Close
Faqja 64 prej 87 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 862
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me sill nje artikull se une nuk gjeta.

Qindra mijera?

Rama i tha JO dhe kjo djeg mesa duket me shume se armet kimike qe mund te vinin. Ky eshte turpi qe vazhdon ketu ne forum.
    Kur te kem kohe do i sjell ti lexosh. E THEKSOJ QE MUA ME BEHET SHUME QEFI QE NUK DO NDODHI NJE GJE E TILLE. POR TI JAP KREDIT RAMES APO PD???? NO THANKS, NUK JAM E MARRE. KREDIT MERITOJNE ATA QINDRA MIJRA QE PROTESTUAN DO APO NUK DO TA PRANOSH TI SHIFREN DUKET QARTE NGA FOTOT EDHE VIDIOT E VENDOSURA EDHE PSE MEDIA NUK KONFIRMOJ NDONJE NUMER. MERITEN E KA POPULLI, JO POLITIKANET QE SHITEN PER NJE KARRIGE!
    I LOVE GOD

j&g

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Kur te kem kohe do i sjell ti lexosh. E THEKSOJ QE MUA ME BEHET SHUME QEFI QE NUK DO NDODHI NJE GJE E TILLE. POR TI JAP KREDIT RAMES APO PD???? NO THANKS, NUK JAM E MARRE. KREDIT MERITOJNE ATA QINDRA MIJRA QE PROTESTUAN DO APO NUK DO TA PRANOSH TI SHIFREN DUKET QARTE NGA FOTOT EDHE VIDIOT E VENDOSURA EDHE PSE MEDIA NUK KONFIRMOJ NDONJE NUMER. MERITEN E KA POPULLI, JO POLITIKANET QE SHITEN PER NJE KARRIGE!
    Une ta thashe shifren e raportuar nga mediat e huaja qe po citon dhe ti. Nuk isha atje qe te jap shifra vete. Gjithashtu qytetaret i pergezova dhe une qe me pare.

Jam ne pritje te artikujve serioze qe konfirmojne se Qeveria Shqiptare tregoj gadishmeri per pranimin e armeve.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

...po kjo ishte...looooje!

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Tani zgjedhje te parakohshme.

Do ishte gabimi me i madh....

Pa dashje, gjerat po shkojne mire per shqiptaret.
    Edushi tashi, qe t'rrije ne karrike, duhet t'vazhdoje edhe me i vendosur goditjen e ish qeveritareve hajdute. Te vazhdoje te hedhe ne ere e ti burgose te gjithe, deri te Berisha te shkoje nese mundet, neve nder na ben.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Rama sot duhet te ndihet me vetem se kurre...
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me sill nje artikull se une nuk gjeta.

Rama i tha JO dhe kjo djeg mesa duket me shume se armet kimike qe mund te vinin. Ky eshte turpi qe vazhdon ketu ne forum.

O qyfyre,mjafton te shihje vetem fytyren e rames gjate prononcimit te tij dhe kuptoje cdo gje.Nuk tregoi asgje nga ai zelli i madh qe e ''karakterizon'' kur u flet ''kokepalareve'' por ishte nxire nga inati,aq sa dhe gazetaret i ''urdheroi'' te mos benin fotografi.
    Ti po kerkon te thuash se merita e vendimit i takon atij,vetem nje militant i djegur mendon keshtu.Merita eshte e popullit dhe e askujt tjeter.Nese rama do ishte per ''jo'' nuk do kishim arrire ne kete pike, faktet tregojne te kunderten.
    Asnje (me perjashtim te ndonje personi) ketu ne forum nuk ka kerkuar renien e qeverise (kjo do behej nese rama thoshte ''po'' megjithese populli ishte kunder).Te gjithe kane kerkuar mospranimin e armeve kimike ne Shqiperi.

Nuk eshte merite e rames,eshte merite e popullit.
    MOS I NDY TEMAT no name

7. 2 antarët më poshtë falenderuan freeopen për mendimin e shprehur në këtë postim:

drague (15-11-2013),shigjeta (16-11-2013)

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    O qyfyre,mjafton te shihje vetem fytyren e rames gjate prononcimit te tij dhe kuptoje cdo gje.Nuk tregoi asgje nga ai zelli i madh qe e ''karakterizon'' kur u flet ''kokepalareve'' por ishte nxire nga inati,aq sa dhe gazetaret i ''urdheroi'' te mos benin fotografi.
    Ti po kerkon te thuash se merita e vendimit i takon atij,vetem nje militant i djegur mendon keshtu.Merita eshte e popullit dhe e askujt tjeter.Nese rama do ishte per ''jo'' nuk do kishim arrire ne kete pike, faktet tregojne te kunderten.
    Asnje (me perjashtim te ndonje personi) ketu ne forum nuk ka kerkuar renien e qeverise (kjo do behej nese rama thoshte ''po'' megjithese populli ishte kunder).Te gjithe kane kerkuar mospranimin e armeve kimike ne Shqiperi.

Nuk eshte merite e rames,eshte merite e popullit.
    E madhe ajo "asnje (me perjashtim te ndonje personi)"

Une e thashe qarte qe me pare. Nese e ke lexuar ti si "vetem rama ka merita" atehere kot qe debatojme. Populli beri te veten dhe bravo, pastaj Rama e thote fjalen e fundit, keshtu qe ai mban pergjegjesine si per JO si per PO.

Une e bera te qarte qe dite me pare kur dhe protestat ishin akoma me 100 veta, se do i thosha bravo po tha JO, dhe shkarkim po tha PO dhe e mbaj fjalen. Kurse militantet e nje ane i thone turp si PO si JO dhe te anes tjeter i thone bravo si PO si JO. Militani ate ka, do mbroje partine e vet me cdo kusht dhe do shaje partine tjeter me cdo kusht. Se cfare ndodh, nuk ndryshon mendimin e tij.

Sa per fytyrat dhe ato jane zakonisht sipas shijeve partiake. Cave u duket yll i qeshur, cave kuceder i shemtuar

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Rama e tregoi veten qe nuk eshte diktator ashtu si na e pershkruajne demokratet. Populli vendosi per te miren e vendit te tij. Rama u bashkua me thirrjen e tyre. Bravo!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 15-11-2013 më 17:15
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Tani zgjedhje te parakohshme.
    pas 1 viti
    le te rrime keshtu si jemi pa shtet edhe 1 vit tjeter, do ta kuptojne me mire shqiptaret qe duhet ligji, shteti qe ndihmon qytetaret.
    kjo historia e armeve kimike tregoi edhe nje here sinqeritetin e edi rames per gerdecin, per plehrat.
    kontrata per detin muajin tjeter do e tregoj edhe me teper kush eshte edi rama.
    zgjedhje te parakoshme kur rama ta mbushi kupen dhe te shporret pergjithmone nga politika.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Te jemi realiste mia@, nqs populli sdo te protestonte armet do te pranoheshin pa zhurme e pa fjale! Rama tha JO kur populli i doli kunder.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 64 prej 87 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •