Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Me fal qe jam une ai qe te ta them kete, por idioti ne kete mes je ti.
E mira e popullit eshte ajo qe ate duan dhe kerkojne, pra mossjelljen e armeve ne Shqiperi, pranimi i tyre eshte ne kundershtim me ate qe kerkojne dhe duan pra jo ne te miren e tyre.
Ja ku po ta thote dhe kryeministri te njejten gje qe ju kam thene shume here deri tani, nuk po sjell njeri arme ne Shqiperi ndaj permbahuni:
Armët kimike, Rama: Nuk ka ende asnjë vendim
Kryeministri Edi Rama deklaroi Shqipëria është kontaktuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për sa i takon mundësisë për shkatërrimin e armëve kimike të Sirisë në vendin tonë, por ende nuk ka asnjë vendim lidhur me të.
Duke folur në një konferencë për media me Komisionerin për Zgjerimin, pas zhvillimit të Dialogut të Nivelit të Lartë ditën e sotme në Tiranë, Rama u shpreh se gjithë informacioni i deritanishëm është ai që ka përcjellë edhe Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati në Komisionin për Politikën e Jashtme.
"Kam patur një bisedë 30-minutëshe me sekretarin Amerikan të Shtetit John Kerry, me të cilin kemi diskutuar për këtë çështje, por po ju them që nuk ka patur asnjë vendim dhe nuk kam se çfarë të bëj transparente asgjë më shumë, për arsyen e thjeshtë se ne jemi në të njëjtin pozicion si vendet e tjera, në një diskutim të brendshëm por jo në kushtet kur na duhet të marrim një vendim", u shpreh Rama.
Kryeministri shqiptar theksoi se në rast se Shqipëria do të ndodhet në kushtet kur duhet të marrë një vendim, atëherë ai do t'ia paraqesë këtë kërkesë publikut, Parlamentit dhe protestuesve që kanë reaguar ditët e fundit kundër mundësisë së sjelljes së armëve kimike sirianë në Shqipëri për shkatërrim.
Megjithatë Rama kujtoi se Shqipëria është anëtare e NATO-s dhe për rrjedhojë ka edhe detyrime duke qenë në këtë pozicion.
"Unë jam në krye të detyrës për të përfaqësuar Shqipërinë me dinjitetin më të plotë në këtë përpjekje dhe në këtë diskutim me SHBA-të. Interesi kombëtar i Shqipërisë është i pandashëm nga çështjet e sigurisë së SHBA-së, por dhe në interesin e çdo familjeje shqiptare", u shpreh Rama.
/ Top Channel
-------------------------------------------
Do ju lutesha moderatoreve, per te parandaluar panikun e perhapur pa shkak te nderronin emrin e temes qe te jete sa me e qarte se ska asnje lloj vendimi per kete ceshtje.
Koment: John Kerry nuk i ka dhënë përgjigje me telefon Edi Ramës, por që duhet të sqarojë për shqiptarët nëse do t'i përmbahet standardeve amerikane për mbrojtjen e popullatës ne rast të kundërt, John Kerry i mendon shqiptarët jo si të barabartë me amerikanët, por si nje fis kanibalësh prej Afrike ZULU dhe Edi Ramën si një BOS fisi bythëjashtë i zgjedhur duke kërcyer rreth e rrotull “zjarrit” të zgjedhjeve të 23 qershorit.
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
ka pranuar Shqiperia?
Pa vullnetin per pazarlleqe ne kurriz te popullit, ato helme kimike e arme te shkaterrimit ne mase , nuk vijne ne Shqiperi e sa per Nato e Be , plot vende antare qe jo vetem ne kete rast qe nuk i ka marre persiper asnjeri , por edhe ushtaret nga Iraku i kane kthyer dhe as qe duan me dit sepse ne rradhe te pare eshte vullneti popullor qe e nxjerr fishek qeverine. ¨Prandaj eshte thene qarte JO e madhe e çdo shteti per keto arme dhe Gadishmeria e Rames eshte e qarte qe eshte per pazarlleqe duke i ngjare njesoj Berishes ne tradhetine kombetare te faljes se detit ndaj Grekut .
Ky Hipokrit psikopat shkon deri aty ne fjalimin e vet sa thote e interesi shqiptar dhe i familjeve shqiptare qenka i njejte me interesat e amerikaneve per te shkaterruar ne nje toke te huaj lendet me toksike qe mund te ekzistojne.
Rama :
eshte e rendesishme qe çdo qytetar i shqetesuar, çdo prind, çdo gjysh e gjyshe qe ndjek me dritherime lumin e te pavertetave qe rrjedh perdite perpara tyre, duhet ta dije se une jam plotesisht i vetedijshem dhe jam plotesisht ne krye te detyres per te perfaqesuar me dinjitetin me te plote ne kete perpjekje dhe kete diskutim me SHBA dhe te tjeret, interesin kombetar te Shqiperise, qe eshte i pandashem me çeshtjet e sigurise te SHBA, por edhe me interesin e çdo familje shqiptare .... ( Kush i bashkon dot ne nje fjali me nje emerues te perbashket keto te treja perveç nje psikopati te çmendur ? Dhe me tej ... )
Ne rast se une mendoj se do na duhet te marrim nje vendim, padyshim qe kete do e ndaj me publikun, parlamentin, por ne radhen te pare me vete perfaqesuesit e protestes, por ama, duke e mbeshtetur vendimin ne fjale, ose kerkesen per te marre nje vendim, mbi teresine shterruese te te gjithe argumentave qe i duhen me te drejte çdo shqiptari, jo vetem per te mos pasur frike. por per te qene krenar per Shqiperine dhe per te qene te vetedijshem per çdo arsye te drejtesise te nje vendimi te tille.
http://www.gazetatema.net/web/2013/1...er-te-fshehur/
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 12-11-2013 më 10:49
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Edi ka pranuar.....por eshte ne fazen "e mbjelljes se fares" , ose "lere te percillet nga mileti" dhe pastaj shkojme ne fazen e dyte, te trete dhe boom.....a.k.-te ne albanistan.
pse e ben Edi dhe c'fare beri Sala ne nje situate politike te perafert " amerikant deshen nje zgjidhje te shpejte per nje problem te sikletshem" :
Sala-pranoj 11 musliman "kinez" te "pafajshem" nga Guantanamo Bay, per pranimin ne NATO dhe Pamvarsine e Kosoves. Jo deal i keq, apo jo; s'ka ku te shkoje me "lire".
Edi-pranon nje katastrofe ekologjike te mundeshme, apo ne rastin me te mire nje zbythje te turisteve evropian nga albanistani HALE, vetem per te "blere" heshtjen amerikane ne mostruozitetet politike qe ai planifikon te beje ne te ardhmen e afert dhe te larget. Nje deal shume i keq, apo jo; s'ka ku te shkoje me "shtrejte".
Ndryshuar për herë të fundit nga Breshka : 12-11-2013 më 11:00
Sa enderrojne komunistat per rikthimin e Bashkimit Sovjetik
Sa per Ramen, nese ja kerkon me kembengulje Amerika, le te mendohet sa te doje Rama, ne fund do bej ate qe i thote Amerika. Nese ka dhe opsione te tjera, atehere mund te kemi shprese.
Krijoni Kontakt