Close
Faqja 37 prej 37 FillimFillim ... 27353637
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 363 prej 363
    i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Pėr: Humb jeten ne nje aksident automobilistik deputeti demokrat Sokol Olldashi

kualicioni I qelbesirave prandaj ishin krah per krah ne meshen e mbajtur ne sheshin nene Tereza, kam cituar shume mbi konspiracionet te analizuar nga K. myftaraj dhe thashethemet qe qarkullojne ne tirane dhe perreth tyre, qe e hoqen qafe S. Olldashin as qe nuk vihet ne diskutim, por nese duhet vene dikush para pergjegjesise qe te nxirret e verteta ai eshte mero Baze,
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Po mire gruaja e shkrete e kalamajte qe e mbakan gojen mbyllur, po nena e tij, po vellai i tij, e mbajne mbyllur gojen edhe pse e dine qe sipas jush ua kane vrare djalin?

Po te pyes perseri: Kush e vrau kete person dhe perse e vrane, meqe ju kembengulni qe e kane vrare e nuk ka mundesi tjeter, edhe pse nuk dini te na thoni se kush e vrau dhe pse u vra.

Albo
    Ti mendon se une jam hetues apo prokuror???
    pret nje pergjigje zyrtare nga une???
    O shoku, mjafton te mos i kesh veshet, syte dhe trute me lesh dhe gjithshka eshte e qarte.
    E vrane sepse po iu prishte balancen kriminale qe funksionon shume mire fatkeqesisht deri me sot.
    Se kush e dha goditjen me sepate ne koken e te ndjerit as qe ka per tu zbuluar ndonjehere, por duhet te vish nga ndonje planet tjeter qe te mos e kuptosh se ishte goditje sepate dhe jo e prere ne llamarinat e mprehta te makines me te sigurt te botes.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Po mire gruaja e shkrete e kalamajte qe e mbakan gojen mbyllur, po nena e tij, po vellai i tij, e mbajne mbyllur gojen edhe pse e dine qe sipas jush ua kane vrare djalin?

Po te pyes perseri: Kush e vrau kete person dhe perse e vrane, meqe ju kembengulni qe e kane vrare e nuk ka mundesi tjeter, edhe pse nuk dini te na thoni se kush e vrau dhe pse u vra.

Albo
    Une mendoj se ka qene thjesht aksident, por kur Albo e kundershton me kaq force mundesine e vrasjes, me ben te besoj se mund te jete vrare nga PD.

Faqja 37 prej 37 FillimFillim ... 27353637

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •