Close
Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 269
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga mitjuk Lexo Postimin
    Martesat me gjakun tend fisnor quhet me kuran felligesgti dhe pikrisht nga keto martesa lindin femit andikapat dhe lindjet me te shumta me semundjen andikapat jan ne muslimanizmin me lidhje martesore mes gjakut farefisnore,nese e ke lexuar kuranin Origjinal e jo te ktyre Mjekerrciapave tan shqipfoles ,thuhet nga vet muhamedi qe po e shpall kete fe, per faren ma t keqe ne kete toke ,nese nuk e ke gjet kete citim ne kuranin qe ti lexo ather pyet ndonje hoxh i cili e mirinterpreton kuranin fjal perfjal dhe nuk thjeshto ato çka kurani thot.

Eshte e vertete, se keshtu ka thene muhamedi?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..hoxha thote te verteten per islamin,e perse duhet juve ne forum te"kacafyteni"per predikimet e hoxhes,tekefundit hoxha po predikon te verteten islame,e populli le te zgjedh islamin e muhamed pedofilit,apo traditat tona te vjetra ne te cilat nuk kan vend predikimet e hoxheve arab dhe traditavet arabe...Tani,keni ne dorete zgjedhni midis traditave turkoarabe,apo traditave't tona qe nuk perfillin keta hoxhe arabe dhe traditat e tyre arabe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ..hoxha thote te verteten per islamin,e perse duhet juve ne forum te"kacafyteni"per predikimet e hoxhes,tekefundit hoxha po predikon te verteten islame,e populli le te zgjedh islamin e muhamed pedofilit,apo traditat tona te vjetra ne te cilat nuk kan vend predikimet e hoxheve arab dhe traditavet arabe...Tani,keni ne dorete zgjedhni midis traditave turkoarabe,apo traditave't tona qe nuk perfillin keta hoxhe arabe dhe traditat e tyre arabe.
    Ti or pis kur fliten per martesat e byt***mave nuk hap gojen e tashi po t'boka pershtypje martesat me kushurinj qe e ke t'mushme gjith biblen tate me ato raste?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Ti or pis kur fliten per martesat e byt***mave nuk hap gojen e tashi po t'boka pershtypje martesat me kushurinj qe e ke t'mushme gjith biblen tate me ato raste?
    ...hahahha,jo une kam Beselidhjen e RE,ate te vjetren ma moret juve dhe e ndate me Hebrenjt,ahhaha....E ne e do te verteten une i perkas nje fisi te madh te shperndar pothuajse ne te gjitha TROJET TONA,per me teper me sa kam degjuar ende nuk martohemi nemes keti FISI LEGJEND.Ne do te dish akoma per FISIN tim,edhe mbesat nuk i martojme ende....Kjo eshte E MADHJA TRADITA JONE QE EKULTIVOJME QE DYMIJ VJET.E ti me ata hoxhet e tu merrni edhe qikat e axhes,e edhe tezet e edhe edhe,hahaha....E per sharje nuk mundem te ju shaj sepse jami ne prag FESTE...Jo jo,nga une edhe mbas feste nuk do gjeni sharje,sepse nuk kam kulturen tende,hehhe,dhe nuk i bej mend me ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

I nderuari E.M.
    te vije turp ti thuash vetes Musliman dhe te perdoresh kete fjalor!
    Te kam konsideruar per te mencur mirepo me zhgenjeve! Ti siduket qenke prej atyre muslimaneve te moderum! Ti me Kuran sbesoj qe ke dic te perbashket!

Nuh Musa- vetem sheriati ta knaq shpirtin per kto munafika!
    Jetë e rëndë.......!!!

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar AnaH_M për postimin:

Ceni-1 (18-12-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

I nderuari E.M. ANGMOKIO
    Te kam konsideruar per te mencur mirepo me zhgenjeve! Ti siduket qenke prej atyre muslimaneve te moderum! Ti me Kuran sbesoj qe ke dic te perbashket!

Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga AnaH_M Lexo Postimin
    Gazetës Express dhe simotrave të saj*Pas shumë ofendimeve, akuzave dhe shpifjeve, më duhet patjetër të shkruaj disa fjalë, në lidhje me "lajmin" e dezinformatorëve të Gazetës express të titulluar: "Hoxha shqiptar Omer Bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës apo dajës".Sa i përket videos në fjalë, më duhet të them:1-Gazeta Express është vërtetë Express për të kërkuar mijëra video të hoxhallarëve, për të gjetur lëshim........e ofendojnë, i përkujtoj se një ditë do të japin llogari para Allahut për çdo fjalë të tyre.10-Disa gazetarë mundohen që hoxhallarëve t'u vëndojnë edhe një kusht: Pasi të shikojnë çka thotë Allahu për një çështje, çka thotë i Dërguari i Tij dhe çka thonë dijetarët Islam, në fund të pyesin edhe: Çka thonë gazetarët!! porse ky është kusht i vdekur, i cili asnjëherë nuk mund të realizohet.Hoxhë Omer Bajrami

Hopaaaa!
    Tash i paska ra pike.
    Une kete videon e ndegjova me vemendje, keshtuqe (ne njefare menyre) edhe e justifikova.
    Kurse tash paska dalur haptazi me kete marrezi.
    Ky ose e paska mesuar 'islamin' nga ndonje 'hoxhe' i martuar me vajzen e halles/axhes, ose, sic tha Angmokio, i paska lexuar dy deri tri libra gjithsej (gjithashtu nga autore te martuar ne po kete menyre)... deri sa i ka dale leshi (mjekrra).
    Ky, jo qe s'paska lexuar e, para se gjithash, mesuar (se pse me lexuar dijne shume, te mesojne e kuptojne pakkush) por as diellin me sy nuk e paska pare (zero eksperience)!!!

*
    klipp&klar

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

I nderuari E.M. ANGMOKIO

Sinqerisht mua me vjen keq qe muslimane te ndryshem me deshiren e mire per te justifikuar hoxhen ne fjale vazhdojne e perkrahin budallallekun e tij. Per cfare qenke zhgenjyer ti pse une pranoj qe martesa me kushurinj sjell probleme gjenetike? Pse zhgenjehesh ti pse une kundershtoj hoxhen kur thote qe toka eshte e sheshte? Une nuk jam dakort me etiketime te tilla si moderator apo konservator. Une jam musliman qe ndjek Kuranin dhe Sunetin. Vazhdo e ndiqi komentet e mia ne facebook se do sqarohesh me teper.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

I nderuari E.M.

Selam,

Sheriat do me thene LIGJ...pra, le ti aktpadit Omeri per shpifje/diffamim (verleumdung - ne gjermani denim deri ne 5 vjet burg, ne shumicen e rasteve gjykohet me demshperblimne para dhe falje publike).............hoxha nuk ka fole dicka te "re", pra, dihet BOTERISHT, edhe nder shqiptaret poashtu, se ne islam martesa nga brezi i dyte e perpjete eshte e lejuar (e ne pergjithesi as qe behet fjale, kur keto fjala hoxha i fole ne xhami, para xhematit, dhe si PERGJIGJE ndaj nje pyetesi)........ergo, nese gazeta kete realitet te mirenjohur ja ngjet nje predikuesi fetare me fryme negative, me preteksin per ta difamuar ate, per te ja rrezuar reputacionin ne opinion, dhe me kete, per ta DEMTUAR ATE NE PROFESIONIN me te cilin e siguron kafshaten e gojes (po kush do te predikoje per kete, ne mos hoxha ???), atehere kemi te bejme me nje veper penale (vorsatz). Kjo veper eshte LIGJERISHT E DENUESHME, dhe edhe advokati me i dobet ka mundesi ta fitoje processin....

PATJETER duhet njerezit te mesohen edhe ta PERDORIN ligjin.....VETEM RRENDI do ti civilizoje shqiptaret !

me nderime
    albanish by nature

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Nuh Musa për postimin:

Ceni-1 (18-12-2013)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin

Hopaaaa!
    Tash i paska ra pike.
    Une kete videon e ndegjova me vemendje, keshtuqe (ne njefare menyre) edhe e justifikova.
    Kurse tash paska dalur haptazi me kete marrezi.
    Ky ose e paska mesuar 'islamin' nga ndonje 'hoxhe' i martuar me vajzen e halles/axhes, ose, sic tha Angmokio, i paska lexuar dy deri tri libra gjithsej (gjithashtu nga autore te martuar ne po kete menyre)... deri sa i ka dale leshi (mjekrra).
    Ky, jo qe s'paska lexuar e, para se gjithash, mesuar (se pse me lexuar dijne shume, te mesojne e kuptojne pakkush) por as diellin me sy nuk e paska pare (zero eksperience)!!!

*
    Ne pergjithesi eshte tipike kjo forme e rhetorikes se GRINDJES ne trojet shqiptare......si ana aktive ashtu edhe ajo passive....i ngjajne njeri tjetrit.....kapaki me tenxheren.....vetem objektiviteti dhe urtesia mungojne....jane akoma ne pushime "dekadore" tek shqiptaret.....

tung
    albanish by nature

Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •