Close
Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 269
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Po faleminderi se une kam mesuar nga ju. Tashti une e paskam fajin per budallaqet fetre! Dmth. qe nuk guxoj te shkruaj ketu per gomarlleqet arabe !? Ju guxoni , por ne tjert jo. Sa mire!PSE NUK I THONI ME E MER KESAJ GJE? Ky hoxha flet per Kuranin, hadithet, pastaj se me ke ishte martuar pedofili i quajtur profet, Aliu etj... Ja dhe shembulli nga Londra ku shqiptaret veprojne ashtu si i meson feja.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=171144

Nuk e kuptoj se pse mereni me mue? Fillojani nga Afganistani dhe vazhdoni der ne Nigeri se keni per cka te flisni.PSh. dje vecse ne Irak u vrane 87 persona nga vellezerit musliman qe kishin lexuar ne Kuran se duhet te vriten " te pafete".Loja vazhdon...
    Nuk i plas kujt te merret me ty. Je ti ai qe merresh me pordhat e muslimaneve. Ve bast qe je ekspert te dallosh dhe eren e pordhes se Nigerianit nga ai Afgan. Bravo te lumte vazhdo se njesh je!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Sayan2003 (17-12-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    "Lumi ka ujin e paster ne burim" thenje e bukur dhe shume e vertet, une do te thoja qe kjo vlen edhe per fene, eshte mjaft adekuate.
    "Lumi e ka ujin e pastert ne burim", kjo eshte e vertete absolute.
    Ama kjo nuk perkon as me Lirijen e as me ata qe po na i sjell Lirija e Mbrama.
    Te dyjat jane ekstreme: ekstrem i djathte/majte, lindje/perendim, jug/veri... s'ka gajle. Kryesore jane "lum i pistë", sepse s'jane as tek burimi e as levizin dot nga vendi. Me nje fjale, jane pus hesapi. Ne ate pus nuk rrjedh uje i ri, e lere me i pastert...eshte shtepi zhabash e parazitesh te tjere infektues...qilben nga era e keqe...Me keq se llum hesapi...

*
    klipp&klar

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Hoxha ma mire me dal n'pazar mi ble ni pasqyre, e mu kqyre a po e sheh kon t'coroditun si veten... a po ju perngjane shqipetareve, te cileve po ju predikon apo arabeve fundamentalist ala Bin Laden&Co...
    S'di qysh nuk i vjen marre mi pa kush n'rruge keshtu...
    Allah, Allah...!
    S'di qysh po muj i duron keta mrapshtana t'pa dine me fol n'emen tonin!?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Gazetës Express dhe simotrave të saj*Pas shumë ofendimeve, akuzave dhe shpifjeve, më duhet patjetër të shkruaj disa fjalë, në lidhje me "lajmin" e dezinformatorëve të Gazetës express të titulluar: "Hoxha shqiptar Omer Bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës apo dajës".Sa i përket videos në fjalë, më duhet të them:1-Gazeta Express është vërtetë Express për të kërkuar mijëra video të hoxhallarëve, për të gjetur lëshimet dhe gabimet e tyre (sipas saj) dhe për të ngritur pluhur në mesin e popullit, për të bërë përçarje, për të mbjellur urrejtje dhe armiqësi. Dhe kjo është normale për çdo antiislamist, i cili e ka synim kundërshtimin e Islamit.*2-Video në fjalë nuk është temë e zgjedhur nga unë, që special të flas për këtë çështje, por është pyetje që më është parashtruar.3-Atë që e kam thënë, e them përsëri dhe do ta them çdo herë (inshAllah), se Islami nuk e ndalon martesën me vajzën e axhës, dajës, tezes apo hallës.4-Thënia se Islami nuk e ndalon, nuk nënkupton që e obligon apo e pëlqen atë.. është e qartë shprehja: Islami nuk e ndalon.5-Kam thënë dhe në videon e publikuar, se: Ne me këtë nuk bëjmë thirrje që dikush të martohet me ato vajza, porse nuk guxojmë të themi se ajo martesë është haram.6-Gazeta në fjalë gjithashtu shpif pa fije turpi, duke thënë: "Sipas tij, haram është vetëm martesa me vajzën tënde por jo edhe me rrethin e afërt familjarë". E ai që e dëgjon videon, e kupton qartë shpifjen e tyre.7-Mendimi se martesa është e ndaluar deri në shtatë breza, nuk ka asnjë bazë në Islam. Përkundrazi, ajo është bindje e krishterëve, të cilën e përkrah edhe Kanuni i Lekë Dukagjinit, e që nuk ka të bëjë asgjë me Islamin.8-Thënia se pas kësaj martese lindin fëmijë me të meta, është një trillim i cili nuk ka bazë askund, duke e ditur se në shumë vende të botës ekziston një martesë e tillë dhe nuk ekzistojnë pasojat e tilla.9-Të gjithë ata që akuzojnë, shajnë dhe ofendojnë, i përkujtoj se një ditë do të japin llogari para Allahut për çdo fjalë të tyre.10-Disa gazetarë mundohen që hoxhallarëve t'u vëndojnë edhe një kusht: Pasi të shikojnë çka thotë Allahu për një çështje, çka thotë i Dërguari i Tij dhe çka thonë dijetarët Islam, në fund të pyesin edhe: Çka thonë gazetarët!! porse ky është kusht i vdekur, i cili asnjëherë nuk mund të realizohet.Hoxhë Omer Bajrami
    Jetë e rëndë.......!!!

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar AnaH_M për postimin:

Shkenca (17-12-2013)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Nuk i plas kujt te merret me ty. Je ti ai qe merresh me pordhat e muslimaneve. Ve bast qe je ekspert te dallosh dhe eren e pordhes se Nigerianit nga ai Afgan. Bravo te lumte vazhdo se njesh je!
    Pelcisni nga budallaqet e hoxhallareve debil(salafiste), pastaj humbasni kontrollin nga turpi dhe ofendoni. Nga gjoja ju dalin qelbesira. Kjo eshte tipike per fetaret si ju ( Me Qyran dhe Allah ne avatar).Keni ngelur si nje trup pa rrenje qe kalbet dhe kerkoni shpetimin te i humburi. Nje Izrael i vockel luan k... me gjithe boten arabe. Kurse per ujin e paster , ne burim nuk kishte fe.Nga fete po qelbet uji.Faji im eshe ky qe hoxha i meson shqiptaret te amrtohen me gjakun e vet.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Pelcisni nga budallaqet e hoxhallareve debil(salafiste), pastaj humbasni kontrollin nga turpi dhe ofendoni. Nga gjoja ju dalin qelbesira. Kjo eshte tipike per fetaret si ju ( Me Qyran dhe Allah ne avatar).Keni ngelur si nje trup pa rrenje qe kalbet dhe kerkoni shpetimin te i humburi. Nje Izrael i vockel luan k... me gjithe boten arabe. Kurse per ujin e paster , ne burim nuk kishte fe.Nga fete po qelbet uji.Faji im eshe ky qe hoxha i meson shqiptaret te amrtohen me gjakun e vet.
    Cka meson hoxha ???.........ne cilen minute dhe sekunde te videos na meson kete ???.........dhe c'lidhje kausale ka tash israeli ne kete skenari ???.......a nuk e sheh sa i vogel je te miresh me kesisoj temash, israelcit jane poashtu fare ARABE, sic jane palestinezet, egjiptasit, saudet, algjerianet, berberet, e gjithe popujt e afrikes veriore qe e folin gjuhen semite.....israelcit jane perkunder shumices se arabeve tjere CIFUT me fe....por ka araben qe jane te krishtere, ka te tille qe jane musliman, dhe ka edhe te tille qe perseri ndahen ne nengruppe te ndryshme fetare.....qe te gjithe (perpos israelit) e kane ne gjak panarabizmin.....cka pra, te intereson ti si shqiptare qe na shitesh, puna e ARABEVE ???

PS:

nese DJALI JOT dashurohet ne vajzen e tezes vet (nuk njihen, nuk e kultivojne farefisllekun, dhe me ne fund RASTI e don qe te dashurohen - eshte kjo skenari utopike apo reale ???)....cka do beje ti ???...........islami ka zgjidhje....TI a ke zgjidhje ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 17-12-2013 më 10:03
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Nuhi, me ty nuk kam cda te diskutoj.Ti ke zgjedhje per çdo problem. Do ishe i mire si negociator ne konfliket e ketyre vendeve. Eshte nje musliman qe ka shkruajtur nje tekst per keto probleme ndosha ke deshire ta lexojshe ?

http://www.forumishqiptar.com/thread...=1#post3699786

Tashti nuk e di se si te flas?! Disa nga ju mbroni kete hoxhe, tjeret e quajne nuk e di se çka , pastaj dhe me sulmojne mue...Nuk e di se a kam te drejte te shpreh mendimet e mia ketu, qofshin ato edhe budallaqe? Lexoje ate tekstin te furumi i katit te pare.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga AnaH_M Lexo Postimin
    8-Thënia se pas kësaj martese lindin fëmijë me të meta, është një trillim i cili nuk ka bazë askund, duke e ditur se në shumë vende të botës ekziston një martesë e tillë dhe nuk ekzistojnë pasojat e tilla.
    Hoxhë Omer Bajrami
    Te jesh hoxhe nuk do te thote te jesh papagall por duhet te perdoresh dhe trurin kur jep nje argument. Kur dikush te ben nje pyetje provokative sigurisht qe dhe pergjigja duhet te jete e njejte ne raport me pyetjen. Kush eshte ai qe pyet per martesa mes kushurinjsh pervecse nje provokator qe padisktutim nuk eshte musliman.

Perkufizova rreshtat me siper per te vene ne dukje injorancen e ketij hoxheje qe flet me kompetenca shkencore qe martesa te tilla nuk shkaktojne asnje problem gjenetik mes femijeve. E verteta eshte plotesisht e kunderta e pohimit tend. Numri i larte i ADN-se se njejte sigurisht qe ka propabilitet te larte qe femijet te lindin me probleme gjenetike.Ne Pakistan p.sh eshte bere nje studim ku martesa mes kushurinjsh eshte shume e zakonshme eshte vene re se numri i vdekjeve te femijeve me brezin e pare te kushurinjve ishte shume me i larte se ata te brezit te 2-te e keshtu me rradhe.

Aq me teper qe ke historine e Omer Ibni Katabit r.a kur urdheroi nje fis tribush arabe qe mos martohenin me mes veti pasi pasardhesit e tyre po lindinin te dobet dhe me probleme. Po ashtu ke dhe hadithe plot qe flasin per problemet gjenetike qe mund te lindin ne martesa mes kushurinjsh. Tregohuni me te zgjuar ne profesionin tuaj si hoxhallare e tregohuni pak me diplomate kur ju behen pyetje provokuese sic e shkruajta me siper per ceshtjen e tokes nese eshte e sheshte apo jo. Me thuaj mua ci hyn ne pune besimit tend si musliman nese toka eshte e sheshte apo jo? Kush je ti qe te japesh pergjigje nese eshte apo jo? Ti je hoxhe or burri dheut . Cte duhet ty me fol per nje ceshtje te tille? Thuaj une jam hoxhe pyet ate qe eshte kompetent ne ate fushe. Por jo, ju doni te beni hoxhen universal dhe pastaj talllet dynjaja me ju.
    Hajt selam!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Shkenca (17-12-2013)

