Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Europa e “krishterë” dhe Shqipëria “myslimane”

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Si femer qe je e ke provu me shurru ne kom? Nuk shurro se ke fryk se te sperkat shurra gjith trupin. Ksaj i ruhen muslimont qe falen. Nji muslimoni nuk i pranohet falja nqs i ka rrobat pis qofte dhe me nje pike shurr. Prandaj dhe rekomandohet shurrimi ul se te mbron nga sperkatja.

Feja Islame nuk ka turp me i sqaru robt dhe per kto lloj imtsinash sepse feja per muslimonin eshte menyr jete.
    Zbulimi i shejh Albanit kishte te bente me urinimin e meshkujve ,keshtu qe Sayan , tani e tutje mund te urinosh edhe ulur pa frike se mund te te denoj Allahu me zjarr xhehnemi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Zbulimi i shejh Albanit kishte te bente me urinimin e meshkujve ,keshtu qe Sayan , tani e tutje mund te urinosh edhe ulur pa frike se mund te te denoj Allahu me zjarr xhehnemi
    Po pse kshu meshkujt mos kan noj aparat qe ndalon vrullin e shurres?

Nqoftse nojher do nish er te ron shurre ne shpi ta dish qe vje nga pantallonat e burrit

Muslimont ja kan gjet dermonin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po pse kshu meshkujt mos kan noj aparat qe ndalon vrullin e shurres?

Nqoftse nojher do nish er te ron shurre ne shpi ta dish qe vje nga pantallonat e burrit

Muslimont ja kan gjet dermonin.
    Nuk e kam burrin te retardum ..keto gjera i bejne vetem ata qe sjane mire psiqikisht dhe ne disa raste ata fizik .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Nuk e kam burrin te retardum ..keto gjera i bejne vetem ata qe sjane mire psiqikisht dhe ne disa raste ata fizik .
    Dmth e paske burrin muslimon qe shurroka ul hahaahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Dmth e paske burrin muslimon qe shurroka ul hahaahahah
    Pse ju muslimont ulur urinoni ..mund te urinoni edhe ne kembe ..nuk paskeni degjuar ende per punen e madhe shkencore te shejh Albanit?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Pse ju muslimont ulur urinoni ..mund te urinoni edhe ne kembe ..nuk paskeni degjuar ende per punen e madhe shkencore te shejh Albanit?
    Sa her ke thon me veten tate kur shko ke banjot e femrave dhe i shef perhere t'zonme. "Ah sa me fat jon meshkujt"

Kur jon halet e zonme dhe e ke me t'shpejt sigurisht qe do ta bosh n'kom. Ul e bo kur se ke me ngut

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    bashkim finoja nuk eshte ortodoks

Edhe ata qe jane zgjedhur,nuk zgjidhen per besimin e tyre,por per gjera te tjera,mos i ngateroni kot gjerat

PS:As Edi Rama nuk eshte ortodoks,pavaresisht se vjen nga nje familje e tille,kohe me pare ka deklaruar se e ka pagezuar gjyshja si katolik

Nuk po ngatrroj gjo un thjesht po tham qe po te ishin muslimanet 6% e popullsis ni person me emer bajram ose hasan jo kryeminister po as drejtor shkolle nuk e kishin emru. Pak rensi do kishte s e praktiko a jo ai person islamin
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2012
    Postime
    98

Mesazhi qe jep prifti esht fisnik....ai ,prifti i ben vertet nder se pari vetes se vet, se dyti,se dyti i jep nje mesim te cmushem gjith shqiptarve qe kan e qe s kan gje m dor...
    o m kok....

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Apropo "Shqiperia muslimane"...

Popull mysliman/ 20 vite kryeministra të krishterë Meksi, Majko, Nano, Rama

Censusi i fundit i popullsisë zyrtarisht konfirmoi se në Shqipëri jetojnë vetë 6% e popullsisë që i përkasin besimit ortodoks. Megjithë insistimin e kishës autoqefale greke apo asaj shqiptare të drejtuar nga Anastas Janullatus ky komunitet mbetet një minorancë por gjithsesi e respektuar dhe që i njihen të gjitha të drejtat. Ajo që të bie në sy është se ndonse kemi një popullsi në shumicë të besimit mysliman shteti shqiptar dhe vendi është qeverisur nga përfaqësues të kësaj pakice. Vetëm 20 vitet e fundit Shqipëria ka pasur 4 kryeministra ortodoks Aleksandër Meksi, Pandeli Majko, Fatos Nano dhe Edi Rama. Shtrohet pyetja a do të ndodhte e kundërta që nëse në Shqipëri do jetonin vetëm 6% mysliman dhe shumica e popullit të ishte e krishtere a do qeveriseshim nga 4 kryeministra mysliman? Ende historia politike botërore por as ajo shqiptare nuk një precedent të tillë që një popull i krishterë të qeveriset rresht nga 4 mysliman por Shqipria tregon të kundërtën, tolerancën fetare të popullsisë myslimane e cila i lejon ortodoksët ti qeverisin. /opozita.com/
    http://www.botasot.info/shqiperia/25...jko-nano-rama/

Rast unik ne Europe dhe ne boten demokratike...!
    Po normal qe te Krishteret do qeverisin shqiperine, sepse jane ne token e vet. Myslimanet qeverisin vendet arabe ne token e tyre. Edhe 1% po te ishin te krishteret ne Shqiperi, prap ato do qeverisnin. Mjaft na pushtun njehere myslimanet para 6 shekujsh, prap doni te na pushtoni?
    Amerika mbeshtet shqipetaret pikerisht per faktin se ka akoma te krishtere ne Shqiperi, se po te mos kishte, do na binim bombat ne koke si ne Afganistan.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    Po normal qe te Krishteret do qeverisin shqiperine, sepse jane ne token e vet. Myslimanet qeverisin vendet arabe ne token e tyre. Edhe 1% po te ishin te krishteret ne Shqiperi, prap ato do qeverisnin. Mjaft na pushtun njehere myslimanet para 6 shekujsh, prap doni te na pushtoni?
    Amerika mbeshtet shqipetaret pikerisht per faktin se ka akoma te krishtere ne Shqiperi, se po te mos kishte, do na binim bombat ne koke si ne Afganistan.
    cekoviq ti ka hanger sorra trut lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •