dhe me e reja qe e kam degjuar " Ish kane budalla HItleri qe ka dasht mi shfaros hebrejt ,eshte dasht me na shfaros neve " etj
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jarigasi eshte katolik, eshte normale qe mbron prifterinjt mbase ne doren e tyre eshte "falja e mekatit" !
    Edhe une, edhe pse vete jam musliman, ... Tash une vetem pse jam muslimane e te perkrahi ...
    Pse e akuzoni forumistin si katolik ?!
    Njeriu jo me shume se sa 3-4 postime me larte, qarte thote qe I perket fese islame dhe rrjedhimisht Muhamedin e ka profet te tij.

Jo qe eshte me rendesi ,por asgje nuk kuptoj !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga semiku : 03-03-2014 mė 21:50

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Jo skom frik me hy ne kish kom hi osht sikur me hi me naj sken horrorr se ka shum statuja aty.
    Atdhetar perkundrazi un i rrspektoj fet tjera, ama skenderbeun jo se aji e ka adhuruar djallin ka qe mason edhe ateistat nuk i respektoj ata i kisha pre ren krejt.

kur turqia i ndihmonte shqiperin per te fituar pavarsin e saj evropa jepte mund qe ta zhdukte popullin shqiptar e ti coptonte edhe me shum pjes tokat shqiptare armikun me te madh ne se evropen skemi pasur si evropa shka ka qen armik i yni e shtetet e medha as serbi e as turku as askush sna beri me shum padrejtsi po ne sot turkun e shajm e evropanve jau lajm e jau puthim kebet sa shpejt haruam per interes u qeruam sese ashtu jemi ne shiptaret vetem interesi na mashtron neve*""fatkeqsisht ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 04-03-2014 mė 01:51
    Jarigas

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •