Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 192
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Për: Rrëzohet busti i Nënë Terezës në Mitrovicë

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    C'fare ligji i kap ata qe rrezikojne denimin deri ne 8 vjet? Do denohen pse i kane thene Nene Terezes maqedonase? Apo pse e quajne bekim hyjnor renien e bustit te saj? Lajmi me teper eshte qesharak se sa serioz.
    pse qesharak, a te vjen me qesh ty kur shahen figura kombetare apo fetare nisur prej motiveve provokuese me ngjall sherr apo ngrindje e percarje?

nje kerkim te google

http://ligjet.info/kodipenal/pjesa_i...i_iii/neni_265

Nxitja e urrejtjes dhe e grindjeve raciale, nacionale ose fetare, si dhe përgatitja, përhapja ose ruajtja me qëllim përhapjeje e shkrimeve me përmbajtje të tillë, dënohen me gjobë ose me burgim gjer në dhjetë vjet.

tash po e shikoj se ky forum po te ishte ne Shqipri duhet denuar baze nenit 268 per poshterim te Republikes se Shqiperise se me aq sa kam lexuar fjalet me te ulta kane perdor per ne

Neni 268 - Poshtërimi i Republikës dhe i simboleve të saj

Poshtërimi, botërisht ose nëpërmjet botimeve apo shpërndarjes së shkrimeve, i Republikës së Shqipërisë dhe rendit kushtetues, i flamurit, i stemës, i himnit kombëtar, i dëshmorëve të kombit ose heqja, dëmtimi, prishja, bërja e padallueshme apo e papërdorshme e flamurit apo stemës së Republikës të Shqipërisë të ekspozuara nga institucionet zyrtare, përbëjnë kundërvajtje penale dhe dënohen me gjobë ose me burgim gjer në dy vjet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kejsi Al : 24-01-2014 më 08:44

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Kejsi Al Lexo Postimin
    http://ligjet.info/kodipenal/pjesa_i...i_iii/neni_265

Nxitja e urrejtjes dhe e grindjeve raciale, nacionale ose fetare, si dhe përgatitja, përhapja ose ruajtja me qëllim përhapjeje e shkrimeve me përmbajtje të tillë, dënohen me gjobë ose me burgim gjer në dhjetë vjet.

.
    Vertete qesharak keni filluar te tregoheni.

Nxitje urrejtjeje e grindje raciale, nacionale, fetare... i kemi me dhjeta here ne dite ne kete forum...
    ...keshtuqe, nese do te ndeshkohej ky forum sipas ligjeve gjegjese, atehere...

...denimi do te kishte qene me SHEKUJ te tere burg, plus ndeshkimi me te holla (miliarda).

S'jeni ne toke te bukes ju!!!

*
    klipp&klar

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

C'fare ligji i kap ata qe rrezikojne denimin deri ne 8 vjet? Do denohen pse i kane thene Nene Terezes maqedonase? Apo pse e quajne bekim hyjnor renien e bustit te saj? Lajmi me teper eshte qesharak se sa serioz.
    Mbase deri 8 vjet eshte denim i tepruar, por qe meritojne nje denim pakten 12-16 mujore nuk ka dyshim.
    Sepse pikerisht keta funderrinat kane 4-5 vjet qe nxisin urrejte jo vetem anti-tolerance fetare por edhe anti-kombetare. Te kujtohet kur Shefqet Krasniqi kur u shpreh se Nena Tereze e ka vendin midis Xhenemit?, dhe pastaj pikerisht ky forum rinor si mbeshtetje ndaj Shefqetit te kujtohet cfare fjale te renda u shprehen ndaj figures se Nene Terezes...por ndaj figures kryesore shqiptare "Skenderbeut", po ndaj Gjergj Fishtes e Gjon Buzukut. E di qe Kosova eshte shtet laik?

Imagjino te shkosh ne Pakistan, Iran e vende tjera islamike jo-sekulariste e te thuash vetem nje fjale te vogel aspak ofenduese ndaj Muhamedit apo Ajshes...e di qe ha burg deri 20 vjet?, po ti thuash Muhamedi ka qene, bie fjala, pedofil, vrases, hajdut e Ajsha ka qene Pute....e di qe mund te hash denim deri ne varje apo pushkatim ne shtetet islamike?

Si do reagonit ju nqs ndonje forum rinor ne Kosove te shpreheshin kunder Ajshes, ashtu sikur ky forum qe ben kunder Nene Terezes e figura te tjera kombetare, do ju dukej normale?

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Krahasimi yt eshte absurd sepse Aishja nuk ka asnje bust , emer aeroporti apo shkolle , rruge etj. Aq me teper qe ndonje bust i Aishes asnje mund te mendohej te vendosej ne ndonje qytet p.sh sikur mirdita apo ndonje fshat ortodoks ne jug te shqiperise. Hoxhe Shefqetit i eshte bere nje pyetje provokuese nga disa plehra qe ku e ka vendin Nene Tereza , ne ferr apo ne parajse. Ai eshte pergjigjur sipas asaj qe thote feja islame. Akush tjeter pervec muslimanit nuk hyn ne parajse. Nuk shikoj ndonje gje te keqe ne kete pergjigje pamvaresisht se dikush si vjen mire.

Une nuk shikoj asnje nxitje urrejtjeje ne dekleraten e forumit rinor musliman perkundrazi nxitjen e urrejtjes e bejne ata te cilet vendosin buste vend e pa vend. A themi qe Kosova eshte vend laik atehere pse vendoset nje bust i Nene Terezes me shami ne koke( simbol fetar ) dhe me nje kryq ne dore ( simbol fetar).

Lexo me poshte nje deklerate qe i ka dhene Nene Tereza nje gazetareje Italiane Franka Cambonini para se ajo te vinte ne shqiperi. Shiko se sa kombetare eshte Nene Tereza.

Eshtë ëndrra juaj vajtja në Shqipëri, Nënë Terezë?
    Në përgjigjën e saj nuk ka asgjë sentimentale, asgjë nostalgjike:
    « -Jo, nuk është një ëndërr imja. Tani nuk kam njeri atje. Është diçka për të cilën Shqipëria ka nevoje. Shkoj në Shqipëri jo sepse është kombi im, por sepse duhet t’i çoj Krishtin. Shqipëria është ateiste me ligje. Eshtë shteti i vetëm në botë që ka shkruar ateizmin në Kushtetutë. Nuk kan kisha, nuk kan xhamia, nuk kan sinagoga. Vendët e kultit jan shëndrruar në muze. Priftërinjt jan burgosur, nuk ka mbetur gjë prej gjëje. Vajtja ime do të jetë hapi i parë. »

Pse, nënë Terezë ?
    « Sepse un nuk hap nje shtëpi po nuk pati kishë ! Dhe në kishë un ve kryqin. Po pranuan një shtëpi timën, pranojn edhe Krishtin. Dhe për ta pranuar, duhët ndryshojn ligjin. I kam shkruar presidentit të Shqipërise. Nuk më është përgjigjur ende. Por e di që ka rrespekt për mua. »

[Prurje nga B. Buçi - Burimi: (Saint-Albanian from Calcutta - Mishel Koçiu 1995) transmetuar në televizionin "TVSH"]
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Hoxhe Shefqetit i eshte bere nje pyetje provokuese nga disa plehra qe ku e ka vendin Nene Tereza , ne ferr apo ne parajse. Ai eshte pergjigjur sipas asaj qe thote feja islame. Akush tjeter pervec muslimanit nuk hyn ne parajse. Nuk shikoj ndonje gje te keqe ne kete pergjigje pamvaresisht se dikush si vjen mire.
    Jo jo pergjigja e Shefqetit ka qene skandaloze dhe tendecioze ndaj figures se Nene Terezes...nje njeri qe i thote vetes DR e shkences islame e te jap nje pergjigje te tille eshte skandal dhe pa e justifikueshme.
    Ai shume mire mund te jepte pergjigje diplomatike ku mund te thoshte "feja islame apo Kurani na meson qe gjithe jo-muslimanet e kane vendin ne Xhenem" dhe asnje gje nuk do te ndodhte, por ky cfarea ben, ky leje qe e luan rolin e Allahut (as nuk permend ndonje ajet te Kuranit) por thote qe Nena Tereza e ka vendin midis xhehnemit, thuajse se Nena Tereza paska bo ndonje gjenocid mbi njerezimin sikur te ishte ndonje Bin Laden, Milosevic apo Hitler"

A themi qe Kosova eshte vend laik atehere pse vendoset nje bust i Nene Terezes me shami ne koke( simbol fetar ) dhe me nje kryq ne dore ( simbol fetar).
    Me duket se nuk e kupton fare laicitetin e nje shteti, me kete logjike i bie qe mos lejohen as xhamijat dhe kishat.
    E dyta, ne Kosove pakten 2-3 buste te Nene Terezes sa i kam pare, asnjera nuk ka simbol te kryqit...Busti me kryq e Nene Terezes eshte ne Vatikan dhe Rome.
    E treta, veshja karakterstike e Nene Terezes s'ka te bej asgje me krishterimin, eshte veshje tradicionale hinduze qe Nena Tereza me organizaten e saj e pershtaten/pervetesuan.

Krahasimi yt eshte absurd sepse Aishja nuk ka asnje bust , emer aeroporti apo shkolle , rruge etj. Aq me teper qe ndonje bust i Aishes asnje mund te mendohej te vendosej ne ndonje qytet p.sh sikur mirdita apo ndonje fshat ortodoks ne jug te shqiperise.
    E para, Nena Tereze nuk eshte vendosur pse ka qene e krishtere, por sepse eshte respektuar nga e gjithe Bota per vertytet dhe vlerat e saja humane.
    E dyta, pse ju nuk vendosni buste te Ajshes apo ndonje bust e ndonje imami te njohur shqiptar? ti do thuash nuk na lejon kurani, atehere kush ju ka faj kur ju vet nuk lejoni buste apo sic i quan feja islame "idhujtari" ?
    Ndertoni ne cdo fshat e mahall buste te Muhamedit apo hoxhallareve, askush nuk ju ndalon

Krishterimi nuk e ka problem te perdor buste, imazhe etj., as vendet demokratike e sekulare nuk e kane probem ndersa ju e keni vet te ndaluar.
    Prandaj sheh kudo buste e imazhe ne Kosove e Shqiperi sepse jemi vende sekulare-laike, kjo nuk ndodh ne Pakistan apo Arabi Saudite sepse jane shtete islamike, jane me disa ligje e para 1400 vitesh.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Jo jo pergjigja e Shefqetit ka qene skandaloze dhe tendecioze ndaj figures se Nene Terezes...nje njeri qe i thote vetes DR e shkences islame e te jap nje pergjigje te tille eshte skandal dhe pa e justifikueshme.
    Ai shume mire mund te jepte pergjigje diplomatike ku mund te thoshte "feja islame apo Kurani na meson qe gjithe jo-muslimanet e kane vendin ne Xhenem" dhe asnje gje nuk do te ndodhte, por ky cfarea ben, ky leje qe e luan rolin e Allahut (as nuk permend ndonje ajet te Kuranit) por thote qe Nena Tereza e ka vendin midis xhehnemit, thuajse se Nena Tereza paska bo ndonje gjenocid mbi njerezimin sikur te ishte ndonje Bin Laden, Milosevic apo Hitler"
    Po pikerisht kete tha hoxhe Shefqeti qe sipas Kuranit ajo e ka vendin ne xhehenem. Islami nuk njeh kompromise pse i dhimbset dikush fishtanit apo angmokios. Vete xhaxhai i profetit muhamed a.s i cili u kujdes per e gjithe jeten e tij vdiq jo si musliman dhe per te profeti tha e ka vendin ne xhehenem. Kjo eshte feja islame. Nuk ka diplomaci kur behet fjale per ceshtje besimi.

Me duket se nuk e kupton fare laicitetin e nje shteti, me kete logjike i bie qe mos lejohen as xhamijat dhe kishat.
    Ok, une nuk e kuptoj , ma shpjego ti te lutem? C'fare eshte ky laicitet dhe bustet e terezes si misionare katolike kane zaptuar gjithe kosoven e shqiperine? Busti gjigand i saj ne aeroportin e rinasit eshte fiks ne pamjen e kryqit plus qe vendosja e duarve te saj simbolizon lutjen e katolikeve.

E treta, veshja karakterstike e Nene Terezes s'ka te bej asgje me krishterimin, eshte veshje tradicionale hinduze qe Nena Tereza me organizaten e saj e pershtaten/pervetesuan.
    Je plotesisht gabim , veshja e saj eshte veshje qe e shikon me se shumti ne fotot e Maries dhe ska asnje pike lidhje me veshjet hinduze qe thua ti. Shiko sot murgeshat te njejten veshje kane me ato te Nene Terezes.

E para, Nena Tereze nuk eshte vendosur pse ka qene e krishtere, por sepse eshte respektuar nga e gjithe Bota per vertytet dhe vlerat e saja humane.
    A vertete e mendon kete apo kerkon te me hedhesh hi syve? Me ke po flet ti me ndonje kalama qe ska ide nga feja e nga bota? C'fare ishte Nene Tereza aktore hollivudi apo ndonje celebrity? Ishte misionare e krishtere. Vlerat e saj humanitare perfaqsonin besimin e saj tek zoti , perndryshe per qejf si kish bere per 1000 vjet.

Krishterimi nuk e ka problem te perdor buste, imazhe etj., as vendet demokratike e sekulare nuk e kane probem ndersa ju e keni vet te ndaluar.
    .
    Je shume gabim , krishterimi e ka te ndaluar po ashtu vendosjen e busteve por keta nuk besojne ne zot por ne djall.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Po pikerisht kete tha hoxhe Shefqeti qe sipas Kuranit ajo e ka vendin ne xhehenem. Islami nuk njeh kompromise pse i dhimbset dikush fishtanit apo angmokios. Vete xhaxhai i profetit muhamed a.s i cili u kujdes per e gjithe jeten e tij vdiq jo si musliman dhe per te profeti tha e ka vendin ne xhehenem. Kjo eshte feja islame. Nuk ka diplomaci kur behet fjale per ceshtje besimi.
    Te duket normale sikur ndonje prifit i njohur shqiptare ne Kosove te thote njejten pergjigje per Ajshen (edhe pse nuk eshte e njohur per vlerat e saja humane dhe nuk ishte shqiptare), pa permendur citime te Bibles, e te thote e ka vendin "midis" xhenemit?

Muhamedin se mora shembull, sepse ai dihet i kishte duart e pergjakura...teke fundit ka qene komadant dhe ka luftuar kunder besimeve e tjera.

Ok, une nuk e kuptoj , ma shpjego ti te lutem? C'fare eshte ky laicitet dhe bustet e terezes si misionare katolike kane zaptuar gjithe kosoven e shqiperine? Busti gjigand i saj ne aeroportin e rinasit eshte fiks ne pamjen e kryqit plus qe vendosja e duarve te saj simbolizon lutjen e katolikeve.
    Sikur se ka edhe organizata muslimane arabe?
    Sa per bustin gjigand qe thua ne Rinas, nuk e di se s'kam qene brenda. Por prap nuk e besoj perderisa busti i Nene Terezes ne Shkoder (kryeqendren e katolikeve) eshte pa simbol fetar, nuk e besoj as per aerportin e Rinasit.

Je plotesisht gabim , veshja e saj eshte veshje qe e shikon me se shumti ne fotot e Maries dhe ska asnje pike lidhje me veshjet hinduze qe thua ti. Shiko sot murgeshat te njejten veshje kane me ato te Nene Terezes.
    Shen Maria, ku sheh ngjashmeri?

Veshja e Nene Terezes eshte veshje karakterstike tradicionale hinduze.....kete e kam ditur qe kur kam qene i vogel, kam hasur shume dokumentare por edhe literatura enciklopedike.

A vertete e mendon kete apo kerkon te me hedhesh hi syve? Me ke po flet ti me ndonje kalama qe ska ide nga feja e nga bota? C'fare ishte Nene Tereza aktore hollivudi apo ndonje celebrity? Ishte misionare e krishtere. Vlerat e saj humanitare perfaqsonin besimin e saj tek zoti , perndryshe per qejf si kish bere per 1000 vjet.
    Ore si e sheh boten ti bardhe e zi, ne cfare horizonti?, vetem "musliman - jo musliman"?.....98% e shqiptareve (qofshin musliman, ateist e ortodoks)...Nene Terezen e shohin si simbol i vlerave humane, sikur se e shohin e gjithe bota normale e demokratike.

Pse figurat e Jezus Krishtini nuk gjenden ne Kosove? kur dihet qe figura e Jezus Krishtit nga pikepamja kristiane eshte 1000 here me e cmuar se sa Nena Tereze?

Je shume gabim , krishterimi e ka te ndaluar po ashtu vendosjen e busteve por keta nuk besojne ne zot por ne djall.
    Gabim jeni ju, e ke pa Vatikanin? eshte e stermbushur me statuja e te personazheve kristiane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 25-01-2014 më 00:00

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Te duket normale sikur ndonje prifit i njohur shqiptare ne Kosove te thote njejten pergjigje per Ajshen (edhe pse nuk eshte e njohur per vlerat e saja humane dhe nuk ishte shqiptare), pa permendur citime te Bibles, e te thote e ka vendin "midis" xhenemit?

Muhamedin se mora shembull, sepse ai dihet i kishte duart e pergjakura...teke fundit ka qene komadant dhe ka luftuar kunder besimeve e tjera.

Sikur se ka edhe organizata muslimane arabe?
    Sa per bustin gjigand qe thua ne Rinas, nuk e di se s'kam qene brenda. Por prap nuk e besoj perderisa busti i Nene Terezes ne Shkoder (kryeqendren e katolikeve) eshte pa simbol fetar, nuk e besoj as per aerportin e Rinasit.

Shen Maria, ku sheh ngjashmeri?

Veshja e Nene Terezes eshte veshje karakterstike tradicionale hinduze.....kete e kam ditur qe kur kam qene i vogel, kam hasur shume dokumentare por edhe literatura enciklopedike.

Ore si e sheh boten ti bardhe e zi, ne cfare horizonti?, vetem "musliman - jo musliman"?.....98% e shqiptareve (qofshin musliman, ateist e ortodoks)...Nene Terezen e shohin si simbol i vlerave humane, sikur se e shohin e gjithe bota normale e demokratike.

Pse figurat e Jezus Krishtini nuk gjenden ne Kosove? kur dihet qe figura e Jezus Krishtit nga pikepamja kristiane eshte 1000 here me e cmuar se sa Nena Tereze?

Gabim jeni ju, e ke pa Vatikanin? eshte e stermbushur me statuja e te personazheve kristiane.
    Vatikani eshte trashegimtari i Romes se lashte ku skulpturat ishin ne mode. Feja e krishtere eshte e sharrtuar me besimet pagane te atyre koheve. Lexo se c'thote Bibla;

Eksodi 20:4 Nuk do të bësh skulpturë ose shëmbëlltyrë të asnjë gjëje që ndodhet aty në qiejt ose këtu poshtë në tokë ose në ujërat nën tokë.

Ne Bible ka me 10-tra fragmente te tilla por qe per shkak kohe nuk po ti sjell.

Sa per veshjen mos ja fut kot se eshte gafa me e madhe te thuash qe Nene Tereza vishej si hinduset. Veshja hinduse eshte qe te ekspozosh lakuriqesi diku ne mes te belit dhe shpatulles e do ishte idjotlleku me i madh nese do ta pranonim.

P.s ja ku e ke nje nga bustet e Nene Terezes me kryq.

Emri:  terez......jpg

Shikime: 268

Madhësia:  180.6 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 25-01-2014 më 00:36

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Vatikani eshte trashegimtari i Romes se lashte ku skulpturat ishin ne mode. Feja e krishtere eshte e sharrtuar me besimet pagane te atyre koheve. Lexo se c'thote Bibla;

Eksodi 20:4 Nuk do të bësh skulpturë ose shëmbëlltyrë të asnjë gjëje që ndodhet aty në qiejt ose këtu poshtë në tokë ose në ujërat nën tokë.

Ne Bible ka me 10-tra fragmente te tilla por qe per shkak kohe nuk po ti sjell.

Sa per veshjen mos ja fut kot se eshte gafa me e madhe te thuash qe Nene Tereza vishej si hinduset. Veshja hinduse eshte qe te ekspozosh lakuriqesi diku ne mes te belit dhe shpatulles e do ishte idjotlleku me i madh nese do ta pranonim.

P.s ja ku e ke nje nga bustet e Nene Terezes me kryq.

Emri:  terez......jpg

Shikime: 268

Madhësia:  180.6 KB
    Ore ca thua, gafen me te madhe e ben ti qe s'ke informacion fare per popullsine me te madhe ne Bote, per veshjet e tyre tradicionale etj. Gandhi te kujtohet cfare veshje kishte?
    Ti me duket paske pare vetem muzike hinduze me kercimtare hinduze ...nuk paske pare ndonje dokumentare apo film si visheshin populli i thjeshte.

Sa per informacion ja ku e thote edhe enciklopedia:
    In 1948, she left the convent to live full time amongst the poorest of Calcutta. She chose to wear a white Indian Sari, with blue trimmings - out of respect for the traditional Indian dress.
    http://www.biographyonline.net/nobel...er_teresa.html

Ajo jo vetem qe e pershtati veshjen hinduze, por edhe menyren/sjelljet pershendetese, kur takohej me personalitete te larta boterore si Gjon Pali II, Bill Klinton, Mbreteresha Elizabet etj, ajo vazhdimisht pershendetej ne menyre hinduze, edhe cmimin Nobel kur e mori...pershendetjen e bente ne menyre hinduze.

Sa per statujat kristiane, une sdi cfare thote Bibla.....por e di qe Krishtianet jane te stermbushur buste e imazhe kristiane neper shtepite e tyre, kisha etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 25-01-2014 më 00:58

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

WAOWW !!!

Ku jan ata minjë, që po na e prezantojn si HEROIN KOMBTARE, kurse kjo nga goja e saj na e dëshmon të KUNDËRTËN !!!!!!!!!!!!

Lexo me poshte nje deklerate qe i ka dhene Nene Tereza nje gazetareje Italiane Franka Cambonini para se ajo te vinte ne shqiperi. Shiko se sa kombetare eshte Nene Tereza.

Eshtë ëndrra juaj vajtja në Shqipëri, Nënë Terezë?
    Në përgjigjën e saj nuk ka asgjë sentimentale, asgjë nostalgjike:
    « -Jo, nuk është një ëndërr imja. Tani nuk kam njeri atje. Është diçka për të cilën Shqipëria ka nevoje. Shkoj në Shqipëri jo sepse është kombi im, por sepse duhet t’i çoj Krishtin. Shqipëria është ateiste me ligje. Eshtë shteti i vetëm në botë që ka shkruar ateizmin në Kushtetutë. Nuk kan kisha, nuk kan xhamia, nuk kan sinagoga. Vendët e kultit jan shëndrruar në muze. Priftërinjt jan burgosur, nuk ka mbetur gjë prej gjëje. Vajtja ime do të jetë hapi i parë. »

Pse, nënë Terezë ?
    « Sepse un nuk hap nje shtëpi po nuk pati kishë ! Dhe në kishë un ve kryqin. Po pranuan një shtëpi timën, pranojn edhe Krishtin. Dhe për ta pranuar, duhët ndryshojn ligjin. I kam shkruar presidentit të Shqipërise. Nuk më është përgjigjur ende. Por e di që ka rrespekt për mua. »

[Prurje nga B. Buçi - Burimi: (Saint-Albanian from Calcutta - Mishel Koçiu 1995) transmetuar në televizionin "TVSH"]
    … ///

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •