Te duket normale sikur ndonje prifit i njohur shqiptare ne Kosove te thote njejten pergjigje per Ajshen (edhe pse nuk eshte e njohur per vlerat e saja humane dhe nuk ishte shqiptare), pa permendur citime te Bibles, e te thote e ka vendin "midis" xhenemit?
Muhamedin se mora shembull, sepse ai dihet i kishte duart e pergjakura...teke fundit ka qene komadant dhe ka luftuar kunder besimeve e tjera.
Sikur se ka edhe organizata muslimane arabe?
Sa per bustin gjigand qe thua ne Rinas, nuk e di se s'kam qene brenda. Por prap nuk e besoj perderisa busti i Nene Terezes ne Shkoder (kryeqendren e katolikeve) eshte pa simbol fetar, nuk e besoj as per aerportin e Rinasit.
Shen Maria, ku sheh ngjashmeri?
Veshja e Nene Terezes eshte veshje karakterstike tradicionale hinduze.....kete e kam ditur qe kur kam qene i vogel, kam hasur shume dokumentare por edhe literatura enciklopedike.
Ore si e sheh boten ti bardhe e zi, ne cfare horizonti?, vetem "musliman - jo musliman"?.....98% e shqiptareve (qofshin musliman, ateist e ortodoks)...Nene Terezen e shohin si simbol i vlerave humane, sikur se e shohin e gjithe bota normale e demokratike.
Pse figurat e Jezus Krishtini nuk gjenden ne Kosove? kur dihet qe figura e Jezus Krishtit nga pikepamja kristiane eshte 1000 here me e cmuar se sa Nena Tereze?
Gabim jeni ju, e ke pa Vatikanin? eshte e stermbushur me statuja e te personazheve kristiane.
Krijoni Kontakt