HERCIANA MATMUJA - " ZEMERIMI I NJE NATE "
Muzika : GENTI LAKO
Teksti: JORGO PAPINGJI
SUKSESE SHQIPERI !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 28-12-2013 më 20:47
Kënga bërrnut , hyrja pa pike kuptimi dhe pa lidhje fare me këngën , teksti i mërzitshëm , melodia e lodhshme që të bën me kontrollu orën çdo 10 sekonda.
Le të dalë ku të dalë
Ti harro zemërimin nga zemra jote
Çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Se miku do ta falë
Kryevepër poetike , emocion i papërsëritshëm , të paktën do shndërrohet në këngë humoristike për parodi .
Turpi i radhës nga tvsh , përfaqsohen shqiptaret prape me budallëkun e rradhës , e kush ka guxim me kërku vota me këtë tallje ? Rishihemi pas një viti .
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
shigjeta (30-12-2013)
Dola neper parqe
Neper rruge dola
Me folen tre veta
Une nuk ju fola
shigjeta (30-12-2013)
Çmimi I Dyte: KLODIAN KAÇANI - " ME TY "
Suksese por s'me pelqen fare kenga fituese!!!
Just me!
e kena fitu eurovisionin me ikyt kang
te bahena gati qysh tash te shajm sllavet e nordiket qe i japin pik njeni tjetrit e ne jo
JO SEKS PARA MARTESE
Çmimi I Trete: SAIMIR BRAHO - " GRUA "
Edhe nje koment gazetaresk - " ALBANIAC "
http://revistaalbaniac.blogspot.ca/2...onin-e-52.html
Herciana Matmuja fitoi edicionin e 52 te Festivalit te Kenges ne RTSH me kompozimin e Genti Lakos (tekst Jorgo Papingji), "Zemerimi i nje nate". Ajo do te jete gjithashtu dhe perfaqsuesja e Shqiperise ne Eurovision te 2014. Kenga eshte vlersuar maksimalisht nga juria profesionale dhe eshte pritur shume mire nga publiku.
Personalisht mendoj qe eshte nje kenge e mire, krijim mjaft interesant dhe i vecante duke pasur parasysh kenget qe prezantohen ne kete festival. Interpretimi i Hercianes ishte gjithashtu perfekt. Persa i perket suksesit te kesaj kenge ne Eurovision...hmmm. Me vjen mire qe ne gjithmone dergojme artiste qe nuk stonojne ne Eurovision, por mendoj se kenges do i duhet nje perpunim i forte per te patur sukses. Do pritet mjaft mire nga vendet nordike dhe Irlanda, por kam frike se do pritet ftohte nga pjesa tjeter e Europes. Ndoshta do nevojitet nje pjese me harqe apo violincel... per ta bere me te kapshme per veshin e publikut, e ndoshta dhe nje moment kulminant per te shfaqur potencialin vokalist te Hercianes per te dhene ate efektin e kthyerjes se kokave. Suksese ne Eurovision shqipe!
Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 03-02-2014 më 13:21
Krijoni Kontakt