Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

*

O Nuho
    si po ke nerva me...
    Shkurt:
    Problemi qendron tek proporcionet.
    Nje krahasim:
    Sa te keqia ka bere ky çuni ne krahasim proporcional me qeveritaret, te cilet me pupullsi 50% (50% te tjere e kane braktisur vendin) kane, praprseprap 50% te papune? 1:1(milion).
    Prandaj dhe shtrohet pyetja:
    Per cfare arsye shqetesohen gjithe keta idiote per kete çunin, i cili mund te perbeje 1 nga 1 milion te atyre qe kane prodhuar dhe vazhdojne te prodhojne mjerim (qeveritaret e derisotshem)?
    Ketu shpjegim tjeter nuk ka: ose jane mjeshter per te "aktruar" histeri ose jane idioter 100%. Alternative tjeter nuk ka.
    Sa per thirrjen e ketij çunit:
    Ndoshta do t'i isha bashkuar edhe une nese ky do te kishte kerkuar qe ketyre qeveritareve t'ua hedhim ne ere (se pakut) pasurite e patundshme, te cilat i kane "fituar" nga politika, kurse popullin e shkrete e kane lene ne mjerim.
    Edhe dicka nga ai krahasimi im (Hasta la vista).
    Edhe Asim Vokshi ka bere ndonje thirrje, perndryshe do te kishte qene i vetem (nga shqiptaret) ne Spanje. S'ka rendesi se ne emer te cilit "zot". Ka mundur te therrase ne emer te tre "zoterve" te kohes: Marksin, Leninin, Engelsin...
    Por ja qe s'kemi vidio te asaj kohe... kishte pasur probleme me rrjetin Asimi, keshtuqe s'kishte mundur ta plasoje thirrjen ne JoTybe

*

*
    klipp&klar

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Natyrisht qe nuk jam ne nivelin tend ,jam e lumtur per kete ..nje mashkulli qe vetem perendimi i hoqi leckat te tregon superioritet ndaj nje femre me fjalet "ste kam faj qe je femer" eshte qesharake ..por prape je i lumtur qe je mashkull ,vetem duke qene mashkull ke qene i denje per punet fizike ne perendim ...te me tregon superioritet gjermani i ka hije por ......holly shit
    ja mos me thuj..na e nxore edhe nje xhevahir tjeter..pasi te dolen bllof xhevahiret e kaluara na nxore leckat apo punen fizike qe bekam une..ja po ta pranoj se mi hoqi leckat perendimi , apo se punoj pune fizike (duhej te punoja ne vend te merkelit apo sarkozyse )..clidhje kan keto moj debile..cfare lidhje ka veshja e nje njeriu me personalitetin e tij..clidhje ka lloji i punes me te..apo kjo eshte aftesia jote per ta kuptuar nje njeri..apo kishe po them gje kur sillesh e pshtillesh te gjen dicka '' ta uli malsorin ''..ah mjerane mjerane..duket ndryshe nga fanesha qe kishte pervoje te mire me ushtarin musliman ti ke pase pervoja te keqija me muslimanet dhe ne vend qe ti thuresh poezi si fanesha vjen e shfryn inatin ketu ne forum kunder cdo mashkulli qe i perket fese islame.. shko ha kumpira se nuk eshte vendi per te shfryre inatin personal dhe me xhevahiret e tua alla rroma per toma nuk mundesh te ulesh as malsorin e asnje ketu me grricjet e tua vend e pa vend ..

dicka vazhdon te me shqetesoje..sa te kemi nena te tilla gjithnje e me shume do kemi mjekercjepe si puna e ketij mjekercjapit ne siri..keshtu ndodh kur nuk kryen detyren me fisnike qe te ka ngarkuar natyra...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ja mos me thuj..na e nxore edhe nje xhevahir tjeter..pasi te dolen bllof xhevahiret e kaluara na nxore leckat apo punen fizike qe bekam une..ja po ta pranoj se mi hoqi leckat perendimi , apo se punoj pune fizike (duhej te punoja ne vend te merkelit apo sarkozyse )..clidhje kan keto moj debile..cfare lidhje ka veshja e nje njeriu me personalitetin e tij..clidhje ka lloji i punes me te..apo kjo eshte aftesia jote per ta kuptuar nje njeri..apo kishe po them gje kur sillesh e pshtillesh te gjen dicka '' ta uli malsorin ''..ah mjerane mjerane..duket ndryshe nga fanesha qe kishte pervoje te mire me ushtarin musliman ti ke pase pervoja te keqija me muslimanet dhe ne vend qe ti thuresh poezi si fanesha vjen e shfryn inatin ketu ne forum kunder cdo mashkulli qe i perket fese islame.. shko ha kumpira se nuk eshte vendi per te shfryre inatin personal dhe me xhevahiret e tua alla rroma per toma nuk mundesh te ulesh as malsorin e asnje ketu me grricjet e tua vend e pa vend ..

dicka vazhdon te me shqetesoje..sa te kemi nena te tilla gjithnje e me shume do kemi mjekercjepe si puna e ketij mjekercjapit ne siri..keshtu ndodh kur nuk kryen detyren me fisnike qe te ka ngarkuar natyra...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

.sa te kemi nena te tilla gjithnje e me shume do kemi mjekercjepe si puna e ketij mjekercjapit ne siri..keshtu ndodh kur nuk kryen detyren me fisnike qe te ka ngarkuar natyra...
    Kujdes se po i ngaterron gjerat i nderuar!! Nena e ketij djalit nuk besoj se ka mallkuar kerkend, as nepermes internetit, por as ne rruge. Mendoj se ka qene vendim i tij personal(normalisht, te ky ka mundur te ndikoj edhe organizata selefiste) qe te shkoj per te luftuar ne Siri, por asesi te kene ndikuar prinderit e tij. Ndersa frytet e kesaj "nenes" me te cilen po debaton ti, do te jene te tjere, shume me ndryshe dhe me te rrezikshem se ky djali qe ben thirrje per xhihad ne Siri. Femijet e nenave te sojit 'ane' do te jene promotor i degjenerimit te shoqerise ne vendin tone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 17-10-2013 më 07:40

keni degjuar ndonjehere per Roland Bartecko alias Shabani?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Luftoni HE Q.........i Nanen tuj per shtet te huj qe sna lidh as gjaku as njerzilleku

Kadare: Shqiptarët u konvertuan në fenë islame me dhunë

http://www.albtime.com/public/top-ne...slame-me-dhune
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Kujdes se po i ngaterron gjerat i nderuar!!
    je keqkuptuar gon..kur kam thene '' nena te tilla '' nuk kam pase parasysh nenen e djaloshit ne siri..une nuk e njoh ate dhe ajo mund te jete nga ata burrneshat qe me personalitetin e saj te detyron te perulesh para saj por pa pak faj nuk eshte edhe ajo..gjithsesi une nuk e kish fare per ate..e kisha per nenen tjeter ketu..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Kur ne rezistencen tone kunder serbit erdhen qindra vullnetare nga krejt kendet e botes te erdhi mire ???, kete te drejte e kane krejt njerezit mbi rruzull qe kane nevoje !, nese ti nuk e kupton, nuk prish aman HIC pune....thuaj burr he burr i dheut, thuaj: une nuk dua qe shqiptaret te kene interesse tjera ne jeten e tyre, vetem se per vendin e tyre, mundesisht vetem per nahijen e tyre, mundesisht vetem per shtepine e tyre, mundsisht vetem per kater murrnajat e tyre, mundesisht vetem per ato dy pllame toke qe ja shkelin kembet.....

Sic e sheh aman, ka shqiptare qe ju interesson edhe siria, aq shume, saqe jane te gatshem te shkojne atje dhe te lane jeten e tyre.....ska nevoje me e kuptuar kete, thjeshte, KESHTU ESHTE !!!

Pra, nese ke me fole dicka, atehere fol......aman, te kete edhe ndonje senz.....sa per Nuh Musen....une jam shume rehat....

tungi
    Ne Kosove eshte bere lufte per Liri,a kupton?Ne Siri behet lufte per te instaluar nje regjim me te eger sec eshte ky sot.Perse ngaterron Kosoven dhe luften e saje per Liri me lufte qe behet ne Siri kur keto nuk kane asgje te perbashket?
    Ky viçi qe pame ne video nuk shkoi se eshte ndonje humanist dhe se i dhimbet populli sirian, por eshte i shtyre nga besimi fatar.Ashtu sikur je ti dhe disa tjere ketu,ku fene e veni para cdogjeje.
    Ti dhe ky keni motra si nga feja ashtu edhe nga kombi qe jane akoma nen pushtimin sllav.Perse more te mjere nuk zhvilloni lufte kendej po shkoni atje te vriteni per idealet e mullave saudik?
    Shko ne Korene veriore dhe lufto.Ata jan ne hall me te madh se sirianet meqe je kaq humanist.Plus kesaj,i njofton lekurverdhet korean me fene e Muhes.Ndoshta te shpallin profet.Nuk i dihet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Kujdes se po i ngaterron gjerat i nderuar!! Nena e ketij djalit nuk besoj se ka mallkuar kerkend, as nepermes internetit, por as ne rruge. Mendoj se ka qene vendim i tij personal(normalisht, te ky ka mundur te ndikoj edhe organizata selefiste) qe te shkoj per te luftuar ne Siri, por asesi te kene ndikuar prinderit e tij. Ndersa frytet e kesaj "nenes" me te cilen po debaton ti, do te jene te tjere, shume me ndryshe dhe me te rrezikshem se ky djali qe ben thirrje per xhihad ne Siri. Femijet e nenave te sojit 'ane' do te jene promotor i degjenerimit te shoqerise ne vendin tone.
    "E vertete" ,une jam e "degjeneruar" pasi nuk besoj per profet nje njeri te tille

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

je keqkuptuar gon..kur kam thene '' nena te tilla '' nuk kam pase parasysh nenen e djaloshit ne siri..une nuk e njoh ate dhe ajo mund te jete nga ata burrneshat qe me[SIZE=5] personalitetin e saj te detyron te perulesh para saj [/SIZE]por pa pak faj nuk eshte edhe ajo..gjithsesi une nuk e kish fare per ate..e kisha per nenen tjeter ketu..
    Madheshtore apo fajtore ,cila eshte ?

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •