Postuar mė parė nga
beta85
Unė jam buka e jetės; kush vjen tek unė nuk do tė ketė mė kurrė uri dhe kush beson nė mua, nuk do tė ketė mė kurrė etje (Gjoni 6:35).
Unė jam drita e botės; kush mė ndjek nuk do tė ecė nė errėsirė, por do tė ketė dritėn e jetės'' (Gjoni 8:12)]
Jezusi iu pėrgjigj: Unė jam Ringjallja dhe Jeta: kush beson nė mua, edhe nėse vdes, do tė jetojė."(Gjoni 11:25).
Unė jam udha, e vėrteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati pėrveēse nėpėrmjet meje (Gjoni 14:6).
Sepse Perėndia e deshi aq botėn, sa dha Birin e tij tė vetėmlindurin, qė, kushdo qė beson nė tė, tė mos humbasė, por tė ketė jetė tė pėrjetshme (Gjoni 3:16).
"E kjo ėshtė jeta e pasosur: qė tė njohin ty, Njė tė vetmin Hyjin e vėrtetė, dhe atė qė dėrgove, Jezu Krishtin" (Gjn 17: 3)
"Pėr ta unė e kushtoj vetveten, qė edhe ata tė jenė tė shenjtėruar nė tė vėrtetėn".(Gjn 17, 19)
Pini prej tij tė gjithė, sepse ky ėshtė gjaku im ‑ gjaku i Besėlidhjes ‑ qė do tė derdhet pėr tė gjithė nė shpėrblim tė mėkateve." (Mt 26, 17‑25)
Po, ketu Jezusi u drejtohet atyre qe nuk besonin ne Hyjnine e Tij, kjo vlene edhe per ty, sepse tė mos kishte ardhur Jezusi e tė mos u kishte folur, ti dhe ata si ty nuk do tė kishit mėkat, por mekati mbetet ne ju pse nuk besoni Birin e Perendisė.
Ti e shtjellon shkrimin ne kontest te kundert. Ne vijim lexo sepse keshtu thuhet,ky shkrim duhet te jep urtesi ty qe te mos jetosh ne mekat por ta besosh Jezusin:
"Tė mos kisha ardhur e tė mos u kisha folur, nuk do tė kishin mėkat, prandaj tani nuk kanė arsyetim pėr fajin e vet. Kush mė urren mua, urren edhe Atin tim. Po tė mos kisha bėrė ndėr ta vepra, qė askush nuk i bėri, mėkat nuk do tė kishin, kurse tani panė e megjithatė, mė urryen mua dhe Atin tim." Gj 15, 222-24)
Po falcifikon, apo me mire te them, po genjene duke fallcifikue shkrimet, nuk thuhet "Zotin" por Atin, e kjo ne raport Ati dhe i Biri ka kuptimin e veqant. Si dhe spo te bjen ne sy kur thote Jezusi "nė lavdinė e Atit tė vet bashkė me engjėjt e tij", profeti nuk mund ti quan "engjuj te tij" engjujt, kete veq Zoti ka kete te drejt.
Keshtu ishte e shkruar e mos genjej ma.
"Sepse Biri i njeriut do tė vijė nė lavdinė e Atit tė vet bashkė me engjėjt e tij; dhe atėherė ai do tė shpėrblejė secilin sipas veprės sė tij." (Mateu 16:27)
Krijoni Kontakt