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga AnaH_M Lexo Postimin
    Gazetës Express dhe simotrave të saj*Pas shumë ofendimeve, akuzave dhe shpifjeve, më duhet patjetër të shkruaj disa fjalë, në lidhje me "lajmin" e dezinformatorëve të Gazetës express të titulluar: "Hoxha shqiptar Omer Bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës apo dajës".Sa i përket videos në fjalë, më duhet të them:1-Gazeta Express është vërtetë Express për të kërkuar mijëra video të hoxhallarëve, për të gjetur lëshimet dhe gabimet e tyre (sipas saj) dhe për të ngritur pluhur në mesin e popullit, për të bërë përçarje, për të mbjellur urrejtje dhe armiqësi. Dhe kjo është normale për çdo antiislamist, i cili e ka synim kundërshtimin e Islamit.*2-Video në fjalë nuk është temë e zgjedhur nga unë, që special të flas për këtë çështje, por është pyetje që më është parashtruar.3-Atë që e kam thënë, e them përsëri dhe do ta them çdo herë (inshAllah), se Islami nuk e ndalon martesën me vajzën e axhës, dajës, tezes apo hallës.4-Thënia se Islami nuk e ndalon, nuk nënkupton që e obligon apo e pëlqen atë.. është e qartë shprehja: Islami nuk e ndalon.5-Kam thënë dhe në videon e publikuar, se: Ne me këtë nuk bëjmë thirrje që dikush të martohet me ato vajza, porse nuk guxojmë të themi se ajo martesë është haram.6-Gazeta në fjalë gjithashtu shpif pa fije turpi, duke thënë: "Sipas tij, haram është vetëm martesa me vajzën tënde por jo edhe me rrethin e afërt familjarë". E ai që e dëgjon videon, e kupton qartë shpifjen e tyre.7-Mendimi se martesa është e ndaluar deri në shtatë breza, nuk ka asnjë bazë në Islam. Përkundrazi, ajo është bindje e krishterëve, të cilën e përkrah edhe Kanuni i Lekë Dukagjinit, e që nuk ka të bëjë asgjë me Islamin.8-Thënia se pas kësaj martese lindin fëmijë me të meta, është një trillim i cili nuk ka bazë askund, duke e ditur se në shumë vende të botës ekziston një martesë e tillë dhe nuk ekzistojnë pasojat e tilla.9-Të gjithë ata që akuzojnë, shajnë dhe ofendojnë, i përkujtoj se një ditë do të japin llogari para Allahut për çdo fjalë të tyre.10-Disa gazetarë mundohen që hoxhallarëve t'u vëndojnë edhe një kusht: Pasi të shikojnë çka thotë Allahu për një çështje, çka thotë i Dërguari i Tij dhe çka thonë dijetarët Islam, në fund të pyesin edhe: Çka thonë gazetarët!! porse ky është kusht i vdekur, i cili asnjëherë nuk mund të realizohet.Hoxhë Omer Bajrami
    Selam,

Sabri eshte je nder vyrtytet me te larta te nje dijetari. Edhe Pejgamberi alejhiselam kur eshte pyetur, dhe kur nuk ka dijt te pergjigjet ne moment, ka kerkuar kohe !!!..........edhe nese nuk don, njerezit ti nxjerin per sherr fjalt......mjafton te te urrjen nga pamja, nga kultura jote, nga gjaku, nga bindjet politike, ose thjeshte nuk ju dukesh simpatik....

Do ish mire qe Omeri ti merte hujet e babes......baba i ka nje rhetorike fantastike !
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Nuhi, me ty nuk kam cda te diskutoj.Ti ke zgjedhje per çdo problem. Do ishe i mire si negociator ne konfliket e ketyre vendeve. Eshte nje musliman qe ka shkruajtur nje tekst per keto probleme ndosha ke deshire ta lexojshe ?

http://www.forumishqiptar.com/thread...=1#post3699786

Tashti nuk e di se si te flas?! Disa nga ju mbroni kete hoxhe, tjeret e quajne nuk e di se çka , pastaj dhe me sulmojne mue...Nuk e di se a kam te drejte te shpreh mendimet e mia ketu, qofshin ato edhe budallaqe? Lexoje ate tekstin te furumi i katit te pare.
    Kukuuu, une kam edhe per problemet e tua nje zgjidhje shume te thjeshte...........SHKO NE XHAMI, dhe ndegjoje hoxhen.....ne oslo keni nje hoxhe shume te mire !........te garantoj, se nga 100 fjale qe do ti ndegjosh aty, 10 do te pelqejne, kurse nja 20 tjera do ti futish ne xhep, e ato qe nuk jan as per ne vesh e as per ne xhep....injoroj...
    albanish by nature

Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •