Close
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 269
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Muslimanet jane ata qe "lene koken"per te emigruar ne vendet perendimore e jo e kunderta ,jane pikerisht muslimanet ata qe me deshire do zgjedhnin per te jetuar ne nje vend perendimor sesa ne Arabine sheriatike
    Ata emigrojnë për të përhapur Islamin jo për gjë tjetër !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

ILMGAP;3708887]@Ane, mundohu te qetesohesh, nuk ke pse flet me kaq urrejtje te madhe per muslimanet. Mundohu t'i kuptosh gjerat si duhet, kthjelloje mendjen, lexo diçka rreth Islamit dhe kupto pastertine e fese Islame dhe pastaj arrij ne konkluzione
    .
    Ju jeni ata qe se keni mendjen e kthellte ,jeni duke jetuar ne iluzione ,per islamin kam lexuar mjaftueshem per te kuptuar se eshte kult primitiv qe ska asgje te bej me nje religjion .Religjioni "ka per detyre " te "ushqej" nje nje fare menyre shpirtin e njeriut ,e jo te mirret me ceshtje se me cilen kemb te hyhet ne wc e me cilen te dilet siq ben feja islame ,religjion eshte ai qe arrin te qetesoj sadopak shpirterat e atyre njerezve qe kane humbur me te dashurit ,qe nje nene te arrij te mendoj qe femija i saj i vogel i vdekur gjendet ne parajse si engjell e jo duke e paramenduar se ai ne ate bote eshte rritur eshte duke bere sex ,ne rastin me te keq duke u bere "shefice" e grave te burrit .
    Eshte e lejuar te martohesh me 4 gra, askush nuk mund t'a mohoj kete gje, por s'do thote qe eshte obligative poashtu nuk eshte obligative te martohesh me dike me te ri/re se vetja, eshte çeshtje deshire dhe pranueshmerie martesa e tille.
    Cka ka lidhje ne eshte obligative apo jo ..me rendesi eshte qe eshte e lejuar ..si mund ta akuzoni nje imoral perendimor qe tradheton gruan kur feja juaj imoralitetin e sjell ne shtepi ?!!!
    Poashtu femrat muslimane e pranojne te jene grua e dikujt qe ka edhe 3 gra te tjera, sepse ai musliman qe do te martohet me me shume se 1 grua, ai duhet te mendoj 100 here para se te bej kete hap, sepse ai nuk mund te bej dallim mes njeres grua dhe tjetres, nuk mund njeren ta doj me shume e tjetren me pak, njeres t'i blej me shume e tjetres me pak, me njeren te kaloj kohe me teper e me tjetren me pak.
    Natyrisht qe e pranojne ..kane zgjedhje tjeter ?
    Per me teper keto gra jane edukuar qe ne femijeri qe jane krijesa inferiore dhe se burri eshte superior ... per ti dal perballe nje qenie "superiore" duhet te kesh guxim e vetebesim ,e si mund te kete vetebsim e guxim nje person qe tere jeten i eshte thene qe vlen shume me pak mashkulli?!

Por ti thua se njerezit nga Arabia po largohen per ne vendet perendimore, por çfare mund te thuash per "perendimoret" qe lene fene e tyre dhe "demokracine" perendimore per fene Islame dhe kthehen nga feja Islame dhe e praktikojne ate ne perpikmeri.
    Ata perendimor qe konvertohen ne fene islame jane shume pak ne krahasim me ata musliman qe duan te jetojne ne perendim ,per me teper sipas vet qendrave hulumtuese islame 75% e te konvertuareve heqin dore nga islami pak vite pasi jane konvertuar ,per ta konvertimi eshte thjesht nje "trip" .Te besohet se perendimoret ne mase pelqejne islamin eshte iditoesi e dores se para ,islami dhe muslimanet ne perendim shihen si prapambeturi e te prapambetur ,kjo eshte e verteta!
    @Ane te sugjeroj te me shohesh si dike qe eshte i hapur per debat dhe jo te krijosh urrejtje per mua dhe te perdoresh fjale qe nuk te takojne, poashtu dhe fjalet qe perdor mundohu t'i mendosh me mire, sepse nuk kam asgje kunder teje, ti ke idete tua, une kam idete e mia, x-i ka idete e veta, por s'kam krijuar urrejtje ndaj teje dhe s'do e bej asnjehere, prandaj dhe jam ketu duke diskutuar me ty.
    Si mund te mendosh se une kam dicka personale kunder teje kur nuk te njoh ?
    Eshte e vertete qe ndjej neveri ndaj shkrimeve qe ti poston dhe kjo eshte arsyeja e vetme qe debatoj ,se per kete eshte forumi por te kem dicka kunder teje me duket absurde si mendim pasi une nuk e kam idene as kush je !

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Ju jeni ata qe se keni mendjen e kthellte ,jeni duke jetuar ne iluzione ,per islamin kam lexuar mjaftueshem per te kuptuar se eshte kult primitiv qe ska asgje te bej me nje religjion .Religjioni "ka per detyre " te "ushqej" nje nje fare menyre shpirtin e njeriut ,e jo te mirret me ceshtje se me cilen kemb te hyhet ne wc e me cilen te dilet siq ben feja islame ,religjion eshte ai qe arrin te qetesoj sadopak shpirterat e atyre njerezve qe kane humbur me te dashurit ,qe nje nene te arrij te mendoj qe femija i saj i vogel i vdekur gjendet ne parajse si engjell e jo duke e paramenduar se ai ne ate bote eshte rritur eshte duke bere sex ,ne rastin me te keq duke u bere "shefice" e grave te burrit
    @Ane, asnjehere nuk mund t'i thuash nje fetari, pa marre parasysh katolik, musliman apo ..., se jeton ne iluzione kur dihet shume mire qe njerezit e vetem qe e dijne qellimin e ardhjes ne kete bote jane njerezit qe e praktikojne fene, sepse nese e pyet ti dike qe nuk e praktikon fene se per çfare ke ardhur ne kete bote dhe se çfare do te ndodh me ty pasi te vdesesh, ata do japin pergjigje te ndryshme, si: "do vdesim dhe kaq", "do shndrrohemi ne kafshe", "do e shikojme jeten ne toke nga qielli" etj. etj. Pra ne nuk jetojme me iluzione dhe feja eshte ajo qe na tregon qellimet e botes na tregon poashtu per gjithçka tjeter ne detaje, siç eshte me cilen kembe te futet njeriu ne banjo me cilen te dali etj., por normalisht qellimi i fese Islame eshte qe njerezve ne toke t'i urdherohet jeta me e mire e mundshme, qetesia shpirterore si me e mira ne toke, sepse kur e praktikon fene Islame ne perpikmeri je larg çdo te keqe dhe larg çdo problemi. Ndersa nenes qe i ka vdekur i biri, nuk e mendon te birin e saj duke bere sex me gra te tjera etj., por mendon per te birin e saj ne nje vend larg te keqijave, larg njerezve te cilet jane te keqinj, ne nje shoqeri me njerez te mire dhe te paster, me çdo gje qe ai deshiron.

Cka ka lidhje ne eshte obligative apo jo ..me rendesi eshte qe eshte e lejuar ..si mund ta akuzoni nje imoral perendimor qe tradheton gruan kur feja juaj imoralitetin e sjell ne shtepi ?!!!
    Islami nuk e sjell imoralitetin ne shtepi, Islami e largon at. Do te pyesesh si? Sepse muslimani e ka te ndaluar te kete marredhenie jashtmartesore, prandaj muslimani nuk mund t'a tradhetoj muslimanen dhe as anasjelltas. Muslimani mund te martoj 4 gra, por ai nuk do bej dallim ne asnjeren prej tyre, do t'i doj te 4 njesoj, do jete i njete me te 4. Por cfare tjeter? Muslimani mund edhe te martohet vetem nje here, duke mos kerkuar gruan e 2 apo te 3, ajo nuk eshte asgje obligative eshte diçka qe me dialog gjerat mirren vesh dhe vihet ne pajtueshmeri per gruan e 2 apo te 3, por muslimani mund te kete vetem nje grua, ai eshte problem shume i vogel.

Natyrisht qe e pranojne ..kane zgjedhje tjeter ?
    Per me teper keto gra jane edukuar qe ne femijeri qe jane krijesa inferiore dhe se burri eshte superior ... per ti dal perballe nje qenie "superiore" duhet te kesh guxim e vetebesim ,e si mund te kete vetebsim e guxim nje person qe tere jeten i eshte thene qe vlen shume me pak mashkulli?!
    Keto femra e kane kuptuar qe parajsa eshte nder kembet e tyre, keshtu e ka spjeguar Muhammedi s.a.v.s., duke thene: "Xhenneti gjindet nder kembet e nenes suaj", poashtu ka thene:
    "Duaje nenen"
    (Dikush e ka pyetur) Ke tjeter o i derguar i All-llahut?
    "Nenen"
    Ke tjeter o i derguar i All-llahut?
    "Nenen"
    "Babain".
    Pra 3 here eshte permendur nena dhe pastaj ka ardhur babai ne rradhe.
    Muslimani eshte i obliguar qe te respektoj nenen e tij, gruan e tij, motren e tij.
    Dikush ka thene:
    "Une nuk ju kuptoj ju, pse i diskriminoni parate".
    Si i diskriminojme parate?
    "Ju i futni ne kulet, ne xhep, ne kasaforta, ne banka".
    Por ato duhet te ruhen.
    "Atehere edhe femrat, kane aq vlere te madhe per ne, sa ne i ruajme ato nga te keqiat dhe tregojme respektin e duhur per to".

Ata perendimor qe konvertohen ne fene islame jane shume pak ne krahasim me ata musliman qe duan te jetojne ne perendim ,per me teper sipas vet qendrave hulumtuese islame 75% e te konvertuareve heqin dore nga islami pak vite pasi jane konvertuar ,per ta konvertimi eshte thjesht nje "trip" .Te besohet se perendimoret ne mase pelqejne islamin eshte iditoesi e dores se para ,islami dhe muslimanet ne perendim shihen si prapambeturi e te prapambetur ,kjo eshte e verteta!
    OK, tani e shoh qe serioziteti ne kete debat ka rene shume, sepse ke filluar te flasesh me fjalet e tua. Njerezit qe konvertohen ne vendet perendimore therrasin ne Islam 100 here me shume se muslimanet ne Kosove, ata therrasin ne fillim familjen e tyre e pastaj te afermit e madje dhe njerezit ne rruge pa i njouhr fare.

Si mund te mendosh se une kam dicka personale kunder teje kur nuk te njoh ?
    Eshte e vertete qe ndjej neveri ndaj shkrimeve qe ti poston dhe kjo eshte arsyeja e vetme qe debatoj ,se per kete eshte forumi por te kem dicka kunder teje me duket absurde si mendim pasi une nuk e kam idene as kush je !
    Nuk po them se ke diçka kunder me mua si njeri qe me njeh, por ke shume gjera kunder dhe menyra se si debaton me mua eshte shume jo e kendshme vetem per faktin qe une jam "njeri musliman". Urrejtja jote per muslimanet (qe e praktikojne Islamin) fillon para se te fillosh ti te flasesh me ta edhe nese ata sillen shume mire me ty, ti prap vazhdon me menyren se si flet ti dhe me shume inat.
    Gjithsesi, shpresoj qe te mundohesh qe te kesh me shume respekt dhe te flasesh ne menyre me te qete dhe te mos jesh e ndikuar nga urrejtja jote per muslimanet qe e praktikojne Islamin.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin

A t'boj i pyetje? Murgeshat pse nuk martohen?
    Spo di vlla, me ke zene ngusht, ndoshta kane harruar te te pyesin ty...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-12-2013 më 03:57

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Ata emigrojnë për të përhapur Islamin jo për gjë tjetër !
    Duhet te iu tregojme se kane harruar Korene e Veriut ose Iranin. Aty spo u dashka te perhapet Islami por vetem ne Evrope e USA ku jeton 10-15% e popullsise se botes. Mos u mashtroni me keto propaganda te kalibrit La Dova dhe Nuh Musa, ata kane ardhur thjeshte sepse ne disa zona te vendeve Islame eshte e pa mundshme jetesa.

Kane ikur per shkak te kesaj, sepse nuk jetohet gjithe jeten ne tenda dhe ne nje vend ku del qe te blesh ne pazar dicka e nuk e di se a do te vjen pa nje dore apo pa nje kembe. A jetohet ne nje vend me 5000 te vrare ne vit, sdihet cka eshte, lufte civile, lufte sektare apo cka, apo grupacione qe luftojne njera tjetren. A jetohet vella ne nje vend ku 24 ore je ne frike per vdekjen?! Po Sirianet, perse nuk erdhen ne shumice ne Evrope para se te vriteshin mbi 130 mije veta, apo Islami duhet te perhapet vetem nese ka lufte civile.

http://koha.net/?page=1,16,170237

Shiko kete lajm ku tregohet se zona te tera ne Pakistan jane ne anarki te plote, pra sdihet a do te kidnapohesh, ska punesim, all is mess edhe behesh 'wordless'.

http://koha.net/?page=1,16,170210
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-12-2013 më 03:57

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Spo di vlla, me ke zene ngusht, ndoshta kane harruar te te pyesin ty...
    Miljona murgesha do mbajn rradh n'parajs per seks me Jezusin? Ma shpjego pak or burri dheut se ti duhet ta dish.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Postuar me pare nga Sayan2003 Miljona murgesha do mbajn rradh n'parajs per seks me Jezusin? Ma shpjego pak or burri dheut se ti duhet ta dish.
    .ku e ke lexuar ne kuran apo ja fut kot ti hajd sa per te nxjerr dengla muhabetesh pa lidhje fare,duhet te jesh i hoxhuar pranaj nxjerr fjal te pa degjuara nga as kush tjeter per veç teje?Pyk
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga mitjuk Lexo Postimin
    .ku e ke lexuar ne kuran apo ja fut kot ti hajd sa per te nxjerr dengla muhabetesh pa lidhje fare,duhet te jesh i hoxhuar pranaj nxjerr fjal te pa degjuara nga as kush tjeter per veç teje?Pyk
    Ca thot Bibla per murgeshat?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...ti more hoxhe ti kosh bekue,
    mire kuranin je tue lexue,
    shume t'verteta je tu'j na kallxue,
    per muhamdin(pedofilin),qysh jish kan martue
    qiken e hall's kish pas marr per grue.

Ti mor hoxhe inshalla zoti t'nimon,
    tan kit popull pe huton,
    me fjale t'kuranit qe po i kallxon.

martohi po ju thu edh me gra t'shpis,
    te huajat skini nevoj mi begenis,
    bani pra ju si muhameti(pedofili)
    s'kkin nevoj me kqyre ju gjeti,heheh..

pra(po thote hoxha),ku do jeni e kudo t'shkoni,
    fjalet e muhamedit mos i harroni,martohi ju edhe me fmi
    sepse muhameti lezet kish pas ni....heheh...Dielli 1,per juve,ne menyren Fishtiane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

ILMGAP;3709043]@Ane, asnjehere nuk mund t'i thuash nje fetari, pa marre parasysh katolik, musliman apo ..., se jeton ne iluzione kur dihet shume mire qe njerezit e vetem qe e dijne qellimin e ardhjes ne kete bote jane njerezit qe e praktikojne fene, sepse nese e pyet ti dike qe nuk e praktikon fene se per çfare ke ardhur ne kete bote dhe se çfare do te ndodh me ty pasi te vdesesh, ata do japin pergjigje te ndryshme, si: "do vdesim dhe kaq", "do shndrrohemi ne kafshe", "do e shikojme jeten ne toke nga qielli" etj. etj. Pra ne nuk jetojme me iluzione dhe feja eshte ajo qe na tregon qellimet e botes na tregon poashtu per gjithçka tjeter ne detaje, siç eshte me cilen kembe te futet njeriu ne banjo me cilen te dali etj., por normalisht qellimi i fese Islame eshte qe njerezve ne toke t'i urdherohet jeta me e mire e mundshme, qetesia shpirterore si me e mira ne toke, sepse kur e praktikon fene Islame ne perpikmeri je larg çdo te keqe dhe larg çdo problemi. Ndersa nenes qe i ka vdekur i biri, nuk e mendon te birin e saj duke bere sex me gra te tjera etj., por mendon per te birin e saj ne nje vend larg te keqijave, larg njerezve te cilet jane te keqinj, ne nje shoqeri me njerez te mire dhe te paster, me çdo gje qe ai deshiron.
    Askush se di ne ka apo jo jete pas vdekjes dhe kurre sdo ta dije ,kjo eshte e verteta ,siq eshte e vertete qe islami predikon parajsen alla bordello ,mos tento ta mohosh .Para disa diteve e degjoja Shefqet Krasniqin duke thene se edhe nese ne kete bote nuk je i martuar ne boten tjeter do te te marton Allahu ,pa marr parasysh moshen sepse ne parajsen islamike jane te gjithe te nje moshe dhe te gjithe bejne sex ,pershkrim banal e vullgar i parajses ,merreni me mend edhe kur nje bebe vdes ai ne boten e pertejme do jete i rritur dhe do bej sex ..ka pershkrim me pervers e te peshtire se kaq?

Islami nuk e sjell imoralitetin ne shtepi, Islami e largon at. Do te pyesesh si? Sepse muslimani e ka te ndaluar te kete marredhenie jashtmartesore, prandaj muslimani nuk mund t'a tradhetoj muslimanen dhe as anasjelltas. Muslimani mund te martoj 4 gra, por ai nuk do bej dallim ne asnjeren prej tyre, do t'i doj te 4 njesoj, do jete i njete me te 4. Por cfare tjeter? Muslimani mund edhe te martohet vetem nje here, duke mos kerkuar gruan e 2 apo te 3, ajo nuk eshte asgje obligative eshte diçka qe me dialog gjerat mirren vesh dhe vihet ne pajtueshmeri per gruan e 2 apo te 3, por muslimani mund te kete vetem nje grua, ai eshte problem shume i vogel.
    Si e largon ..duke i sjell 4 gra njeherish burrit ne shtepi ..ka me imorale se kjo ?
    Ani kur permendni "pajtushmerin" e gruas se pare ..po ku ka grua ne bote qe me deshire do ndante burrin me te tjerat ..leri keto budallalleqe se vetem nje idiot mund tju besoj !

Keto femra e kane kuptuar qe parajsa eshte nder kembet e tyre, keshtu e ka spjeguar Muhammedi s.a.v.s., duke thene: "Xhenneti gjindet nder kembet e nenes suaj", poashtu ka thene:
    "Duaje nenen"
    (Dikush e ka pyetur) Ke tjeter o i derguar i All-llahut?
    "Nenen"
    "Nenen"
    "Babain".
    Pra 3 here eshte permendur nena dhe pastaj ka ardhur babai ne rradhe.
    Muslimani eshte i obliguar qe te respektoj nenen e tij, gruan e tij, motren e tij.
    Hhahhaha a jeni more normal ,i obliguar te doj e respektoj nenen hahah dashuria ndaj te afermve nuk behet me obligim ,ajo lind natyrshem !
    Dikush ka thene:
    "Une nuk ju kuptoj ju, pse i diskriminoni parate".
    Si i diskriminojme parate?
    "Ju i futni ne kulet, ne xhep, ne kasaforta, ne banka".
    Por ato duhet te ruhen.
    "Atehere edhe femrat, kane aq vlere te madhe per ne, sa ne i ruajme ato nga te keqiat dhe tregojme respektin e duhur per to".
    Kush ishte ai budalla qe femrat ,gjysmen e popullesise se botes i paska krahasu me para (sende) ,kush jeni ju te merrni persiper te "ruani" femrat sikur te ishin te paafta duke i izoluar ?
    Izolimin me quan "mbrojtje" ti ?

OK, tani e shoh qe serioziteti ne kete debat ka rene shume, sepse ke filluar te flasesh me fjalet e tua. Njerezit qe konvertohen ne vendet perendimore therrasin ne Islam 100 here me shume se muslimanet ne Kosove, ata therrasin ne fillim familjen e tyre e pastaj te afermit e madje dhe njerezit ne rruge pa i njouhr fare.
    Sigurisht qe bie debati kur te mungojne argumentet ,te perserise edhe nje here ,sipas vet muslimaneve rreth 75% e te konvertuarve bejne apostazi brenda pak viteve ,kete se them une ,keshtu thone ata musliman qe bejne hulumtime .

Nuk po them se ke diçka kunder me mua si njeri qe me njeh, por ke shume gjera kunder dhe menyra se si debaton me mua eshte shume jo e kendshme vetem per faktin qe une jam "njeri musliman". Urrejtja jote per muslimanet (qe e praktikojne Islamin) fillon para se te fillosh ti te flasesh me ta edhe nese ata sillen shume mire me ty, ti prap vazhdon me menyren se si flet ti dhe me shume inat.
    Gjithsesi, shpresoj qe te mundohesh qe te kesh me shume respekt dhe te flasesh ne menyre me te qete dhe te mos jesh e ndikuar nga urrejtja jote per muslimanet qe e praktikojne Islamin.
    Me vjen keq por smund te kem respekt per nje religjion qe gjysmen e popullesise e sheh si te paafte menderisht dhe smund te kem repspekt per ata persona qe mendojne se femra qe i dha jeten eshte budallice!

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •