Sa per t'i thene gjerat troē lutem ēdo here qe degjoj per tragjedi familjare te punonjesve te ndertimit qe bien nga skelat e vdekjes per buken e gojes , nga minierat famekeqe qe perpijne jetet e te rinjve me plot endrra te groposur per se gjalli , te atyre kalimtareve , pleq e plaka, femije gra e te rinj qe rrugen ja pret ne mes ndonje kriminel ne timon , per ndonje te vuajtur qe vdes duke sharruar ndonje predhe apo duke e zene hekurishte , per ata te sfilitur nga varferia qe vetes ja heqin ne heshtje te plote , pa buje e pa lavdi por mbi ta hidhet edhe balte se ishin te semure mendore nga gazetat e media, e pra per gjithe keta njerez lutem Zotit per ngushellim tek familjaret e tyre ndersa per politikanet qe e kane lene Shqiperine ne kete gjendje pabarazie , padrejtesie dhe poshtersie , une kerkoj ēdo here shpagim. Une nuk di per ēfare te mire u dashka kujtuar ky personazh dhe ēfare kontributi paska dhene sepse sa here qe merrte per te folur buronte nje lum genjeshtrash dhe pafytyresie . Ndaj une e marr si mbushje kupe kete qe ka ndodhur dhe i uroj gjykim te tmerrshem edhe shume te tjereve ne menyre qe te kursehen jete te pafajshme prej skamjes si ata per te cilet ndjej hidherim e mbaj zi . Gjykimi i Zotit mbi te gjithe !
Krijoni Kontakt