Close
Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 269
    i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Kurse une nuk kam asgje kunder asnje feje dhe asnje besimi ... por te ashtuquajturit shqiptare qe identifikojne veten me te afert me arabet se sa me shqiptaret e besimeve tjere,dhe qe jane ne favor te ketyre fellqiseriave qe populli yne nuk i ka pasur kurre zakon e tradite, nuk i durooj dot . Falenderoj Zotin qe nuk ka shume ndyresira te tilla ne trojet shqiptare ... por me mire do ishte sikur mos te kishte fare !!!
    Ke plotsisht te drejt po ça te bajm se i kena kokrren e M.U.T.I.T EDHE politikant dhe politiken po kshu edhe i pjes te popullates shqiptare qe perkrahin ma fort Grekt Turqit dhe harabin tuj mos pas nevoj te identifikohen veç se kombesi shqiptare dhe pik kjo trego qe na nje pjes e popullates dhe nje pjes dermuese politikansh jan sahan lepirsa m.u.t.a me than ma mir m e fal per shprehjen .
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Kta jam fara e keqe kta jan "ajka" e islamizmit kta jan xhihadistat e Muslimanizmit Harab.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    LExo mir ma lartë përgjigjen time :
    Pra martesën me vajzën e axhës ose tezes e kam të lejuar dhe kjo është më se normale.Kështu ka qen dhe kështu do mbesi deri në fund t ëbotës.Juve nuk mundet të ndryshoni gjë.vetëm se nxitni urrejtje kundra jush.
    Trego tjetër gjë çka don të dishë do të tregojmë,atë që sdimë do të themi se nuk dimë...
    ....andej nga ana ime,kur i behesh dikujt per me ju dhimt shprehemi(nga dhimja sinqerisht): e mjeri ti i mjeri,po qush u bane kshtu...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Neve na lejohet martesa me vajzën e axhës,tezes ..etj.Pra kjo don të thotë se ata janë hallall për mua,për këtë shkak motrat e mija nuk shikohen me djemt e axhallarëve të mi,e as unë nuk shikohem me vajzate axhallarëve dhe tezeve të mija.Nuk japim dorën dhe nuk na japin.Por nuk e kemi detyrim të martohemi me to.Martesat mes tyre bëhen që të forcohen edhe më shum lidhjet familjare...
    A ka mundesi ta di se nga cila zone e shqiptrise e ke prejardhjen dhe se a tallesh a por flet serioz?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

"Merr gra sepse t'i ka lejuar i madhi allah...! Sa te duash veq vepro drejt.."!
    Si ka mundesi te vepron drejt nje njeri kur ai ka me shume se nje grua dhe nje familje?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

LExo mir ma lartë përgjigjen time :
    Pra martesën me vajzën e axhës ose tezes e kam të lejuar dhe kjo është më se normale.Kështu ka qen dhe kështu do mbesi deri në fund t ëbotës.Juve nuk mundet të ndryshoni gjë.vetëm se nxitni urrejtje kundra jush.
    Trego tjetër gjë çka don të dishë do të tregojmë,atë që sdimë do të themi se nuk dimë...
    Nuk eshte e lejuar pasi e shkel moralin dhe etiken shqiptare pasi ato i konsiderojme te aferta sikur motrat. Nuk mund te besh seks me vajzen e tezes apo halles por as vajzen e axhes o njeri axhami. Vetem se Muhamedi e ka lejuar nuk d.m.th. se eshte e lejuar. Muhamedi pati edhe grua 9 vjecare por nuk eshte 'zoti' i shqiptareve Muhamedi, ne anen tjeter Jezusi e ka ndaluar qe te martohemi dhe te bejme seks me femije pasi shkel etiken dhe moralin njerezor e hyjnor.
    Pra kur shkon mysafir te axha apo te daja asnje shqiptar normal nuk shkon te ia shikoje vajzat e tij, por ka respekt per familjen e tij. Axha e daja te konsideron si djale te tij e ti te mendosh se mund te martohesh me vajzat e tij harro e ke te ndaluar, kjo ska baze ne ligjet e Zotit. Vlla nuk mund te gjykojme me ligje te arabise pagane sepse eshte vertetuar shkencerisht se femiu qe lind nga keto martesa mund te kete defekte gjenetike. Jemi ne vitin 2014 e jo ne mesjete. Kush po ua nderron shqiptareve mendjen nuk e di por zoteri i nderuar keto lejesa nuk kane baze ne mendjen e shendoshe edhe me t'i lejuar krejt shoqatat 'bamirese' te Arabise. Leji ti arabet dhe disa hoxhallare tane qe kane humbur cdo kontakt me realitetin sot jane e neser nuk jane, nuk mund te vendosin per ne per asgje eshte Perendia i cili vendose. Ti thua ta marrim shembull popullin trim afgan por ne zoteri i nderuar asgje skemi te bejme me ta.
    Jo ska qene e as qe ka me qene kurre, e keni lejuar ju koke me vete, disa e kane lejuar edhe prostitucionin por nuk d.m.th. se eshte gje e mire te behet. Keni mbetur une te ju mesoj per keto gjera, ne daq pranone se eshte keshtu e ne daq mos e pranoni por vertete kjo vecse eshte nje manipulim i madh qe po behet me shqiptare. Por njeriut kur t'i shperlahet truri te mires i bie shqelm te keqen e larteson.
    Qite mbi vete pak o njeri i kote, te vjen djali i vllaut apo i motres mysafir e ti nuk e di se a ka ardhur per vizite normale apo qe te shikoje vajzat tua sepse ia lejon hoxha. Cka i thone kesaj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 02-01-2014 më 01:45

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    A ka mundesi ta di se nga cila zone e shqiptrise e ke prejardhjen dhe se a tallesh a por flet serioz?
    Prejardhjen e kam nga dibra e Peshkopisë ose dibra e vogël kështu i themi neve këndej.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

mesjeta 4 ever :
    Nuk eshte e lejuar pasi e shkel moralin dhe etiken shqiptare pasi ato i konsiderojme te aferta sikur motrat.
    Shqiptaria nuk është fe ore qafir,por shqiptaris i duet dhe ka nevoj për fe deh tërë ato doke dhe zakone kan ardhur nga besimet e ndryshme,kurse këto që thot hoxha janë nga islami fe botërore perfekte dhe pa asnji gabim,sepse po të kishte gabim un jam i pari që e mohoj.Po të përkujtoj ore kafir se njerëzimi ka ardhur nga martesa mes vëllezërve dhe motrave që pastaj kjo u ndalua dhe u bë haram...
    Nuk mund te besh seks me vajzen e tezes apo halles por as vajzen e axhes o njeri axhami
    Sthot kush se bën seks me vajzëne axhës ose të tezes sepse është haram,dhe në islam nëse bën seks para martese me lidhje ilegale të pretë gurëzimi pra vdekja,pra ai që bën marëdhënie të paligjshme dënohet me vdekje.Ore injorant dhe axhami.
    Vetem se Muhamedi e ka lejuar nuk d.m.th. se eshte e lejuar.
    Nuk e ka lejuar Muhammedi sepse ai nuk është Zot ,por e ka lejuar Allahu ai që krijoj tërë njerëzimin dhe është përgjegjës për njerëzimin,sepse Muhammedi a.s ka qen vetëm kumtues dhe transmetues i fesë.Sepse ai vetë ishte i pashkollë,analfabet dhe nuk ka ditur shkrim e lexim deri në vdekje.
    ne anen tjeter Jezusi e ka ndaluar qe te martohemi dhe te bejme seks me femije pasi shkel etiken dhe moralin njerezor e hyjnor.
    Në cilin verset ose fjalë në bibël e ka ndaluar Jezusi ore rrenavec?
    Pra kur shkon mysafir te axha apo te daja asnje shqiptar normal nuk shkon te ia shikoje vajzat e tij, por ka respekt per familjen e tij.
    Kur shkoj musafir te axhallarët e mij dhe te dajallarët un nuk takohem me vajzat e tyre dhe nuk shihemi ose vetëm se përshëndetemi prej së largu dhe secili shkon në vendin e vetë.Ore tradhëtar..ja neve folim të vërtetën dhe realitetin.
    Axha e daja te konsideron si djale te tij e ti te mendosh se mund te martohesh me vajzat e tij harro e ke te ndaluar, kjo ska baze ne ligjet e Zotit.
    Edhe unë i konsideroj si axhallarë dhe dajallarë dhe kam respekt për to dhe i dua si të tillë dhe Allahu na urdhëron që ti mbajmë lidhjet familjare dhe të mos bëhemi na shkaktar që ti këpusim ata edhe nëse ata hidhërohen me neve.
    Me martesën e vajzave të tyre vetëm se thellohen lidhjet familjare edhe ma shumë dhe njerëzit bëhen edhe ma të afërt.
    Vlla nuk mund te gjykojme me ligje te arabise pagane sepse eshte vertetuar shkencerisht se femiu qe lind nga keto martesa mund te kete defekte gjenetike. Jemi ne vitin 2014 e jo ne mesjete.
    Arabia i ka punët shum mirë ore mesjetar dhe popullata e tyre është ma e reja në botë dhe në rritje shum të madhe natyrale.Përkundrazi Suedia që ju e njihni si shteti ma përparimtar e që neve e njohim si shteti ma i degjeneruar në botë,ka përqindjen e njerëzve me më shum defekte gjenetike në botë,dhe popullsia e tyre po zhduket nga faqja e dheut dhe po zavendësohet me arabët dhe soit të tyre pra me njerëz aziatë...bye bye mesjeta ti vazhdo me ëndërrat e tua sepse dëm jeni tue i bërë vetëm vetit ,mos u mërzit për neve sepse krejt çelsat etyre do tna japin pa djersë...m[rzitu për vetin sepse neve shum mir jemi..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

E ke te ndaluar nga Jezusi qe te behet marrdhenie seksuale me femije. Kete se ka ndaluar as ateizmi e as islami e as paganizmi por krishterimi eshte i pari besim qe e ka ndaluar kete. Nese ta postoj mos me thuaj se po e shpik prej vetit. Ti qe se ke lexuar nuk d.m.th. se nuk eshte e ndaluar. Une nuk jam qafir pasi qe besoj ne nje Zot, nuk i mohoj profetet e Perendise por i mohoj njerezit qe shpikin gjera prej vetit pa kurrfare njohurie.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une nuk jam qafir pasi qe besoj ne nje Zot
    Ti beso ne nji zot? Cilin zot ? Jezusin apo Atin?

Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •