Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Kumbaro: Debati me Ramën? Nuk jam ministre kukull gojëkyçur

Kumbaro: Debati me Ramën? Nuk jam ministre kukull gojëkyçur

27/09/2014 • By Redaktor

ShareTweet+ 1Mail
    Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro nuk e ka mohuar që gjatë seancës së fundit ka pasur debate me kryeministrin Edi Rama, por këtë ajo ka kërkuar që mediat të mos e konsiderojnë si një dramë. Duke iu përgjigjur interesit të medias për pamjet e shfaqura në media ku ajo loton pas një debati që kishte zhvilluar me kreun e qeverisë, Rama në seancën e fundit plenare të Kuvendit të Shqipërisë, ajo thekson se kjo ngjarje është zmadhuar më shumë sesa duhet. “Telefoni im është mbytur sot nga mesazhet e tipit, ‘çfarë ndodhi dje me ministren e Kulturës dhe kryeministrin’ dhe sot të gjitha mediat sociale dhe profesionale’ dramën më të madhe kishin, që kryeministri kishte bërë sherr me ministren e Kulturës dhe me ca kolegë të tjerë. Më thoni ju mua, pse duhet të ishte ky lajmi më i rëndësishëm dhe çfarë ka lajm këtu? Pse kjo duhet të përbëjë dramë?”, – u shpreh Kumbaro. Më tej ai shtoi se nuk mund të ishte një ministre kukull që nuk hapte gojën. “Ndërkohë, mendoj që kemi një qeveri të shëndetshme, ku çdo ministër thotë gjërat që ka, ku kryeministri thotë gjërat që ka. Apo preferojmë të kemi kryeministrin diktator, idhull dhe ku ministrat janë kukulla që nuk hapin gojën”, – tha ajo. Seanca e fundit plenare ishte në qendër të vëmendjes së mediave, ditën e djeshme jo për shkak të miratimit të Buxhetit të ndryshuar, por më shumë për debatet që kreu i qeverisë zhvilloi me një pjesë të madhe të ministrave të tij. Përveç Kumbaros, Rama u pa që debatoi edhe me ministrin e Financave, Shkëlqim Cani, atë të Energjetikës, Damian Gjiknuri, me atë të Ekonomisë, Arben Ahmetaj etj.

Mapo.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Kumbaro: Debati me Ramën? Nuk jam ministre kukull gojëkyçur

Nuk e kupton mjerani që dita ditës i shton armiqtë me vrerin dhe harbutërinë e tij. Do jenë këta që sot i trajton si plehra të cilët do e hedhin poshtë në batak.

Nuk është parë ndonjëherë një revansh i tillë skizofrenik, një i çmendur ka marrë peng Shqipërinë. Të shohim se ku do të përplaset anija pa vela dhe timon të thyer e quajtur Shqipëri.
    Pale edhe e mohojnë arrogancën e gorrillës lakuriqe.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

He se me qejf ja pranojne ofendomet, rames, mos ki merak ti meria.

Ka shume femra qe ndien mire kur I shan dhe I ofendon.

Edhe kjo ministria, qe hiqej si intelektuale e pavaruar, se dinte cmall qe rama, qe pranoi ministerllikun?

Ky eshte cmimi, qe pagon ajo per te qene ministre.

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

O xhu, nuk besoj se ndihet mirë dikush qe del nga mbledhja duke qarë. Sido që të jetë mashkull apo femër, mbi të gjitha është njeri, është bashkëshortja dhe nëna e dikujt, e bija dhe motra e dikujt. Por merr vesh ai sharlatani nga këto gjëra?! Ai mirë që nuk i shan me libër shpie.
    Dinjiteti i njeriut është pasuria më e madhe në jetë për mendimin tim...

Çfarë shkruaj kot dhe unë, deri tani nuk kam njohur një ps_ppsh ist që të ketë dinjitet. Zagarët më të medhnj të kombit shqiptarë u mobilizuan nga ppsh në 47 të cilët për një racion gjelle më tepër në repartet e sigurimit se kishin për gjë të shfarosnin me dhjetra intelektualë dhe shkenctarë që kishin mbaruar në Romë dhe Sorbonë. Rrugën e tyre e vazhdojnë nipërit, soj i ndyrë pa besë dhe dinjitet.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Te njeten gje ka bere edhe Berisha, me Merita Zaloshnjen, ne 96, kur ka dashur ti thote dicka.

Pusho ti prasi I precit, I ka thene ne sy te gjithe kryesise te Pd-s.

Ose Tomorr Dostit, kuisling e bir kuislingu, I ka thene, e tomorri ishte ai qe e mbeshtet I salen me shume se te gjithe, duke shkelur, ish- te persekutuarit, qe duhet ti perfaqsonte.

Kshu qe edhe kjo femra ministre, me pordhen ne balle, e ka gelltitur me kohe fyerjen e rames.

Pa folur pastaj per Mimin e vates, qe eshte mesuar qe ne bashki.

P.s

Femra terhiqet nga pushteti dhe pranon poshterimin e pushtetit.

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

O Xhu, as që e vej në dyshim që Salihu ka bërë gjëra të tilla dhe shumë të tjera ndoshta që neve si dimë por diçka e tillë nuk është se justifikon Ramën.

Ky mendon se duke formuar një qeveri me femra do hedhë hi syve botës se gjoja është mbështetës i barazisë gjinore etjerë, por e tradhëton instikti dhe revanshi patologjik.
    Kjo ministrja nqs ka burrë në shtëpi për mendimin tim ai burri duhet ti kërkojë të japë dorëheqjen. Të bëjë tjetri gruan të qajë, çfarë burri je ath, je një cop m me nder jush

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Po per c'burre flet o meria,

Grate sot, Jane bere burra e kaluar burrave,

Spyesin per burrat, per te permush egon e tyre.

Le kjo qe kishte nji fare emri, si perkthyese, po plot gra normale, as dun me dit per llafin e burrit.

Tani si thua ti te ndahet burri I ksaj me kte, se kjo sdo te leje karrigen e ministres?

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Jo mër jo, por çfarë dua të them unë është që pa e tepruar me hollësira dhe sentimentalizma, nuk më pëlqen aspak që kjo zonja ministre të bëhet pre e dhunës psikologjike dhe harbutërisë. Jo se kam ndonjë respekt për rolin aktual të saj por duke marrë parasysh që është njeri intelektual i mirë përgatitur dhe kjo të ngjall njëfarë admirimi.
    Kështu ndodh kur të aftët drejtohen nga të paaftët.

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Degjo, meri,

Kjo gjithe respektin, qe mund te kishin njerzit per te, e shkeli me kembe, kur dha fonde per naten e bardhe, te 29 nentorit, dhe asgje per 28 nentorin.

Pra tregoje qe mire personalitet, por as ndjenje atdhedashurie ska.

Pike. Same shit edhe kjo.

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Dakort me ty o Xhu, vetëm se nuk besoj që kjo ministrja ka vullnet të lirë të vendosë në disa gjëra. Direktivat i jep sharlatani....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •