Close
Faqja 25 prej 27 FillimFillim ... 152324252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 269

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Jaaak Ptuuu ... race e felliqte ... o koktej sperme turko-arabo-mongolo-evgjite !!!

Fol per veten ti fare e keqe ... e pranove qe je race turku ... po dukeshe ti qe je turqeli ...

Une jam gjak shqiptari ... jam i bardhe une ... dhe mbi te gjitha e ndjej me zemer e shpirt qe jam SHQIPTAR !!! Felliqesirat si ti nuk ja zhduken dot emrin per 500 vjet te pareve te mi,e jo me ti sot mua !!!

Flamuri yne ka qene ai flamur qe i ka bere qendrese races tuaj te felliqur kur u dyndet ne keto toka ... eshte dhe ai flamur qe sot ju vret syte ... po gjithmone do valevitet mbi kokat tuaja per t'ju kujtuar qe ne keto toka ekziston akoma ajo raca qe per 500 vjet nuk e shfarroset dot !!!
    Ti mundet t ëfantazosh me mendjen tënde sa të duash por nuk mundet të jetosh në ëndërra tërë jetën sepse vewtit i bënë keq.Tani po shoh se sa injorantë që jeni dhe mjerana.Ti ma shum se tre gjenerata nuk e din prejardhjen nga e ke.Vetëm arabët kan traditë të fortë dhe e din prejardhjen me mijëra vite,edhe gjuhën e kanë të pandryshuar me mijëra vite,kjo është fenomen në botë dhe mrekulli.Kure këtë n3eve nuk e kemi,dhe gjuhën e kemi ndërruar disa herë,përshkak se ballkanin e kan sunduar shum popuj dhe janë përzier shum mes veti për periudha të shkurtëra.Kurse arabët i ka mbrojtur shkretëtira.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Ti mundet t ëfantazosh me mendjen tënde sa të duash por nuk mundet të jetosh në ëndërra tërë jetën sepse vewtit i bënë keq.Tani po shoh se sa injorantë që jeni dhe mjerana.Ti ma shum se tre gjenerata nuk e din prejardhjen nga e ke.Vetëm arabët kan traditë të fortë dhe e din prejardhjen me mijëra vite,edhe gjuhën e kanë të pandryshuar me mijëra vite,kjo është fenomen në botë dhe mrekulli.Kure këtë n3eve nuk e kemi,dhe gjuhën e kemi ndërruar disa herë,përshkak se ballkanin e kan sunduar shum popuj dhe janë përzier shum mes veti për periudha të shkurtëra.Kurse arabët i ka mbrojtur shkretëtira.
    Mos mendo se e kam per tallje por seriozisht me vjen keq per ty por per femijet e tu me akoma me shume !

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Mjere ti per mendjen qe ke ... riparo kosheren o refer ... se bletet kane kohe qe te kane ikur qe te tera ty ...

Po shqipja njihet si nje nga gjuhet me te vjetra more kanibal ... ca rri e na shpif pallavra kot ... ca arabesh me thua mer ... Arabet deri para nje shekulli ishin fise fise neper shkretetira duke u ciftezua e perziere si kafshet ku ti conte rruga ... te kolonizuar nga c'do fuqi Europiane qe i binte rruga andej ... le qe me ke merrem une ... perfundimisht je gjynah ti refer ... me vjen keq per ty ...

Me qe jemi te kjo tema refer ... dhe qe mos te devijojme ... ti personalisht cfare mendonj per deklaratat e ketij Hoxhes ??? Je dakort te besh seks me vajzen e axhes ti refer ??? Me jep nje pergjigje per kete ... mos i bej bisht si ke zakon edhe rri e me flet pallavra per arabe e jevgjitistan !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-12-2013 më 19:45
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Njerez qe kryejne marredhenie me kusherinjte e pare,jane te degjeneruar,te semure dhe te zhveshur nga c'do vlere njerezore.Ne Shqiperi kusherinjte e pare jane pare gjithe kohes afersisht si vellezer e motra ... keto jane zakone te popujve zhapiko-gabel te shkreterirave ... nuk kane asgje te perbashket me ne ... Keto gjera gjejne zbatim ne mase vetem ne vendet e ketyre popujve,ku mbizoteron injoranca dhe prapambetja ... qe e zhveshin njerezimin nga shume vlera e norma ...

Ne asnje vend apo shoqeri te zhvilluar ... ose me sakte ne asnje popullsi te bardhe, SI JEMI DHE NE SHIPTARET keto gjera nuk predikohen dhe nuk quhen normale ... Kudo ka inceste apo gjera te ngashme,po asnje dogme fetare,shoqerore apo ligjore nuk predikon apo favorizon gjera te tilla ...

U lini jevgjiteve te shkretetirave zakonet e tyre ... mos merrni dhe ato qe ne nuk i kemi ne gen ... Shqiptaret nuk mund te bejne felliqesira te tilla.

DHE NESE NDONJE DJALE NGA SHQIPERIA NE KETE FORUM MBRON KETO FJALIMET E KETIJ HOXHES PERVERS ... DO I KERKOJA VETEM A DO KISHTE GUXIMIN QE TA DIKSUTONTE ME FAMILJEN E TIJ APO SHOQERINE E TIJ SE ATIJ PERSONALISHT I DUKET NORMALE TE MARTOHET APO TE BEJE SEKS ME VAJZEN E XHAXHAIT ...jAM I BINDUR QE ASKUSH NUK MUND TA BEJE ,SE PER SHOQERINE TONE ESHTE KREJT TABU DHE E PAPRANUESHME NJE GJE E TILLE!!!

PRA TE DASHUR PERKRAHES TE HOXHES,SADO TE DESHIRONI QE SHQIPERIA TE KTHEHET NE NJE SHOQERI TE DEGJENERUAR EVGJITO-ARABE,DHE JU VETE E DINI SE GJERA TE TILLA KETU NUK KANE PER TE NDODHUR KURRE !!!

HOXHA PO TE DOJE,ME QE DEL ME DEKLARATA TE TILLA LE TE SHQYEJE MOTRA,MBESA E KUSHERIRA TE VETA . VE BAST QE DO JA KETE VENE SYRIN NDONJE MBESE 8-9 VJECARE ...
    Une me bindje te plote te them qe edhe babai i REFERIT do ta rrahte Referin shpulla gojes nese do merrte guximin ti thoshte qe martesa me vajzen e axhes eshte normale ,e tani paramendoje cdo benin familjet tjera normale ...

Mjere ti per mendjen qe ke ... riparo kosheren o refer ... se bletet kane kohe qe te kane ikur qe te tera ty ...

Po shqipja njihet si nje nga gjuhet me te vjetra more kanibal ... ca rri e na shpif pallavra kot ... ca arabesh me thua mer ... Arabet deri para nje shekulli ishin fise fise neper shkretetira duke u ciftezua e perziere si kafshet ku ti conte rruga ... te kolonizuar nga c'do fuqi Europiane qe i binte rruga andej ... le qe me ke merrem une ... perfundimisht je gjynah ti refer ... me vjen keq per ty ...

Me qe jemi te kjo tema refer ... dhe qe mos te devijojme ... ti personalisht cfare mendonj per deklaratat e ketij Hoxhes ??? Je dakort te besh seks me vajzen e axhes ti refer ??? Me jep nje pergjigje per kete ... mos i bej bisht si ke zakon edhe rri e me flet pallavra per arabe e jevgjitistan !!!
    Neve na lejohet martesa me vajzën e axhës,tezes ..etj.Pra kjo don të thotë se ata janë hallall për mua,për këtë shkak motrat e mija nuk shikohen me djemt e axhallarëve të mi,e as unë nuk shikohem me vajzate axhallarëve dhe tezeve të mija.Nuk japim dorën dhe nuk na japin.Por nuk e kemi detyrim të martohemi me to.Martesat mes tyre bëhen që të forcohen edhe më shum lidhjet familjare.
    Pastaj,njerëzit e parë (koha e Ademit a.s) janë shtuar me martesën mes motrave dhe vëllezërve që më vonë kjo u ndalua,dhe kjo ndales mbeti deri në fund (përgjithmon).
    Shqip origjinal nuk ka,por është përzierje e shum dialekteve dhe gjuhëve.Por ju krejt mbrapsh e keni kuptuar historinë.
    Pastaj kultuar njerëzore vijnë nga lindja e jo nga perëndimi,pra ciuvilizimi ka ardhur nga lindja e jo nga perëndimi,por të gjjith popujt e kan prejardhjen nga lindja Mesopotamija Iraku,irani,india..a ekni lexuar gjë histori ose jo ose ju kujtoni se ilirët ishin të parët?
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Une me bindje te plote te them qe edhe babai i REFERIT do ta rrahte Referin shpulla gojes nese do merrte guximin ti thoshte qe martesa me vajzen e axhes eshte normale ,e tani paramendoje cdo benin familjet tjera normale ...
    E di moj ane e di ... prandaj me vjen inat me keta qe mbrojne keto pikepamje ... po njekohesisht me vjen dhe keq si kane arrit deri ketu !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-12-2013 më 20:16

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Neve na lejohet martesa me vajzën e axhës,tezes ..etj.Pra kjo don të thotë se ata janë hallall për mua,për këtë shkak motrat e mija nuk shikohen me djemt e axhallarëve të mi,e as unë nuk shikohem me vajzate axhallarëve dhe tezeve të mija.Nuk japim dorën dhe nuk na japin.Por nuk e kemi detyrim të martohemi me to.Martesat mes tyre bëhen që të forcohen edhe më shum lidhjet familjare.
    Pastaj,njerëzit e parë (koha e Ademit a.s) janë shtuar me martesën mes motrave dhe vëllezërve që më vonë kjo u ndalua,dhe kjo ndales mbeti deri në fund (përgjithmon).
    Shqip origjinal nuk ka,por është përzierje e shum dialekteve dhe gjuhëve.Por ju krejt mbrapsh e keni kuptuar historinë.
    Pastaj kultuar njerëzore vijnë nga lindja e jo nga perëndimi,pra ciuvilizimi ka ardhur nga lindja e jo nga perëndimi,por të gjjith popujt e kan prejardhjen nga lindja Mesopotamija Iraku,irani,india..a ekni lexuar gjë histori ose jo ose ju kujtoni se ilirët ishin të parët?

O refer mu pergjigj nje here shkurt o shok ... me thuaj mendimin tend ... jo cfare lejon apo thote Kurani ... Ke mendim tendin ti ,apo je dele qe ben ca te thote kurani e feja ??? Ti si burre, e quan normale te martohesh e besh seks me vajzen e axhes tend,apo e quan felliqesi ??? Kaq mu pergjigj ... si e quan ti personalisht kete dukuri ... normale dhe qe mund ta besh,apo felliqesi ... mjaft me bere lojera fjalesh !!!

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Po ti me derrin merresh?? ashtu me referin ??? nuk e kupton nivelin e ketij kafshe injorante qe nga momenti qe ndan faren e racen e njeriut ne baze te perkatesise fetare ???ne na quan nje race me Europen sepse jemi te krishtere,kurse veten e quan race arabe sepse eshte musliman??? sipas funderrinave si ky raca shqiptare nuk ekziston fare ... keta e kane marre ne qafe kombin tone ne shekuj ... gjithsesi ky eshte vertet per te ardhur keq ... ka shkallen e injorances nga me te medhate qe kam hasur ne kete forum ...megjithese sinqerisht dyshoj shume qe nuk ka gjak shqiptari ... duhet te jete turqeli Maqedonie ...
    KNFC .Faktikisht e fatmirsisht jam katolik qe kur kostandini i nishit shqiptar dardan i cili e pranoj fen kristiane dhe e shpalli si fe zyrtare dhe e mbrojti duke qen edhe perandori i Romes,por me ndarjen nga kisha Romake per mendime dhe pikpamje te ndryshme dhe shqiptart e quajten Ortodoks ne gjuhen Greke e cila faktikisht ishte gjuh e pellazgeve shqiptarve,por Grekt dhe serbosllavet e qujn te tyne Kostandinin dhe kjo eshte fatkeqsi komtare qe nuk jemi kaq nacionalist sa keta legenat komshi qe kemi ne per rreth vetes,dhe si perfundim pa e zgjaturnuk jam kunder dy fefe qe ne kemi Muslimanizmin dhe kristianizmin,kam mendim ndryshej nga ortodoksit qe e quajn ortodoksin si fen e par te kristianizmit,qe ne fakt eshte e njejta fe por e ndar ne dy emertime ashti siç jan sunitet me islamikt,pra te thuash qe ortodoksia eshte fe me e mir se katolikja ose e anasjedhtaz i bie qe te kem nje molle dhe ta ndajm pergjysem njeren gjys ta mbajsh ti dhe tjetren gjysem ta mbaj une,dhe te themi qe gjysma ime eshte me e mire nese e kam gabim me thuaj,Dua te them pse sjam kundra Muslimanve shqiptar e theksoj shqiptar qe te ndaj ata qe ndjehen me shum islamik se musliman shqiptar,çdua te them une me fjalen islamik dhe musliman shqiptar gje qe kjo per mendimin tim jan dy gjera te kunderta,pra muslimant shqiptar kur u asimiluan me hir me pa hir pak rendesi ka ata as njeher nuk vepruan si islamik thjesht u konvertuan por ruajten vlerat komtare dhe fetare te katolicizmit duke mos u martuar me vajzat e dajes halles xhaxhait te dajes etj,sepse kjo quhet felligeshti ne gjak,pra kjo nuk ka ba vaki nder shqiptart kurren e kurres,kjo trego qe ruajn nje zakon te shqiptariemit nje zakon qe ne fen katolike nuk lejohet,pra ndryshej eshte te jesh shqiptar musliman dhe i konvertuar ndryshej te jesh islamik dhe me adn te huaj,nje shqiptar me ADN shqiptar nuk ndjehet kurrsesi islamik,dua te them si perfundim rraca e keqe ne shqipri u shuft ska rendesi nese je katolik ortodoks apo musliman kush do nga keto sekte fetare qe ndjehet ndryshej perveç se me kombesi shqiptare dhe qe ven fen para kombit para popullit shqiptar zoti ja hupt faren rracen e nishanin si i thon tpart tane falenderoj gjith ata qe me mirkuptojne.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

O refer mu pergjigj nje here shkurt o shok ... me thuaj mendimin tend ... jo cfare lejon apo thote Kurani ... Ke mendim tendin ti ,apo je dele qe ben ca te thote kurani e feja ??? Ti si burre, e quan normale te martohesh e besh seks me vajzen e axhes tend,apo e quan felliqesi ??? Kaq mu pergjigj ... si e quan ti personalisht kete dukuri ... normale dhe qe mund ta besh,apo felliqesi ... mjaft me bere lojera fjalesh !!!
    LExo mir ma lartë përgjigjen time :
    Pra kjo don të thotë se ata janë hallall për mua,
    Pra martesën me vajzën e axhës ose tezes e kam të lejuar dhe kjo është më se normale.Kështu ka qen dhe kështu do mbesi deri në fund t ëbotës.Juve nuk mundet të ndryshoni gjë.vetëm se nxitni urrejtje kundra jush.
    Trego tjetër gjë çka don të dishë do të tregojmë,atë që sdimë do të themi se nuk dimë...

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga mitjuk Lexo Postimin
    KNFC .Faktikisht e fatmirsisht jam katolik qe kur kostandini i nishit shqiptar dardan i cili e pranoj fen kristiane dhe e shpalli si fe zyrtare dhe e mbrojti duke qen edhe perandori i Romes,por me ndarjen nga kisha Romake per mendime dhe pikpamje te ndryshme dhe shqiptart e quajten Ortodoks ne gjuhen Greke e cila faktikisht ishte gjuh e pellazgeve shqiptarve,por Grekt dhe serbosllavet e qujn te tyne Kostandinin dhe kjo eshte fatkeqsi komtare qe nuk jemi kaq nacionalist sa keta legenat komshi qe kemi ne per rreth vetes,dhe si perfundim pa e zgjaturnuk jam kunder dy fefe qe ne kemi Muslimanizmin dhe kristianizmin,kam mendim ndryshej nga ortodoksit qe e quajn ortodoksin si fen e par te kristianizmit,qe ne fakt eshte e njejta fe por e ndar ne dy emertime ashti siç jan sunitet me islamikt,pra te thuash qe ortodoksia eshte fe me e mir se katolikja ose e anasjedhtaz i bie qe te kem nje molle dhe ta ndajm pergjysem njeren gjys ta mbajsh ti dhe tjetren gjysem ta mbaj une,dhe te themi qe gjysma ime eshte me e mire nese e kam gabim me thuaj,Dua te them pse sjam kundra Muslimanve shqiptar e theksoj shqiptar qe te ndaj ata qe ndjehen me shum islamik se musliman shqiptar,çdua te them une me fjalen islamik dhe musliman shqiptar gje qe kjo per mendimin tim jan dy gjera te kunderta,pra muslimant shqiptar kur u asimiluan me hir me pa hir pak rendesi ka ata as njeher nuk vepruan si islamik thjesht u konvertuan por ruajten vlerat komtare dhe fetare te katolicizmit duke mos u martuar me vajzat e dajes halles xhaxhait te dajes etj,sepse kjo quhet felligeshti ne gjak,pra kjo nuk ka ba vaki nder shqiptart kurren e kurres,kjo trego qe ruajn nje zakon te shqiptariemit nje zakon qe ne fen katolike nuk lejohet,pra ndryshej eshte te jesh shqiptar musliman dhe i konvertuar ndryshej te jesh islamik dhe me adn te huaj,nje shqiptar me ADN shqiptar nuk ndjehet kurrsesi islamik,dua te them si perfundim rraca e keqe ne shqipri u shuft ska rendesi nese je katolik ortodoks apo musliman kush do nga keto sekte fetare qe ndjehet ndryshej perveç se me kombesi shqiptare dhe qe ven fen para kombit para popullit shqiptar zoti ja hupt faren rracen e nishanin si i thon tpart tane falenderoj gjith ata qe me mirkuptojne.
    Kurse une nuk kam asgje kunder asnje feje dhe asnje besimi ... por te ashtuquajturit shqiptare qe identifikojne veten me te afert me arabet se sa me shqiptaret e besimeve tjere,dhe qe jane ne favor te ketyre fellqiseriave qe populli yne nuk i ka pasur kurre zakon e tradite, nuk i durooj dot . Falenderoj Zotin qe nuk ka shume ndyresira te tilla ne trojet shqiptare ... por me mire do ishte sikur mos te kishte fare !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-12-2013 më 20:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •