yt rraze e keqe, na jetoke dhe ne zvicer pale, skane per tu bere njerez kurre disa taleban
yt rraze e keqe, na jetoke dhe ne zvicer pale, skane per tu bere njerez kurre disa taleban
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Wordles i ke rene pikes! Ky referi do bakllava...
Jo bre se duke u destinuar ne xhenetin e tyre nga shtate virgjeresha..., nuk ka qe te shkojne te studjojne per gjinekollogji.
mbetet vetem te pjellin neper baçe dhe gerxhe, atje as dreqi si sheh, keshtu u dashka pas zakonit te shqiptarit, sikur verteton referi!
O zylal, hajde se paske uri ti, me shkrime te çuditeshme..., refer djali ti po qe ruan traditat e shqiptarit..., apo te ... harapve!? Buuu.
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Nuk osht Puna e nje referi ne Forum po shtohen shume refera ne realitet e kjo duhet ndaluar
shkodra ska pas nej her kaq shume refera e refere si keto dy vite (nuk di qytete e tjera)
une vete jam musliman por kur shoh ashtu te zezash ne rruge frika me kap
duhet nderhy sa nuk eshte shume von
JO SEKS PARA MARTESE
Krejt ketu ka qene i gjithe problemi:
Inati i ketij shqipes ka qene perse t'ia shohe... asistenti para se t'ia shohe... ky vet.
Keshtu ka lindur konflikti ndermjet Tapashit dhe Japashit (pi para e pi mas) derisa ka eskaluar situata deri ne kercenim me bombe.
Ne realitet ky tipi ka qene vet bomba, pasi qe ka shperthyer nga inati: p'se nuk ia pashe une i pari (para asistentit)...
Te mos harrojme:
Asistenti ne realitet ka qene praktikant. Kjo ka qene "Tapashja" e tij e pare...(Medemek e ka prishe "virgjerine" me pamjen e pare te... )
*
klipp&klar
Spo vendos djalli por po vendose populli. Allahu mund te vendose per myslimanet, dhe ata qe duan te jetojne me rregullat e Allahut. Allahu po vendose se nje burre 50 vjecar ka te drejte te beje seks me nje vajze 9 vjecare. Allahu po vendose te mallkoje te krishteret me te vetmen arsye se nuk besojne ne fene islame. Kush po vendose vlla ktu, Zoti apo djalli?!
Kur merr diktatori pushtetin duke keqperdorur demokracine atehere organizohen revolucione. Por revolucionet kryesisht jane bere ne vendet e krishtera dhe ishin te suksesshme, myslimanet filluan me 'pranveren arabe' por po shihet qe ishte vetem deshtim qe mori me vete mijera jetera njerezish, rasti i fundit ishte ne Egjipt, asgje nuk qitet ne drite me injorance.
Greqia ishte nder shtetet ku rroga mesatare ishte shume e larte deri para pak viteve. Eshte shtet i zhvilluar ne te gjitha sferat, deri para krizes kishte pune sa te duash saqe shume shqiptare shkuan te punojne aty. Krejt standardet qe i kerkon BE pothuajse i ploteson.
Une mund te jap llogari vetem per vete, une do te mundohem qe femiun tim ta mesoj per mire, kur t'i beje 16, 17 ose 18 vjet ai ose ajo mund te vendose per vete dhe se cka mendon ajo ose ai se eshte me e mire per te. Kur ta pranon nje njeri evolucionin atehere eshte sikur me marr helm, ne te vertete te dyja edhe evolucioni edhe islami jane helm ne shpirtin e njeriut, gjithmone kane qene keshtu. Keto e vrasin qellimin perse njerezit jane te krijuar.
Ne i mbajme politikanet dhe nuk ju kerkojme pergjegjesi. Nuk ka greva, nuk ka protesta te mirefillta, kur te ia bllokosh parlamentin e qeverine me 200 mije njerez perpara shiqo vlla a kane me guxu te korruptohen. Por per xhami Referi ta bllokon krejt rrugen, por kur eshte fjala qe te beje dicka per shoqerine atehere Referi hyn ne forum dhe shan ameriken e evropen dhe e quan demokracine 'qeverisje te djallit'.
Por kjo nuk ndodhe tek ne, andaj jemi prapa ne te gjitha sferat. Fajet i ka evropa, fajet i ka Amerika, fajet i kane te tjeret. Ne sistem demokratik nuk mund te mbyllesh kazino, klube nate, apo bastore por mund te ngritet taksa per to qe te behet sa me e veshtire te hapen vende te tilla. Kesi ligjesh kane te gjitha vendet e perendimit. As nje birre nuk mund ta blesh ne vikend pas ores 6, nese don birre e te dehesh shkon ne nje klub nate apo diskoteke, jo te qurravitesh rrugeve.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 01-11-2013 më 09:42
jo problemi aty, sa une vie me buuuume edhe po ua çoj Spitalin ne hava... po te kishte qene me i mençur i kish thene; pritem, pritem dy minuta, qe shpejte un po ngutna edhe chiiiki miki whuup whuup, çfaaaaaaap surratit shpulle ta futana jena prej Kosove jo prej Hollyfuuutit, a mendove me i hap zogut, syte sikur te hutit... ahahahahaaa.... ta shikosh daktorr asistentin ne vrap duke ikur edhe ate: po sa shof shqiptar me sy, ik se behet tragjedi
Çfare ka me lype asistenti me u mesuar, se kompllukin traktorit po i nderrojme, e ai te marre zanatin aty ahahahahaaaa.
Ama shikuar reagimin e tij, te vonuar edhe primitiv, me mire ka kaluar se rasti i asaj goces me gjinekologun Taljan; jo me lidhi doren per karrige e kemben per tavoline edhe chiiiki miiiki scwhuup whuup.... me mire te çuditen me nje taleban primitiv, se me nje te lagur edhe ate te lidhur kembe e duar![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Injorancia e Njeriut ska Kufi te jesh dakort me kete tem duhet te jesh budallaj i budallenjve
Partizoni
Mua po me duket shume e dyshimte kjo "te kujtuarit" e vonshem... Si eshte e mundur te mos i kujtohet kjo menjehere por pas nje viti?
Ma merr mendja, sherri i gruas.
Me siguri kana pasur zenke me fjale, e kjo i ka thene: "More burre, bre! A hiç s't'erdh inati qe ai asistenti ma pa... para se me ma pa ti?!
Ky, erifi, prej inatit: "A e din kush jam une, bre! A e di qe e hedh n'ere krejt spitalin?`!"
*
klipp&klar
Krijoni Kontakt